Spanien i morgon

Jag har knappt börjat packa än. Det är knappt så att jag har hunnit packa upp efter Las Vegas och så ska jag packa igen.

Den här gången är det inte så avancerad packning. Lite sköna short, linnen, flipflops och bikinis är väl vad som behövs. Resten finns nog där hos mor och far.

Vi har hyrt en cab. Det känns så härligt att åka cab i Värmen i spanien. Glida runt. I år kommer jag att kunna köra också! Oh lalala!

image269

Mina älsklingar



Världens sötaste katter och så min snygga bejb på ett kort. Känner på mig att min mor blir glad av kattkorten! Eller?

Lite shopping som vanligt!

Jag har gjort världes fynd! Jag skulle bara kika lite på lindex en snabbis medan älsklingen fixa lite saker inne på telenor och där hänger dom! Ett par perfekta svarta byxor med lagom hög midja. Jag tar ett par och tänker att dom säkert inte kommer att sitta bra. Så sitter dom perfekt! Sjukt snygga, sköna och dessutom billiga!

Kanske att jag orkar lägga in en bild? Får se om jag orkar ta mig ur soffan. Jag köpte två tidningar idag, elle interiör och solo. Jag var bara tvungen att köpa solo för att se hur den är nu när Elin Kling är modechef.



Ny data

Nu väntar jag med spänning på laptopen älsklingen beställt åt mig. Jag ska få en egen data så vi slipper bråka om den vi har. Den andra laptopen gick ju som sagt sönder i Las Vegas. Tangentborde är ju totally crazy, så det blir lite smådrygt att sitta med den.

Jag ska få en dell data. Kommer inte riktigt ihåg vilken modell det var men ska fråga A vilken det var sen.

Nu har jag jobbat klart för den här månaden så nu blir det bara semester för mig. Idag ska jag åka till staden och kika på lampor och ramar. Jag har helt underbart vackra, sexiga och stilfulla vykort från agent provocatur som jag tänkte sätta upp i små ramar i min walk in closet. Jag har även köpt lite tavlor på underbara Marlyn Monroe. Finns det någon vackrare? Jag bara älskar hennes kurvor. Tänk om dagens ideal kunder vara lite mer åt det hållet.

Nu måste jag fixa lite innan vi ska åka.

Sol och bad

Yes idag skiner solen! Jag blir sådär nostalgisk och påminns om somrarna som vi tillbringade i sommarhuset i engesberg.

Idag ska vi ta det lugnt, sola, bada och förmodligen tar vi och åker till Terassen och äter middag. Tidig middag lär det bli eftersom jag har kommit in i en mysko dygnsrytm där jag somnar vid 19.00 och vaknar före kl 6!

Nu ska jag ut i solen och kika på mitt jordgubbsland. Finns det något godare än att äta jordgubbar direkt från landet?


Höst väskor

Jag är på jakt efter en höstväska. En brun och gärna från Miu Miu. Jag tittade på en del väskor i Las Vegas men de är dyrare där än på net-a-porter så jag tänkte att jag lika gärna kunde beställa en nu när jag är hemma.

Den 
här skulle jag gärna vilja ha! I Las vegas fanns det en ljusar brun, en mörk brun och en åt det mera beiga hållet. Jag gillar dock den mörkbruna för den känns lite sådär lagom höstig.
Den här gillar jag också! Yeah hur ska jag någonsin kunna välja?


Home sweet home

Så var vi hemma igen. Det är så skönt med luften och lugnet här hemma. En vecka blir vi hemma innan vi packar väskan igen med badkläder och åker till Alicante i Spanien. igår var jag så fruktansvärt trött så jag somna vid 18.00 och vakna runt 6 i morse. Jag har redan hunnit med att äta en god frukost bestående av vattenmelon, tekakor, juice och mitt älskade gröna te. Efter det har jag dammat och plockat undan allt här hemma och första tvättmaskinen är igång och klockan är bara halv 8! Gud vad jag känner mig duktig idag. Nu ska jag dammsuga och torka golven och sen blir det till att åka och handla lite.

Jag avskyr när det är smutsigt och dammigt. Det känns så fruktansvärt äckligt så jag får nästan panik av att inte städa bort det.

Senare idag blir det söndagslunch med syster och mormor. Jag tänkte nog baka en hallonpaj. Det är ju bara för gott!

Nu dammsuga!

Puss

Sista natten i Las Vegas!

Nu ska jag snart lägga mig. I morgon åker vi från hotellet 6.30. Lite tidigt för mig som brukar sov till minst 10!
Så nu har vi bara den jobbiga flygresan hem kvar, inte bådar det gott att det är fredag den 13:e i morgon heller! Tank god så blir det ju snart lördag svensk tid så jag får väl gå efter den. På lördag när vi kommer hem så lär jag ju vara halvdöd. Jag är ju så trött av mig så jag kommer nog falla pladask i sängen.

Nu sova!

Puss

image260

Vid poolen!

 

Idag tog jag lite kort när vi var ner och bada. Vi sitter på en restaurang och väntar på att lunchen ska komma. Supergod men onyttig mat var det. Jag glömde att be om dressingen och osten på sidan. Så nu fick jag en ihopkladdad sallad som inte blev så lätt som jag tänkt mig. But what the hell, vi är på semester! Blir bantningkur när vi kommer hem (garv!)




God morgon Las Vegas

Sista dagen i Las Vegas för oss! Det känns båda trist och skönt att komma hem. Idag lyxa vi lite och beställde upp frukost på rummet. Bär, melon, apelsin ,rostat bröd och jordgubbar och grädde! Så gott ju! Nu ska vi snart gå ner till poolen en sväng och sen får vi se vad det blir. Vi måste ju packa innan affärerna stänger här så vi kan vara säkra på att vi hinner köpa en till resväska om det behövs.

Igår och vi buffe på Wynn. Har nog aldrig varit så mätt tidigare. Kunde knappt gå hem! Jag hämtade 5 olika fat med olika desserter! Sjukt.

Shopping i Las Vegas




Party på Pure

Igår hade vi en riktigt trevlig kväll med champagne och party. Kvällen började i en svit på mirage och sen tog vi oss vidare i en limousin till Pure. Det var otroligt lång kö och full som vi var så fjäska vi lite för vakterna och fick gå före! Kvällen slutade med att vi traska hem till hotell barfota och när vi kom hem sluka jag i pricip halva minibarens godsaker! Chips, choklad, cola osv.



Lite kort jag tog igår. ursäkta kvaliten på vissa! Skyller på att jag befann mig i champagedimman!

Pool och shopping

Vi kom nyss upp från poolen. Det var riktigt skönt att bada vid den här tiden,(runt 18.00)
Nu ligger vi och slappar lite på rummet. Vi känner oss totalt slutkörda efter allt fläng runt staden och kvällens planer är att bara äta nått lätt och kanske ta en snabb sväng ut. I morgon blir det eventuellt party så bäst att vila idag.


Nytt hotell

Nu bär det snart av till venetian. Vi får väl se om det hotellet håller lika hög klass som Wynn. Jag har så mycket saker så väskorna är sprängfyllda! Sjukt!

Yeah snart spräcker jag och älsklingen nya viktgränser! Vi har ätit sjukt mycket gott här så det känns som att jag vill leva på frukt i en månad. Blir till att ha klänning idag när jag inte kan ha shortsen längre. Stackars älsklingen som måste pressa sig i shortsen. Igår fick han pressa sig i byxorna från acne, dessvärre kände jag bara skadeglädje över att han fick känna på hur det är för oss tjejer med tajta jeans!

Vi har diskuterat vilka olika dieter som vi kan tänkas följa. A vill gärna prova på nutrilett men den dieten har jag redan provat för några år sen och höll på spy. Jag föreslog frukt och sushi dieten och älsklingen berömde mig återigen för min fantasifullhet.

Nu frukost! Spana in bananen för för 2 dollar! Gudars vad dyrt. Det är ju nästan så att man får magsår. Sushidieten sprack blev en kaloririk macka..


 

Middag på Tablaue

Gudars vilken middag! Maken till lyxig restaurang har jag aldrig varit med om! Först fick vi in soppa och nybakt bröd, sen valfri sallad, sen huvudrätt, sen dessert och kaffe. Slutligen fick vi en liten söt påse med hemmagjorda kolor! Då beställde vi inte in någon förrätt! Nu ska vi snart iväg på showen Le Rev. Tror det är nått balettaktigt. Champagne och chokladdoppade jordgubbar ingår till oss som går in som VIP,(visst är i coola?!)

Nu måste skynda iväg!




Nu ska vi shoppa lite

Yes som rubriken lyder. Nu ska i gå till shoppingmallen bredvid en sväng. Najs att slippa gå själv! Älsklingen är ur turnerningen nu! Trist att det inte blev några 100 miljoner för oss.

nej måste dra! Måste ha en megacolalight innan jag får abstinens!

Puss o hej

Länk

Om nu någon vill följa wsop så kan man göra det online på den här sidan. Titta på live updates

http://www.worldseriesofpoker.com/


Älsklingen är fortfarande med

Han kämpar på bra älsklingen. He´s still in the game. Yeah! Jag var nyss dit och tittade. Sjukt mycket folk och sjukt mycket pokerbord. Vi tog en liten snabbfika/middag på starbucks bestående av en bagel med creamcheese, apelsinjuice och en brownie.
Jättenyttigt jag vet! Snacka om att jag har kört den amerikanska livstilen fullt ut i år! Förra året så åt vi typ nada och mor min var lite nojjig över att jag skulle göra en "favorit i repris". Nu motte hon bli otroligt imponerad av denna resas orgie i amerikanske specialiteter, självklart i storlek supersize!

Tidigare i kväll så fotade jag faktiskt alla mina nya kläder. Jag poserade sådär som bara jag kan och var riktigt imponerad över min kreativitet och ambition. Tyvärr så brast allt nu när jag skulle lägga in korten. Hur i helsike laddar man kameran? Jag inser att jag nog borde kunna en sådan simpel sak som att ladda en kamera. Jag förvånas ständigt över min brist på talang inom områdena teknik och lokalkännedom!

Update WSOP

Anders is still in the game. Går väl lite sådär tror jag. Jag åker nog dit en sväng senare ikväll och kikar lite.
 
Blir nog till att ta en taxi till rio, annars lär jag ju hamna i Los Angeles! Skulle tro att det blir svårt för mig med mitt lokalsinne att hitta från entren på Rio till pokerrummet! Jag brukar ju nästan gå vilse här på Wynn. Nu har jag dock börjat hitta någorlunda. (betoning på någorlunda!)

Poolen var nice idag. Det var rätt många svenska pokerspelare där. Många är så diviga och dryga. De tror att de äger världen typ. Jag tackar gud för att Anders inte är så! Det blir väl lätt att man svävar iväg om man tjänar mycket pengar snabbt. But please, behåll fötterna på jorden! Här på wynn finns det ju MÅNGA som är otroligt rika men de märker inte alls ut sig.

Nu ska jag duscha och sen blir det en liten sväng till shoppingmallen här bredvid. Tänkte titta inne på Neiman marcus och macys idag.

Lunch

Nu har jag precis ätit en god men formodligen otroligt kaloririk sallad!  Här är en bild på den. Som vanligt gör sig inte salladen sig rättvis på kortet! Den ser mycket godare ut i verkligheten! (lol!)

image218.

Bellagio - lyxshopping!

Det är helt otroligt vilka saker det finns här! allt som jag sitter och suktar efter på internet och beundrar i glossiga magasin har jag klämt på! Sjukt mycket asiater som shoppar som galning. I love them! Måste åka till asien i höst!

Lite kort på allt jag shoppat kommer att komma senare idag. Nu är ju kl bara 11 här och jag tänkte dra till poolen en sväng. Idag är jag helt solo här. Jag får se vad jag ska hitta på.

Anders spelar alltså dag 1 i mainevent i WSOP i dag. Jag uppdaterar så fort jag hör nått nytt!



Glomde beratta!

Vi ska aka till Spanien 21 juli pa en veckas semester. Eftersom jag varit lite krasslig har och Anders har brant sig pa magen sa tankte vi att vi fortjanar att aaivag en vecka och bara bada och sola. Detblir skont att aka dit nar mamma och pappa ar dar. Da blir man lite ompsysslad som man bara kan bli av ens foraldrar. Sa jag raknar med jumbokorv i en vecka nar vi ar dar? Pappas favoritmat!

Snart bar det av till rio!

Vi maste aka och anmala anders till wsop ikvall. Ar sa otroligt trott idag bara. Jag badade ett par timmar pa dagen och sen at vi en sen lunch med rille & co. Det var bara en massa pokersnack typ. Nicht gut..

Jag har shoppat lite saker och jag lagger nog in alt pa bloggen i morgon. Jag ska fota alla sakerna och pasana for da blir sotasyster i Spanien glad. I morgon kommer jag att vara sjalv hela dagen och kvallen. Anders ska ju spela mainevent i morgon sa det blir nog lite ensamt utan alsklingen. Det blir nog till att slappa vid poolen pa dagen och ata lunch i solstolen typ. Sen blir et kanske lite shopping pa eftermidddagen och kvallen.

Nu drar jag till poolen...





korten blev inte så bra. Har lite bråttom till poolen. Måste passa på att bada lite innan det blir för hot! Blev ju varnad av en trevlig man i hissen. Det ska alltså bli extremly hot här idag. Jag som tycker det varit extremt tidigare.
Nu blir det poolen.

Kram

Lite kort




Dem här korten tog vi igår när vi var ut på en kort promenad i hettan. Jag ser lite mongo ut på kortet. Kändes som att jag skulle få värmeslag typ.

Nya kort och bad

Idag har jag och älsklingen varit och badat en liten stund och sen åt vi lunch på restaurangen vid poolen. Vi fick nästan värmeslag, det blåste verkligen ökenvindar idag. Det var säkert 45-50 grader.
Det var nästan så att vi övervägde att sätta oss inne i kylan.
                                                                 
Nu ligger vi på sängen i rummet och slappar och äter godis. Lite kort som vi tog igår kväll när vi fika.             

                                  

Dalig luft

Yes luften har ar verkligen en riktig plaga for mig. Det ar inte bara all rok utan det ar all parfym och blommorna som det dekoreras med overalt. Sen ar det ju mega mycket luftfororeninga. Fortsatter det sahar sa tarjag ett plan hem sjalv och sa far anders stanna kvar har sjalv. Han har ju maga han kanner har nu.  Ibland hatar jag verkligen att vara allergisk och ha astma. Det kanns som att jag aldrig ka vara normal!!


Sorg

Idag gar mina tankar tll min mammas moster som dog i natt. Hon har det forhoppningsvis skont och slipper lida dar hon ar idag. Jag hade viljat vara hemma sa jag hade kunnat titta till min mormor sa allt ar okej med henne.

Idag ar jag battre i lungorna men jag maste enda ta det riktigt lugnt. Vi var nyss ivag till ett apotek och vi gick runt dar och forundradeds over hur mycket olika saker det fanns. Texte blir lite konstig for jag sitter med tvn och ett tradlost tangentbord med en inbygd mus. Vilka saker det finns har.

Idag at vi brunch har nere pa hotellet. Gud vilken frukost det ar. Det blev en salig  blanding av farsk frukt, havregrynsgrot , sushi, friterad kyckling, varrullar och givitvis cola light. Det var ju gott men valdigt mattade.

Det ar verkligen sjukt varmt har. Det ska bli upp mot 50 grader sag jag nyss pa vaderkanalen har. Shit forstor inte hur folk kan arbeta ute i den har hettan! Nu kommer jag val att tycka att det ar kalt i Spanien :) Det sjuka har ar att det ar sa jakla torrt sa jag tankte inte pa att jag skulle tvatta haret for det blev inte smutsigt typ, kroppen blir riktigt torr ocksa sa jag lar nog ga over till bodyshop och kopa natt riktigt aterfuktande men utan parfym. Nu ar detparfym sanering som galler for mig. Anders tvinga pa mig en slags mask som jag ska ha om jag ska spraya haret. Ser helt sjuk ut i den men det ar nodvandigt. I asien skulle jag trivas dar gar de med sana jamt ju.   

Kram

Las vegas

Nu sitter jag har själv på hotellrummet medans anders spelar lite. Har fått stränga order från älsklingen att jag måste vila idag. Tur att vi har sånt härligt hotellrum! Kanske tar och badar lite i badkaret här. Badkaret verkar ju vara anpassade till amerikanernas size..

Jag verkar ju inte vara den enda som är sjuk så det tröstar ju lite.