Godnatt och Macau

Snart blir det till att gå och lägga sig. Jag är ju en riktig nattmänniska så jag får tvinga mig själv i säng. Samtidigt får jag tvinga mig själv att gå upp på morgonen också. Ikväll var jag och älsklingen och hälsa på hos mina föräldrar igen. Vi kom dit precis vid middagstid i hopp om att få lite mat. Det blev pannkakor med sylt och grädde. Nyttigt, nyttigt!

Jag försöker att mixtra med min banner på bloggen men det går åt skogen för mig! Jag ger det ett sista försök nu. Ni får ha överseende om det blir konstigt här framöver! 

image425

Snart så är jag tillbaka i Macau! Shopping och lata vid poolen med en drink! ÅH vad jag längtar. Hoppas!


Dagens outfit!

 

Såhär ser jag ut idag. Sköna kläder är mitt motto! Bror har fotat mig. Blev lite sidådär va?

Kjol - Åhlens
Tröja - gammal
Strumpbyxor - Lindex
Ankelboots - fift avenue shoe repair
Pashminasjal - Hongkong


Godmorgon alla sjusovare

I natt har jag sovit som en stock. Dels hade jag enorm träningsvärk och samtidigt var jag så trött. Det resulterade i en maratonsovning! Haha! Det finns ingen som kan sova som mig skulle jag tro. Möjligtvis min bror då, fast han spelar i en egen liga om man säger så.

Idag ska vi lämna in bilen så vi får vinterdäck och efter det ska vi åka och titta på ny tvättmaskin och tumlare. Våran gamla tvättmaskin gick sönder igår så jag kan inte tvätta. Känns otroligt dryg då jag har massor av kläder i tvätten. Jag tror att vi ska titta på en ny fläkt med. Nödvändiga saker som kanske inte är så roliga att göra men skönt att få det gjort.

Jag hoppar nog över att träna idag och tar en skön powerwalk i solen utefter kusten. Jag får försöka slita älsklingen från datan och tvinga med honom. Tror ni jag lyckas? Bäst att börja nu!

Ha en bra dag!

Kram

Klar för idag

Jag kom precis hem från jobbet. Nu till julen blir det riktigt mysigt hos mina klienter. Vi kommer att julpynta och stå i skulle jag tro.

Nu ska jag iväg och träna och köpa present till Jonas som fyller 22 år idag. Tiden går så fort! Ikväll blir det kalas hos mamma och pappa med tårta och bullar. Det blir nog lunch på stan som vanligt.

I morgon tänktejag börja rota i mina sommarkläder och se om jag fortfarande kan ha nått! Jag har ju myst till det lite för "mycket" som ni vet. Nu har jag börjat skärpa till mig och träna så det ska jag vara stolt över. Varför är det så lätt att falla tillbaka i dåliga ovanor?


Chokladkakor till bror

Min lillebror Jonas fyller år i morgon så jag håller på att bakar chokladkakor med chokladbitar i. Jag hoppas han kommer att gilla dom och att inte älsklingen äter upp alla idag! Det brukar kunna bli så när mitt kakmonster kommer igång. Jag får se om jag bakar en brownie i morgon efter jobbet.

Idag var jag på aerobic. Riktigt roligt pass. I morgon ska jag nog styrketräna. Jag måste ju komma i form om vi åker iväg och badar. Jag längtar så efter lite sol och bad. Det är så mörkt nu! Det är helt galet att vi orkar bo i detta mörker. Speciellt jag och Älskligen som ofta går upp rätt sent på dagarna :) Snart är det väl mörkt när vi vaknar! haha!

Nu kallar kakorna!

Puss! Godnatt

Idag kom mitt paket

Ja mitt paket med mina julsaker från haléns kom idag. Så nu är jag nästan klar för julen. Eventuellt blir det en lite tripp för oss i slutet av november så jag vill gärna förbereda allt i tid. Planering gott folk det tjänar man på.

Jag beställde röda hissgardiner och en röd matta. Ja julen ska vara röd! Hemma hos mamma och pappa har julen alltid varit knallröd med massor av julpynt. Jag kommer så väl ihåg när jag kom hem från skolan före första advent och mamma hade julpyntat och gjort fint. Jag älskade det så mycket. Sen bakade vi och stod i under hela december. Gud vad jag älskar julen, har så mycket bra minnen. Värre är det för dom som har dåliga minnen.

image420

Måndag

Idag började jag dagen med att  skjutsa syster till något informationsmöte. Hon ska nämligen bli kontaktperson åt min morbrors handikappade tjej. Jag vet att hon kommer att bli så bra som kontaktperson för snällare människa är det svårt att hitta.

Vidare mot staden för att köpa lite ljus och lägga undan skor åt syster och sen handla mat. Jag försökte tänka till när jag handla men det är så svårt endå att vara nyttig. Till lunch blev det grillad kyckling med sallad och grovt bröd. Supergott! Nu ska jag läsa lite inredningstidningar och dricka te innan jag ska iväg till träningen.

Nyttig lunch!

Idag känner jag mig riktigt duktig. Först har vi gått en lång och skön promenad i skogen och sen laga jag till supergod men nyttig mat. Hälleflundra med lite kokt potatis, sallad och lite fisksås. Känner mig inte så jäst som jag brukar. Hade det varit innan hade det blivit hemlagad potatismos och panerad hälleflundra. Gott men onyttigt.

Nu ska jag kila hem till mor min och hälsa på alla söta kissar. Älskar ju som bekant katter. Finns inget underbarare djur!


God morgon!

En ny dag. I morse var jag helt förvirrad över klockan. Alla klockor gick olika såklart. Jag i ett nötskal!
Idag ska jag försöka att få lite gjort här hemma. Tvätta och fixa lite. Snart bär det av på en lång söndagspromenad. Ska försöka tvinga med mig älsklingen också. Han kan vara lite svår med sånt men med lite knep går det!

Jag känner mig allmänt illamående idag efter mitt svullande igår. Min mage tar verkligen styrk av det här. Jag måste försöka skärpa mig så att jag känna mig pigg, och framförallt så jag slipper åka till doktorn igen.

Nej nu är det dags för en promenad. Jag måste bara dra upp bejben i sängen. Han jobbade i natt så han är så trött.

hej!



Ugg, köpa eller inte?

image419



Jag har varit lite småsugen på att köpa ett par uggs. Det vore  väl perfekt för mig här ute på landet? Jag behöver ett par sköna och framförallt varma skor. Får sova på saken.

En prinsessas dagbok är ju bara för bra. Så söt film. Nu är det dessvärre scream. Jag glömmer aldrig när jag såg den första gången. Jag var så rädd efteråt. Vågar nästan inte titta nu heller.


Kvällens myspys! haha!



1. Snacks, naturgodis
2. Vinglas med ekologisk äppelmust. Köpt på konsums närproducerade varor. Supergod!
3. Samma

Nu ska jag svulla lite och fortsätta titta på en prinsessas dagbok!

Hoppas ni får en lika mysig och trevlig kväll som mig!

Gårdagens partaj och dagens trötthet

Ja när man inte är så van vid att dricka vin så blir man lite trött såhär dagen efter. Oftast så brukar vi dricka ytterst lite champagne när vi är ute på fester och sånt när vi reser. Annars orkar man inte med allt. Nu när jag träffa en gammal partyvän så blev jag lite små trött idag. Kvällen igår var riktigt lyckad. Vi börja med middag och avsluta på en krog. Riktigt najs!

Vi var iväg på hockey idag. Brynäs mot Mora. Brynäs vann med 4-3! Nu är dom på gång igen! Efter hockeyn bar det av till mamma för lite mat. Det bjöds på supergod tacopaj. Vi köpte med oss munkar och bakelser. Vem blir inte glad av att få det?

Anna Skipper! Kom och rädda mig snart! Jag är i stor behov av en egen Anna Skipper. Kanske ska ta och anmäla mig till programmet?!
Jag var nyss ut på en kvällspromenad med pannlampa och reflexväst. Nästa gång jag går ska jag definitivt knäppa ett kort på mig själv så ni får se hur läcker jag är i min promenadoutfit. Nu ska jag krypa upp i soffan med lite te och titta på ett monster till svärmor. Annars är det ju också en prinsessas dagbok. Visst är jag töntig?! Jag bara älskar filmer som en prinsessas dagbok. Töntig tjej blir fin tjej. Klyschigt? Stavas det så?

Kvällens outfit!!



Bilderna är ett skämt! haha! Det ser ut som jag har nått fel på ögonen.Min bejb är ingen superfotograf och jag kan inte stå stilla, då blir resultatet såhär. Det viktiga gott folk är att ni får se mina kläder, eller hur? Hinner inte ta om nu för nu är det bråttom!

Jag har på mig
Svart linne från h&m
Grå-svart kjol från Åhlens. Nödköpt på grund av allt för mycket mys med godis!)
Väska från Chanel. Kanske byter till bayswatern?, beslutsångest, beslutsångest!! Gah blir galen!)
Svart stövlar från Michael Kors. Yeah, mina marc jacobs sitter lite för tajt över vaden. Beror på samma som kjolen!


Idag fick jag två presenter från min bejb! Blev så glad för jag älskar överraskningar. Jag fick en supersöt ask med lyxiga chokladpraliner och ett skönt och framförallt sexigt nattlinne! :) Så snällt ju!

Nu måste jag åka. Ha en trevlig kväll! Champagnen kallar!!

Puss!

Kvällens äventyr

Ikväll ska jag slita min runda bak från soffan och bege mig ut på äventyr. Jag ska möta upp en gammal vän för middag och sen blir det nog en och annan drink. Eller champagne. Nu för tiden dricker jag ju inget annat.

Så kika in igen på bloggen lite senare, då är det stor sannolikhet att jag har lagt upp kvällens outfit! Än har jag inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ta på mig. Kort grå kjol, ribbat linne och nya koftan eller gråa klänningen som jag köpte igår?

Skor då? Marc Jacobs stövlar, miccael kors stövlar eller rent av kanske mina nya ankelboots? Det är för svårt för mig och min beslutsångest! Gaaaahh!

Nu ska jag måla naglarna. Färg? Ljusrosa eller röd. Klippte av alla naglarna idag så fransk manikyr går inte. Annars så hade det passat super!

Jobb, träning, shopping och du är vad du äter!

Jobbade ett tag i morse och sen bar det av till friskis och svettis för ett tuft gympass. Efter träningen svulla vi med Kim och mina bröder på en restaurang på stan. Sen lunch blev det som vanligt. Ikväll har jag tittat på du är vad du äter. Gillar verkligen det programmet. Man får så mycket bra tips.

Shoppa lite idag! På lindex. Jag hittade 2 supersköna klänningar. Dom kommer att passa hur bra som helst nu i höst och vinter.

 

2 av mina fynd idag! Lila armband och en grå supermysig klänning!



Nu ska jag titta på kanal 3 om fotbollshuliganer. Firma boys från AIK

Onsdags torka!!

Jag syftar på mitt bloggande. Jag skriver oftast väldigt sent på kvällen om jag ens skriver! Idag har jag varit inne i stan och ätit och strosat runt på stan i flera timmar med en vän. Shoppa lite träningskläder. 2 st capribyxor, ett linne och en supermjuk fleecetröja att ha till mina powerwalks. Jag blev riktigt nöjd med min shoppinrunda för jag lyckades få tag på många saker som jag behövde.

Inhandlade även lite annat nödvändigt som ögonkräm(510kr!, det svider!) från MD formulations, men vad gör man inte för att hålla sig fin? Köpte även lite ljus och sånt där. Det är så myyyysigt med massor av ljus tända Ni vet väl vid det här laget att jag älskar att myyyysa i soffan? Laptop, tv, något gott och så jag i soffan! haha!

Just ja, jag har glömt att berätta att jag fick en present av min darling igår! En klocka från guess. Jag har gett honom stränga order innan att han ABSOLUT inte får köpa någon dyr klocka åt mig.  När det gäller presenter till mig finns det ingen hejd ibland. Bra ibland, men inte om man är lite småslarvig som mig.

Åh no! Ingen dagensoutfit idag heller. Som vanligt kanske. Ska kanske lägga ner det här med MODEBLOGG? Visst jag gillar kläder och shopping men bara för det får man inte kalla sig modeblogg. Det verkar ELITEN ha bestämt.

Nä nu är det dags att mysa vidare.

Puss

Godnatt

Inget bloggande för mig idag. Har varit iväg hela dagen på diverse aktiviteter. Lunch, relax och vattenjumpa. Yes!, jag har motionerat! Jag blir så stolt över mig själv nu när jag kommit igång med träningen.

Nu ska jag krypa ner i sängen. Jag är helt slut i kroppen efter badet och vattenjumpan. Det är mycket jobbigare än man tror. Jag och alla äldre damer!

Godnatt!

Måndag kväll

Gissa vart jag sitter nu då? I soffan och myyyyyser såklart! Gissa ni rätt?
Jag sitter och proppar i mig clementiner och hinkar jasminete från hongkong. Jag har så lite te kvar nu så jag måste nog åka och fylla på mitt förråd.

Idag jobbade jag "lite" på morgonen och sen bar det av till träning nu på kvällen. Jag gick på ett aerobics pass på F&S. Det var hur roligt som helst. Tack och lov stod jag bakom en pelare så jag såg inte mig själv så bra i spegeln. Sorgligt att jag fortfarande har kvar dessa nojjor. Fast jag är ju inte ensam om det. Tänk hur många tjejer det är som mår dåligt över våra kroppar och oss själv. Samtidigt som vi blir mer och mer fixerade så äter vi desto mer! Hur går det ihop?! Om jag ser på hur det är för mig så rör jag på mig alltför lite. Jag borde gå en promenad varje morgon för att få lite motion. Synd att Gävle inte har något shoppingutbud för då hade det varit lätt att röra på sig!

Måste åka till sthlm nån dag och kika in utbudet. Synd att allt känns så trist efter hongkong.

Angående näthatet

När jag läser den här artikeln blir jag verkligen ledsen. Hur sjukt är samhället egentligen? Min blogg är väldigt liten men visst har jag också fått nån kommentar om hur ytlig och framförallt korkad jag är som gillar väskor! Stackars Ebba!

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=707079

Ny logga

Försöker att lära mig att göra loggor men det går inge bra. Ni får ha överseende om mina hemska skapelser tills jag lär mig! Det är så bökigt att få den att passa in. Är så sugen på muffins nu! Måste nog baka några som jag kan äta ikväll. Ikväll jobbar min darling så jag blir helt ensam i huset.


Puss


Ont i magen!!

Jag har ont i magen. Nere till höger i magen. Känns jäkligt skumt. Får väl ringa typ kvinnokliniken i morgon och fråga vad det kan vara. Läste massa hemska saker man kan få som tjej. Äggledarinflammation som man kan bli steril av. Då är det bara att säga hejdå till alla barn man vill ha i framtiden. :(

Vi gick en promendad nyss för att se om det skulle bli bättre men det ömmar på. Kanske är något tillfälligt. Mina tarmar som spökar igen. Dom brukar ju leva sitt eget liv. Ni vet när det buuuuuuullrar?! haha!

Godmorgon

För en gångs skull lyckades jag ta mig ur sängen i någorlunda tid. Jag är som ni redan vet en riktig sjusovare. Jag kan sova i 12 timmar om ingen väcker mig! Idag har jag lyckats göra lite nytta hemma redan. Dammsugit och dragit igång en brasa.

Idag ska vi träna och äta kinamat. Som vanligt!


Dagens outfit består av mysbyxor från donna karan och en svart t--shirt från gina tricot. Slappt och skönt!


Lördag kväll med massor av mat, hockey och fiiiiiiiiiiiika!!

Idag blev det middag på tennstopet. Jag åt mozzarella fylld kycklingfilè med krispig klyftpotatis och nån krämig sås. Det var hur gott som helst!

Vi stannade bara 2 perioder på hockeyn och åkte till lams terass och fika lite istället. Med oss i baksätet på våran lilla audi tt hade vi Goggo! Jag kommer knappt in i baksätet så ni kan tänka er hur det var för en fullvuxen man där bak. Det gick dock bra för Goggo och jag förvånades över hur smidig han var! Fast när jag tänker efter är det nog jag som är osmidig! haha! 
 

Nu ska vi myyyysa i soffan med täcke, massor av tända ljus och nya tidningar! Myspys! Haha, jag och mitt jäkla mysande varje dag. Är det ingen som blir trött på mig? Mina byxor höll på att sprängas idag på hockeyn, måste sluta med mitt myspys med massa gott i soffan. (Gott=onyttigt!!)

Mina nya skor och mina fiiiiika pauser!!

Igår köpte jag som sagt ett par nya ankelboots på fico i Gävle! Ja för en gångs skull så hitta jag nått i Gävle. Jag har fått hongkongsyndromet, blev övergödd med saker i Hongkong så nu hittar jag aldrig nått.

Om ni tittar på den här
hemsidan så finns det ett par bruna ankelboots. Precis såna har jag köpt fast i svart!
 (förlåt!, jag är för lat för att fota mina nya dojjor!) Skorna kommer från Fift avenue shoe repair och var lite smådyra. Fast jag behöver ju verkligen ett par skor med lagom klack så jag inte behöver ta en vilopause var femte minut!

Jag och syster är experter på att ta fiiika och lunchpauser. Kommer du ihåg stockholm katarina?! Det var nog bland det sjukaste jag varit med om när jag tänker efter.

Första: Läst och godis på tåget
Andra: Åhlens i city typ några 100 meter ifrån tågstationen direkt när vi kom fram. Jag var svimfärdig av hunger efter tågresan!
Tredje: Lunch, Husmanskost med rejält med mat, grönsaker och bröd. Ingen lite portion direkt.
Fjärde: Vi hann bara gå till östermalm innan vi var tvungen att ladda batterierna med kladdkaka och varm choklad!
Femte: Kycklingburgare på burgerking med plusmeny
Sjätte: Liiite godis på tåget hem

Oj!! Det var nog mer än jag trott. Jag är inte helt säker men det kan ha varit en fiiiika mellan fjärde och femte med! jag ska fråga syster om hon kommer ihåg.

Puss





Städning och fix!

På fredagar brukar jag alltid städa igenom hela huset inför helgen. Gör lite helgfint sådär. Nu är det klart och det är så skönt när det är rent och fint hemma. Nu ska jag bara stryka mina nya gardiner som jag köpte igår och sedan sätta upp dom. Det kommer att bli hur bra som helst! Älsklingen har fixat med garderoberna i gästrummet så nu har vi en sak till att stryka från vår fixarlista. Skönt!

Igår såg vi på du är vad du äter med Anna Skipper. Det känns så hemskt när jag tänker efter vad vi stoppar i oss. Hos oss äter vi mestadels ekologiska grönsaker och frukt. Jag har även börjat köpa lite ekologiska produkter som mjöl och socker som jag sedan bakar bröd på. Brödet jag bakar innehållet inte alla hemska e-nummer och konserveringsmedel. Jag ska forsätta smyga in små förändringar hela tiden så tillslut är vi supernyttiga! (min förhoppning!!)

Nu: Måste fixa maaat!

Puss


Ojdå

Nu när jag läser tillbaka i inläggen som jag skrivit inser jag att det enda jag gör är äter, shoppar och MYSER! Gud blir ni inte trött på mig?! Myspys i soffan, lunch och middag på stan och shopping! HAHA! Skrattar för mig själv här. Nu ska jag göra nått annat! Fixa naglarna som jag typ rivit av på grund av stressen mellan mina aktiviteter!

Snart blir jag utbränd.

Nya skor! Äntligen har jag stillat min hunger!

Idag hittade jag dom ultimata vardagsskorna på fico! Jag hade lite beslutsångest med tanke på att priset inte var det billigaste. Nu när jag dock supernöjd med att jag köpte dom. Eventuellt lägger jag in en bild i morgon. Nu är det bara mys i soffan som gäller. Inget bök och stök här hemma i lugnet.

Jag köpte även ett par vita gardiner, lite blommor och så liiiite fågelmat till småfåglarna (typ 12kg!) Jaja, nu ska det väl räcka ett tag hoppas jag!? Förra gången blev ju fåglarna som galna och åt upp alla nötter på en gång! Gud vilket bråk det var mellan fåglarna! By the way, man får börja mata fåglarna nu :)

Jag har börjat äääääälskat bottega Veneta. Vet inte hur det kan komma sig? Jag såg en supersnygg kines i hongkong med en väska och sedan dess är jag fast! Gah jag vill vara som henne! Tänk om jag hade fotat lite olika människor. Ni kan inte förstå hur välklädda och snygga många är. Som dockor.

 Den
här skulle jag vårda öööömt! Okej lägger även in en bild på den:)
image404


Nu har vi svullat!

Ni kan inte förstå hur mycket jag svullat idag. Älsklingen är i sthlm och kommer inte hem förren i morgon så min lillasyster sover här så jag slipper bli mörkrädd! haha! Det är faktiskt sant. Jag blir lite smårädd när jag är ensam här ute i skogen.

För att muta henne att komma så köpte jag turkisk peppar, såna där godisar med mindre socker, munkar, vanliljbullar, kanelbullar, fanta och balleringakakor. Ja jag skämdes när jag stod i kassan. Jag försökte inbilla mig att hon trodde att jag skulle ha kalas hemma!

Nu ska jag äta lite turkiskpeppar. Det smakar så starkt och gott i munnen. MOAh!


Måndag med massor av saker gjorda!

Idag har det varit en väldigt bra dag. Vi har fått hur mycket saker som helst gjorda. Dagen börjades med träning och sedan blev det till att träffa svärmor och anders bror. Var på uppfölningsmöte hos läkaren och så fixade vi en del saker på stan. Sen bar det av till ikea och ica maxi för att storhandla. Nu sitter vi i soffan och myyyyyser! Allt är lugnt och skönt. I morgon måste jag börja organisera lite i garderoberna som vi köpt.

Nu ska jag kanske shooooooppa! På nätet alltså :)

Bilder på mina nya lyktor

   

 

Är dom inte underbara!

    

Jag är en riktig kattälskare. Jag har dock astma och allergi så jag får nöja mig med att gosa med min massas katter (5st!).

Överst från vänster
-Tussan
-Myspys
-Tussan
-Nils
-Myspys

Jobb, träning och lunch på stan

Idag började jag dagen med att jobba lite. Efter jobbet gick jag till friskis och svettis för att styrketräna lite. Jag blev riktigt stolt över mig själv idag. Jag har blivit hur mycket starkare som helst! Jag har ökat från 40 till 60 kg på benpress! Det går framåt!

Jag sa ju att jag skulle lägga ut kort på mina nya lyktor.
Syster är här nu så jag kanske kan tvinga henne att knäppa lite?

Jag orkade inte följa med på hockey idag. Bror min fick ta min biljett istället. Det var så regnigt och kallt idag så jag kände bara för att vara hemma, tända massor av ljus och krypa upp i soffan bredvid brasan. Så mysigt!

Idag fick vi ringa efter ambulans

Dagen började med sovmorgon (som vanligt!). Jag mötte upp syster för att äta lunch och gå en runda på stan. Jag hittade lite småprylar till vardagsrummet och det nya gästrummet. Bilder kommer senare.

På vägen hem åkte vi och handlade på ica maxi. På vägen dit ligger det en man och krampar i diket. Jag tvärvänder bilen och vi rusar ut för att hjälpa honom. Vi får ingen kontakt med honom så syster ringer ambulans medan jag försöker få kontakt. Efter ett tag vaknar han till och berättar att han har epilepsi, precis som vi misstänkte på grund av kramperna. Det visar sig vara nyttigt att titta på serien sjukhuset! Tack och lov gick allt bra och han mår bra nu.

Nu ska vi se på tv.

Puss!


När killar är sjuka då är det illa!!

Idag har det inte blivit mycket gjort. Jobbade ett par timmar i morse och sedan har jag fått pyssla om min sjukling. Ni vet när killar blir SJUK? Då är det illa. Sängliggandes utan att kunna röra sig.

Såhär låter det typ

-ÄLSKLiNG!!! kan du komma med vatten,
-Ja visst, (första gången alltså)
-Älskling!! kan du komma med juice
-Grr men javisst (börjar bli smått irriterad)
-ÄÄÄÄLSKLING!! Jag är törstig och hungrig!!
- ännu mer irriterad men ok, lagar lite mat och fixar
-ÄÄLSKLING!! jag vill ha aftonbladet (då förutsätter han att jag ska åka dryga 4 milen för att köpa)
- men för helvete!!!!


Träning och kinamat

Jag kom precis hem från ett riktigt jobbigt träningspass. Jag tror nästan att jag håller på att bli sjuk för jag blev så otroligt trött och yr.

Nu ska vi äta lite kinamat och titta på hockey. Älsklingen har även laddat upp med rejält med godis, glass och andra onyttiga men goda saker! Själv ska jag prova mörk choklad med mintcrisp. Washington tror jag det var vi ska titta på(noll koll!) Niklas bäckström från Gävle spelar ju i NHL nu så då är jag väl tvungen att spana in det en gång.

Kvällens kläder består av ett par enormt stora mysbyxor som tillhör älsklingen, ett vitt ribbat linne och en juicy jacka över det. Mysigt som bara den.

Puss


Inredning - julinspiration

Är det bara jag som älskar julen? Jag har redan börjat fundera på hur jag ska ha det här hemma i jul. Nu har jag hittat ett par röda hissgardiner som kommer att passa fin fint i mitt vardagsrum. Dom ser ut att vara sådär lagom röda. (i alla fall på min data)



Nu ska jag iväg och träna.

Puss!

Förberedelser inför julen

Jag har redan börjat fundera på hur jag ska inreda till julen. Jag är på jakt efter röda, riktigt knallröda hissgardiner. Hittils har jag enbart hittat ljusröda, vinröda eller roströda. Trist men ack den som ger upp! :)

Söndag kväll!

Dagen började med att vi gick en riktigt lång promend i skogen. Det var så mysigt med alla höstfärger!
Under dagen har jag pysslat med lite småsaker som måste göras. Bland annat har jag planterat om blommorna inne ( ni vet sånt som man aldrig gör!), städat och plockat in saker som ska in i förråden inför vintern och snön.

Nu har jag värmt upp bastun så jag ska sätta mig där med min underbara hårinpackning från Kiehl´s. Sen blir det fika med hembakt bröd, te och ekologisk äppelmust.

Puss!


Hockey

Idag började vi dagen med en morgonpromenad. Vi gick utmed havet och bara tittade och kände lukterna.Det var så mysigt! På eftermiddagen har vi varit på hockey. Vi har säsongsbiljetter så vi går i princip varje match. Det är min ambition inför den här säsongen i alla fall! Allt är bättre än förra säsongen för mig!!

Nu sitter vi bara här och myser och tar det lugnt. Sånt behöver man göra ibland också. Efter våra resor som brukar bli rätt intensiva med mycket olika aktiviteter och tillställningar så behöver vi ta det lugnt hemma.

Det känns också som att det inte finns nått att göra i Gävle. Det finns knappt några restaurangen som faller oss i smaken efter vår matorgie i Hongkong. Vänjer man sig vid en hög nivå på servicen så är det svårt att äta på restaurangen där dom inte ens frågar om maten smakar bra.


Först jobb sen mer jobb

Idag jobbade jag halva dagen. Sen efter det var det bara att åka hem och fortsätta med allt bök hemma. Nu har vi målat om "kontoret" som numera är ett gästrum/tvrum/förvaringsrum. Där har vi försökt att få lite ordning innan vi ska sätta upp nya garderober. Det finns hur mycket saker som helst att göra i det här huset. När vi är klar med en sak kommer det genast en ny. Det är otroligt roligt men aningen jobbigt när det är saker som måste göras hela tiden. Vad jag längtar tills allt är klart! Tänk när köket, badrummet och hallen är klar! Då ska jag fira med champagne.

Nu ska jag slappa lite och läsa nya Hus&Hem. Jag vill så gärna åka till
Hem och villa mässan i Älvsjö! Den pågår ju under hela helgen. Ska jag ta bilen själv och åka tro? Eftersom jag inte har haft körkort så länge så tycker jag att det är lite svårt att köra till sthlm, men nån gång ska väl bli den första också.


Idag blev det körigt

Körigare än vanligt i alla fall! Jag började dagen med att träna och ät lunch på stan. Som vanligt när K är med så blir det hur mycket mat som helst, inte nog med maten, det blev dessert också. Efter det följde jag med syster till optikern. Där fick vi reda på att hon skelar på ögonen och så skicka dom en remiss till sjukhuset. Stackars syster!

Makalöst hur effektiv jag är idag!!

Idag gick jag upp tidigt och åkte iväg och tränade på friskis och svettis. Jag känner hur jag blir starkare och starkare för varje gång! Det är så kul. Efter träningen mötte jag upp mamma på stan och vi uträttade några ärenden. Sedan åkte vi vidare mot plantagen för att inhandla lite lökare och planteringsjord. Gissa vad jag ska göra hela eftermiddagen? Plantera lökar! Tur att jag har mamma som hjälper mig för annars skulle jag inte veta alls hur jag ska göra. Jag längtar till våren då jag kommer ha hur mycket tulpaner och påskliljor som helst i trädgården. Det blir perfekt att bara gå ut och plocka lite blommor!

image388


Nu ska jag äta lite fisk till lunch innan jag drar igång med allt bök i trädgården. Dagens outfit består av stövlar, tights, fleece tröja och blommiga handskar :)

Grattis Niclas 20 år!

Idag fyllde min bror 20 år! Så dagen har spenderats med att förbereda, inhandla presenter och givetvis ätit tårta och bullar! Nu är jag lite illamående för jag åt alltför många av mammas goda vanligbullar!

Nu ska jag sova lite. Bloggar lite mer i morgon. Då ska jag upp med tuppen (mamma) och träna. Tidigt! Tidigt!

Godnatt och puss

Mina bullar blev en paj

Jag hade inte ork att baka klart bullarna så jag använde fantasin och omvandla äppelkrämen till en äppelpaj. Nu ska jag snart bjuda älsklingen och bror min som är här på besök på paj. Den blev faktiskt väldigt god.

Jag värmde äpplen, kardemumma, socker och kanel i en kastrull tills äpplena blev mjuka. Sen blandade jag havregryn, smör, vanlijsocker och vanligt socker och använde det som pajdeg. In med det i ugnen i 20-30 minuter eller tills den är gyllenbrun och njuuuut med vanlijglass :)

Nu bakar jag igen

Idag började jag dagen med att gå till tandläkaren och få min bettskena. Efter det klippte jag mig, handlade och tränade. Nu håller jag på med storbak. Råkade dra igång med äppelknyten som tar cirka 3 timmar! Eftersom jag är lite tankspridd tittade jag inte på receptet så ordentligt innan jag börja!

Nu måste jag göra klart äppelkrämen som jag ska fylla bullarna med sen.

kram!