God morgon

Lydia leker med en vattenflaska och jag sitter här. Idag är det 25 grader i skuggan redan! Det är bara att förbereda sig på en het dag i skuggan och många dopp i poolen och kanske ett premiärdopp i havet. Det borde vara runt 22 grader här nu.

Igår blev det ett dopp i poolen med kläderna på. Syster K och A tyckte det var såååå kul att slänga i mig. Givetvis slängde jag i syster K också.. Vilken lekstuga vi hade ;)

Nu ska vi ut på en liten promenad. Försöka få Lydia att sova. Mina försök i spjälsängen resulterar bara i att Lydia ställer sig upp och bankar och leker. Upp och ner hela tiden. Det blir inte en lugn stund för oss här hemma.

Sällan

Mina inlägg blir allt glesare och glesare. Nu när det är så fint väder så spenderar vi hela dagarna utomhus. Vi har det så mysigt på altan med en pool och solstolar. A har fixat och trixat med parasoll så Lydia kan leka i skuggan.

Lydia har blivit så duktig! Hon reser sig upp mot allt och går med stöd av en hand. Igår stod hon helt själv i säkert 10 sekunder och sen tog hon två steg ;) Vi blev lika paffa både jag och Lydia när hon lyckades stå och gå helt själv.

I morgon blir det en soft dag i solen här hemma. Poolen är förhoppningsvis lite varmare i morgon så både jag och Lydia vågar bada. Jag har gått och blivit en sådan badkruka. 25 grader måste jag ha MINST för att kunna doppa mig :)

Gung

Det är lite lustigt det här med jag och mitt bloggande. Ibland tar jag LÅNGA uppehåll för att sedan komma tillbaka och blogga för fullt. Jag i ett nötskal.

Idag är det kalas hos syster som fyller 29 år. Grattis! ;) Hoppas vi kan komma trots min onda hals.

Min diet (LCHF) går väl lite sisodär. I lördags blev det en MASSA rabarberpaj. Jag hade bestämt att jag skulle få äta då och var verkligen tvungen att passa på som jag tänkte.

Nu ska vi ut och GUNGA! Vi köpte en gungställning på barnens hus förra veckan och Lydia fullkomligt älskar den. I ur och skur ska vi ut så idag ska vi köpa riktigt bra regnkläder åt både oss och henne. För det lär väl behövas i sommar?

Prickigt

Lydia har haft riktigt hög feber i 3 dygn som vägrat gå ner med panodil så igår kväll åkte vi till familjeläkarjouren. Väl där så kolla dom massa prover men allt var fint och dom tippade på tredagarsfebern. I natt hade hon över 40 grader och vi var uppe större delen av natten. I morse var den borta och hela hon är prickig. Nu hoppas jag att det går åt rätt håll.

För att klaga extra mycket kan jag berätta att A blivit matförgiftad av en hamburgare exakt samtidigt som Lydia åkte på 3 dagarsfebern. Det verkar också gå åt rätt håll nu. Själv har jag fullt upp med att ta hand om mina sjuklingar, städa och tvätta. Som alltid när nån är sjuk. Jag gör exakt som mor min. Antar att det sitter i generna.