Godmorgon

Lydia vaknar oftast runt 7 på morgonen men vill ligga och dra sig i en timme ungefär. Det är jag verkligen så tacksam för. Jag avskyr verkligen att ryckas upp på morgonen. På morgonen blir det välling sen lek med våra skor i skohyllan för att avsluta med att jag häller ut hennes stora leksakslåda på golvet så hon får sitta där och pilla i en timme typ medans jag fixar och äter frukost. Vi har verkligen fått in så bra rutiner nu. Lydia äter och sover precis på rätt klockslag för det mesta.

Maten är det dock lite bökigt med numera. Hon är bestämd vår lilla tjej och nu har hon gett sig f*n på att hon ska äta själv och absolut inte när mamma eller pappa ska mata henne. Idag ska jag göra köttbullar för det kan hon ju sitta och plocka med själv. Nu gör vi så att jag fyller på skeden med mat och så ligger den på tallriken så hon får ta upp den själv. Att ta skeden från mig vägrar hon bestämt.  Detta blir ju rätt tidskrävande då det mesta av maten hamnar utanför..

Idag ska vi bara vara hemma och njuta av det fina vädret. Ikväll ska vi grilla så jag hoppas det fina vädret håller i sig.

♥  Linda


Såhär glad blev jag..

när jag ställde mig upp för första gången i spjälsängen!


Frågor

SKOR: Oftast ballerina. Miu Miu och mina nya Jimmy Choo, svara balleringa från vezzano
SNEAKERS: Adidas
JEANS: Har cirkus 20 par jeans i varierande storlekar som väntar på mig.. Acne är mitt absoluta favoritmärke.
T-SHIRT: Juicy couture, splendid
UNDERKLÄDER: Hmm. När köpte jag senast nått nytt egentligen. DKNY gillar jag. Passar mig perfekt.
VÄSKA: Just nu oftast min "skötväska" från Louis Vuitton, annars kör jag oftast på min speedy och vid festligare (när var det senast fest?) tillfället chanel.
PLÅNBOK:  Miu Miu
SOLGLASÖGON: Marc Jacobs och Dior
KLOCKA: Använder oftast inte klocka men drömmer om en vit med diamanter från Chanel
SMYCKEN: Armband från hermés och sen lite billigt krafs från typ h&m , indiska och liknande affärer.
TV: Samsung
MOBILTELEFON: Iphone
MP3: Har ingen
DATOR: En värdelös laptop från dell. Dock fin fin service från dells sida.
SMINK: Mineralpuder från I.D eller foundation från clinique, mascara från apoteket (cliniderm), bronzer och ögonskuggor från model&Co.
ANSIKTSKRÄM: Chanel
DEODERANT: Dove
TANDKRÄM: Sensodyn
SCHAMPO/BALSAM: Oftast från Lóreal men nu senaste dagarna har jag haft A´s head&shoulders och mitt hår är supermjukt!
TVÅL: Just nu från barnängen
PARFYM: Använder ej parfym på grund av min astma.
MINERALVATTEN: Ramlösa
VIN: Bubbel
DRINK: Strawberry dauqiri
BRÖD: Mitt hembakta
MAT: mmm hummer i Hongkong är fint
GLASS: Häägen Daz
GODIS: Choklad
SÄNG: Minns inte vad den heter längre men skön är den
LAKAN: Satinlakan
FRISÖRSALONG: Popcorner hos Nomi
DAGSTIDNING: Aftonbladet om jag nu köper nån
MAGASIN: Elle, Mama, hus&hem, lantliv, illustruerad vetenskap, diverse skvallerblaskor och föräldratidningar.

Äntligen

Nu har dell varit här och fixat min dator. Det är verkligen skönt att kunna uppdatera sig lite efter 2 veckors frånvaro! Det visade sig att det var i augusti som min dator pajjade förra gången. Får se hur länge den funkar nu då..

Idag ska vi bara njuta av det härliga vädret här ute. Skippade barnsången och hoppas på att få spendera några minuter i solen så jag slipper se så blek ut. Just ja! Nu har jag börjat på en stenhård GI diet, eller snarare LCHF. Min stora last är ju verkligen bröd och annat som höjer blodsockret. Nu ska jag verkligen kämpa bort alla dessa kilon som jag gick upp när jag åt
mirtzapin en månad.  Då åt jag för ett helt kompani och sov mest hela dagen.

Snart kommer broder hit för grillning av hamburgare. Jag kör helt enkelt på hamburgare med ost och coleslaw till. Blir fint det ;)

Borta

Eftersom allt på min gamla dator förmodligen kommer att raderas, tack och lov att jag gjort en back up på alla kort!, så har jag inte kvar några bloggadresser. Så kommentera ni som läser så jag hittar tillbaka till er.

Mamma

Idag sa Lydia MAMMA helt rent! Åh jag blev så glad. Min underbara bebis. Hon har ju sagt mam och pap ett tag och idag fick hon till det där sista A. Hon är så duktig på att prata nu. Hej och nej säger hon helt tydligt.


Lite kort som jag har lånat från min syster blogg. Mina kort har jag inte lagt in än eftersom vi endast har A´s arbetsdator här nu. Så här kommer lite kort från dopet :)



Lyxig tårta såklart. Tur att vi känner en föredetta konditor!


Vrålåk från syster & co. Kläder från polarn och pyret.



Hästen är från mormor. Ja ni kan ju tänka er hur ofta jag får stå och gunga Lydia nu..



Datorproblem

Min laptop har lagt av helt och hållet, därav inget bloggandet. Vi är ute i huset nu och den enda datorn vi har här är A´s laptop men den är ju med honom när han jobbar. Dell skulle visst komma nu snart och försöka fixa min data. Det är exakt samma problem som för ett år sen och jag fick min laptop av A för 2 år sen. Så irriterande för den var inte precis billig heller.

Livet fortsätter i sin vanliga takt. Vi hade ett litet dop för Lydia i helgen och det var så mysigt! Nu när det har varit varmare och bättre väder så vill jag bo här ute. Mitt val att flytta tidigare känns väl lite sådär ogenomtänkt. Återstår att se vad vi gör.

Nu blir det the hills och lite mörk choklad ;)

babysång

Vi kom precis hem från babysången. Lydia älskar verkligen dom här 45 minuterna som det håller på! Dom andra barnen är lite äldre och hon sitter lugnt och tittar på när dom kryper omkring. Själv sitter hon helst och plockar och donar med sina saker utan att röra sig en centimeter i onödan. Hon vägrar bestämt att krypa och ålar runt i en ring och hon absolut måste. Att gå med hjälp av våra händer vill hon göra hela tiden och gärna med gåvagnen(med hjälp av oss) Våran tjej är en bestämd liten dam.

Sista tiden känns det verkligen som att Lydia har tagit ett rejält utvecklingssprång. Hon förstår så mycket bättre nu och hennes favoritlek är numera när jag frågar henne "vart är lampan" och så tittar hon på lampan. Än så länge vet hon vad lampa, kisse(såklart), tv, vagn, klocka, stjärna och blomma är. Hon har även börjat säg mom mom, antar att det är mormor. Hennes absoluta favorit som låter henne smaka på allt. Senast en kotte!

Nu ska vi snart iväg och äta lunch på stan och sen blir det lite inköp till Lydia. Hon behöver tunna mössor. Just nu har hon EN mössa från katvig bara. Byxor behöver hon också i storlek 86. Hon måste ha växt flera centimeter för 74/80 har blivit för korta och trång över lilla maggen som vi säger. Har man aptit så har man ;)

Hej!


Såhär älskar jag att sitta! Helst med nått kökredskap i munnen. Nya skor har jag fått av mamma också..