Julbak och kalas

Idag var jag och min darling på stan och försökte hitta en födelsedagspresent till brors flickvän och även titta på lite julklappar. Gud vilket kaos det var! Folk överallt, köerna var extremt långa så vi orkade inte med mycket mer än att äta lunch och fixa present. Efter stan bar det av till min mormor på kalas.

Ikväll ska jag och syster baka. Jag är redan igång med att baka ingefärskakor och nu blir det vita chokladtryfflar och mördegskakor som jag tänkte forma till hjärtan och stjärnor och sedan garnera med smält vit choklad och silverkulor. Önska mig lycka till!

Fredag hemma i Sverige

Idag har jag jobbat för första gången på länge! Så trevligt så. Fick en julklapp av Siv som jag var hos idag. Mina tanter är så söta ju! Jag fick ett presentkort på akademibokhandeln av Siv, kan det bli bättre? Jag som älskar att läsa!

Idag ska vi vara hemma och försöka fixa lite. Städa och försöka röja upp här.  Eftersom jag har sån jetlag och lägger mig vid kl 20.00 så känns det lönlöst att göra nått på kvällen. Först fundera vi på om vi skulle gå på bio ikväll men det hade med stor sannolikhet slutat med att jag somnade i anders knä! Min underbara älskling!


image525



Krabi

image521

image522

image523

image524

Krabi

image520

Ni undrar väl vart jag tagit vägen? Jag är i krabi och här finns det ingen internetuppkoppling på rummen. Vi har endast wireless i lobbyn så vi orkar inte släpa dit datan så ofta.

Här har vi det bra. Det är riktigt varmt och vi håller på att få värmeslag var och varannan dag. Vad skulle vi gjort om det inte var lite moln varje eftermiddag? Vi håller på att äta ihjäl oss. jag har fått en ny favoritefterrätt, bananpannkaka! Supergott.


image519

Jag och elefanten RARA som bor på hotellet! Hon går runt här varje dag.

Bangkok

Det kommer en updatering snart! Jag har bara inte hunnit med det. Vi är i Bangkok nu och har det superbra. Varmt och skönt är det!

Nu ska vi äta.

Puss o hej!