Love



A och Lydia känner på vattnet. Vi gjorde en mysig utflykt till Kungsbäck och grillade korv. Det var mycket uppskattat av Lydia. Grilla korv och titta på fåren och kaninerna i hemlingby är hennes absoluta favoritsaker. Det räcker med att jag nämner hemlingby så skiner hon upp. Hon är ju bara för söt ;)

Upp och ner

Idag var det bara att fara iväg till familjeläkarjouren igen med Lydia. Väl där konstaderades öroninflammation och inte svininfluensan som jag trodde (inbillningssjuk?) Det är andra gången på en månad som hon får öroninflammation. I onsdags konstaterades det dessutom på sjukhuset att Lydia har äggallergi!

Men det kunde ha varit värre. Eller hur?

Jag och A har ett vad eller kalla det utmaning. Ett väldigt svårt vad med ett väldigt fint pris. Vi satt och diskutera mitt socker och pepsiberoende allihopa och ingen trodde på mig när jag sa att jag skulle sluta i 3 månader. Hur mycket sätter du frågade jag. A drar till med nått eftersom ingen tror att jag kan sluta. Nu har det gått 1 vecka av 3 månader och jag  är på god väg.


Cykeltjej



Vi har införskaffat en barnsadel till min cykel och Lydia är fullkomligt lyriskt över sin nya leksak. Igår var blev det full pott, vi mötte en tjej med en stor vit häst. Hon stannade och pratade lite och Lydia fick titta på hästen.

Nästa vecka fyller Lydia 1 år! Helt sanslöst vad tiden rusar fram. Jag bloggar lite såhär sporadiskt när jag får tid och lust. Mest för att avlägsna släktingar ska få hålla lite koll på vad vi gör. Givetvis för alla andra som är intresserade också ;)