Underbart väder

Det blir dåligt med bloggande nu! När det är såhär fint för en gångs skull så måste man ju ta tillvara på det. Solstolarna används flitigt på altan lär jag säga. Min nya slapparplats! Ett stort glas med pepsi med is, isglass och solstolen är underbart. Inte är det tokhett heller som jag avskyr.

Jag hoppas på att det blir grillning ikväll. Jag är så sugen på chorizo och kött. Sjukt sugen. Blev till och med lite sur på älsklingen när han tyckte vi kunde grilla i morgon istället! Hallå! Jag kan inte vänta liksom. Desperat?



Väska som tröst

Älsklingen tyckte jag var så ledsen idag så han ville köpa en fin väska till mig. Som vanligt. Snart har jag 100 väskor!

Vilken ska jag välja? Inte en Miu Miu för deras kvalitet är så KASS. Synd på så fina väskor. Kanske en Bottega Veneta. Undrar hur deras kvalitet på skinnet är? Min lv speed verkar tåla det mesta. Öl, vin, pepsi, spöregn, hudkräm och ja allt möjligt! Nej grubblandet fortsätter senare.

Ses

♥ Linda

Kvällens outfit



Tröja Vince (NY)
Byxor William Rast (NY)
Armband indiska och H&M
örhängen indiska
Svarta ballerina från Vezzano
Väska LV speedy
Svart jacka tiger( ifall det blir kallt !)

pss..Jag ser gladare ut än vad jag är. Är på ruskigt dåligt humör. Känner mig så tjock och kläderna stramar. Hemskt att klaga när man har en underbar bebis i magen men ibland så måste man! Hoppas på bättre humör i morgon!

Datan funkar ute

Min förra bärbara var det omöjligt att sitta ute i solen med. Såg ingenting. Nu ser jag verkligen allt på skärmen. Upptäckte det nyss. Var ju tvungen att prova eftersom A satt ute och jobbade. Så nu kan vi båda sitta här ute. Najs!

Snart bär det av till mor min för en välbehövlig dusch. 2 veckor utan dusch nu, och fler lär det bli.

Nästa vecka blir det eventuellt Stockholm några dagar. Älsklingen ska spela nån turnering och jag kan fixa studentpresent till syster och köpa lite annat som behövs. Vore trevligt med ett rum med dusch!


Solen skiner

Hur underbart är inte det? Jag blir alltid på så bra humör när det är fint väder. Idag har jag legat och slappat/sovit i nya solstolen hela eftermiddagen. Så skönt. I morse väcktes jag av kakelkillen som började banka i badrummet. När ska jag få min skönhetssömn är det tänkt? Nästa vecka kommer att fortsätta som denna med kakling och bankning. Trevligt! Skitig är det också. Nån typ av cement har klibbat ihop i hela hallen. Så det blir till att städa lite nu.

Ikväll ska jag iväg och träffa en gammal kompis från förr. Jag har inte träffat henne på hela graviditeten. Tror hon kommer få en chock! Middag står på schemat. Får se om jag får i mig nått. Magen känns så full!

Idag känner jag mig tjockare än tjockast. Gud! Jag är helt svullen och detta är visst bara början. Undrar hur det känns i slutet av juli! Misstänker att jag kommer stanna hemma på gården då.

Nu ska jag dricka pepsi med massor av is ute på altan.

Nödvändig shopping

Idag lånade vi pappas skåpbil och åkte och köpte solstolar, gräsklippare, trimmer och kakel till badrummet. Nu känns det väldigt bra när vi fick så mycket uträttat. I morgon planerar jag att ligga och slappa i solsängen medans älsklingen får klippa gräset och slätten runt huset med trimmern! Tidigare har vi haft hjälp med det mesta men nu ska han minsan fixa lite själv! Är det inte perfekt att vara gravid? Då slipper man ju göra sånt där trist men nödvändigt. Nu hör jag att gräsklipparn är igång! Hoho! helt sanslöst. Nån som vill ha bildbevis?



Soligt - Magen i vecka 25

 

Jag har nog inte lagt ut någon bild från vecka 25. Är så glömsk! Såhär mycket har det växt! Både jag och bebisen verkar växa. Bikinin är way to small så jag lär nog införskaffa en större. Herregud snart blir det dom där gigantiska E-kuporna för mig! Haha, spana in röran på altan på ena kortet. Det är jag som fixar fötterna och händerna! Jag har sjukt mycket prylar och jag sprider dom överallt när jag håller på. Faktum är att dom ligger kvar ute..

Trött

Idag gick jag upp alldeles för tidigt. 7.30 ringde klockan. Jag har kommit in i en grymt konstig dygnsrytm efter New York! Helst vill jag lägga mig klockan 3 och vakna 12! Idag tänkte jag försöka ställa om det lite och ställde klockan tidigt och sen åkte jag och hjälpte en av mina kära damer lite. Vi fikade som vanligt. Det blev en hel del bullar lär jag säga.

Älsklingen har fått lite skäll och nu tjatar han att jag ska sova middag så han står ut med mig idag. Haha! När jag är trött blir jag så gnällig. Verkligen elak. Så idag måste ni vara snälla mot mig! 

Funderar på att lägga min en stund på altanen och vila. Vore ju trevligt. Dock är det inte varmt här ute. Det blåser från havet som vanligt! Tror det är minst 4 grader varmare i stan!


Haha! Titta på den här videon


Om man endå vore så snygg



Jag älskar att titta på kändisar som är gravida! Speciellt Jessica Alba. Hon är jämt lika snygg!


Våra cupcakes!



Ni vill inte veta hur många jag lyckades få i mig. Tror det blev nytt personligt rekord!

Receptet hittade jag på
denna blogg. Den är en av mina favoriter. Tror det beror på allt gott hon lagar!

Cupcakes
ca 30 cupcakes blir det:
2 ägg
2 dl socker
50 g smör eller margarin
1 dl mjölk (el vatten)
3 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
Vispa ägg + socker pösigt. Smält smör i kastrull, häll i mjölken och låt blandningen koka upp. Rör hastigt ner i äggsmeten. Blanda mjölet med bakpulver och vaniljsocker, häll i detta i äggblandningen. Rör ihop allt. Häll i formar/muffinsplåt. Grädda i ugnen, 200 grader, 10-12 minuter (inte för länge, då blir de jättetorra!).

Det kan vara roligt med lite olika smak på muffinsen och det är bara att improvisera! Några idéer:
Lägg i några frysta hallon i varje muffinsform när du hällt i smeten (och kanske lite hackad vit choklad!)
Hacka lite god choklad och häll i smeten
Pressa i saften av en citron + rivet skal

Låt dina cupcakes svalna, nu är det dags för det allra viktigaste - FROSTING!

226 g Philadelphia cream cheese
75 g rumsvarmt smör
2 tsk vaniljsocker
6 dl florsocker

Lägg smör och cream cheese i en skål, vispa i siktat florsocker och vaniljsocker, lättast med elvisp. Ta lite florsocker i taget så går det enklast! Då kan du också sluta om du tycker att du fått bra konsistens...

Gissa vad det är i paketet?



Nu ska vi på kalas. Kan inte vänta en sekund till med att ge syster hennes present som jag köpte i USA. Den är perfekt!
Åh längtar efter att smaka på våra cupcakes som vi bakade tidigare. Frostingen var himmelskt god!

♥ Linda

Dagens kläder!

 

Första bilden visar mitt humör jag är på idag. På andra kör jag en neutral min.

Klänning indiska
Leggings H&M
Väska Miu Miu
Armband indiska och H&M
Solglasögon Marc by Marc Jacobs
Svarta balleringa Vezzano

och om det blir kallt tar jag min supersköna och väldigt varma kofta från Marc Jacobs.

Yrsel

Idag känner jag mig helt skum i huvudet. Så fort jag står upp blir jag yr och får svimningskänsla. Jag hade redan lågt blodtryck innan graviditeten så det borde vara det som spökar. Drygt nu när besöken hos barnmorskan uteblir. Får nog ta och ringa i morgon och fråga om detta är normalt? Någon gravid som vet? Min kondition är ju inte den bästa efter förkylningen så det kan ha att göra med det också. Jag försökte bota yrseln med mackor, pepsi och isglass men det hjälpte inte. Gott var det i varje fall.

Nu är jag i vecka 25. Tiden går sanslöst fort. Snart får vi vår efterlängtade bebis!

I magen:

Händerna är fullt utvecklade och med dem känner fostrets sig för i livmodern och utforskar navelsträngen och kroppen. Fingrarna har nu naglar.

Fostret har perioder av vakenhet och sömn. Fostrets rörelser kan kännas tydligare när du sitter upp i en avslappnad position. Hörseln har förfinats och fostret kan nu höra sin mammas röst. Kroppens ben fortsätter att förhårdna. 
 


Cupcakes

Nu ska jag och syster baka cupcakes till hennes kalas. Gud vad sugen jag är! Sällan? Jag lägger ut dagens kläder senare. Jag har nämligen fortfarande skönaste mysbyxorna på mig. Snart bor jag i dom. Känner en viss tendens till avsky mot allt som sitter tajt. Löst och skönt ska det vara och eftersom alla kläder jag äger är för små så har jag bara mysbyxor och älsklingens kläder kvar! Snart får jag sy om lakanen till en klänning. Det skulle vara nått det.

Tar med kameran när vi bakar så förhoppningsvis så får ni se smarriga muffins sen! Om jag inte äter upp alla innan kalaset!

Hörs sen

♥ Linda

Födelsedagsbarn

image714image715

Idag fyller min söta syster 19 år! Det känns som att hon var 7 år nyss och jag skrek "spökena kommer" så hon gallskrek och började grina. Hoppas jag har kompenserat det snart. Jag har en superbra present till henne från USA.

Idag ska jag hjälpa henne att baka massor av gott. Som ni säkert märkt älskar vi att baka och äta i vår familj. Dagen till ära ska vi baka cupcakes. Jag har hittat ett recept på en amerikansk sida som verkar underbart goda. Givetvis blir det rosa glasyr eftersom vi båda är ett stort fan av rosa!


♥ Linda


Haha kamasutra

Är det nån mer än jag som asgarvar när ni ser reklamen med pojken som frågar pappan vad dom gör i kamasutaboken? Men pappa hon är ju helt naken! Haha, skrattar lika mycket varje gång. Minns själv när jag hittade en porrtidning i diket när jag var liten. Vi höll på att svimma av jag och min tjejkompis. Var ju både äckligt och fascinerande på samma gång.

Nog om sånt.

Idag gick jag en kort promenad. Fy vad tungt det var! Min kondition är verkligen kass nu efter förkylningen. Helst vill jag ligga på soffan och lata mig. Snart kan vi kalla mig tjockaHola.

Jag var bara tvungen

image712

image713

Idag när jag var och handlade lite mer blommor till mina krukor på altan så hittade jag dessa söta koppar med fat och en servetthållare. Jag kunde inte motstå när dom var så söta! Billiga var dom också. Kopparna kostade bara 29 kr st och faten 69 kr. Jag köpte dom på plantagen.

Dagens kläder

Idag är det ingen bra dag. Jag känner mig stor som ett hus och inga kläder passar. Trots det lägger jag ut en bild på dagens kläder. Mina byxor håller på att sprängas och dom nya mammajeansen ska läggas upp. Det fick bli skönaste leggingsen!

image709

Leggings H&M
Ballerina Vezzano
Kofta Dagmar
Tunika Indiska
 
och så örhängen från indiska, armband från hermés, väska från Miu Miu och solisar från Marc by marc jacobs till det.

In my garden

Idag har jag planterat blommor! Jag känner mig alltid lika stolt när jag har lyckats med dom ultimata vuxengrejjerna. Dit hör trädgården! Laga mat och baka är verkligen enkelt jämfört med trädgården. Jag har ingen aning om vad blommorna heter ens. Mamma är den som sköter om trädgården för det mesta. Rensa ogräs brukar jag låta syster göra. Hon har verkligen stenkoll på alla blommor min mamma. Hon hade visst gödslat med nått mirakelgödsel under tiden vi var i USA, så "roddisen" slagit ut. I morgon ska jag köpa mer blommor! Hoppas dom lever fram till midsommar!

image706
image707
image708

Husmor och cravings

Idag är jag på riktigt husmorshumör.Eller kallas det cravins? Nu ska rabarberpaj bakas! Rabarber har jag längtar efter länge. Så gott och syrligt. Måste be mamma koka rabarberkräm till helgen.

Annars så är jag sugen/besatt av allt som är iskallt. Isglass som jag tuggar i mig, isbitar, smoothie, läsk med is, ja listan kan göras lång. Det måste bero på att jag känner mig så varm hela tiden.

Nu blir det bakning! Hoppas det blir nått över att stoppa i ugnen bara. Har en tendens att äta själva pajdegen.


Vi har beställt vagn!

Idag var vi inn på en barnbutik i Gävle. Dom hade bugaboo. Blev helt överlycklig för då slipper jag krångliga med att beställa på nätet eller åka till stockholm. Det blev en med grå bas och svart sufflett. Hon hade tyger inne ifall vi ville byta färg och det är ju perfekt! En bilbarnsstol och adapter till vagnen blev det också. Det är ju perfekt att fästa bilbarnstolen på ställningen på vagnen om man bara åker iväg en kort sväng.

image705

Nu ska jag plantera blommor!

Ses sen

♥ Linda


Dagens kläder!

image704



Såhär såg jag ut idag.

Byxor H&M
Tröja Vince
Kofta Banana Republic
Skor Miu Miu (pärlorna har börjat lossna!)
Väska Miu Miu
Solglasögon Marc By Marc Jacobs

O så bilen och blommorna på det!


Det blev lite saker åt mig som vanligt!

image702

image703

Idag när vi inhandla morsdagspresenter så kunde jag inte motstå att handla lite till mig. I miami såg jag så snygga fransyskor med svarta solhattar. Dom var så snygga! I sommar blir den här hatten perfekt på stranden eller trädgården om jag är i solen. Avskyr ju att få sol i ansiktet. Vill inte bli ett russin innan 30. Solskyddsfaktor 30, solglasögon och hatt kommer ni se mig i.  Örhängena tyckte jag var så söta och billiga så dom fick följa med i farten. Armband behövs ju alltid!

Allt inhandlades på Indiska.


Coca cola och rostat bröd med marmelad

A åkte iväg tidigt i morse för att gå på elitloppet i stockholm. Han trodde att jag vill följa med! Haha, finns det något tråkigare än trav? Möjligtvis att gå på ett museum och titta på gamla mynt som vi gjorde i bangkok. (5 timmar tog det!) Idag passade jag på att ta en extra lång sovmorgon till klockan tolv. Nätterna innan har ju mest bestått av massa hosta och lite sömn så känns bra att jag fick sova.


Nu sitter jag och äter rostade mackor med marmelad. Till det dricker jag läsk. Jag känner att Anna Skipper behövs snart. I morgon blir det andra bullar. Jag har blivit skadad efter USA resan. Havregrynsgröten smakar inte längre gott. Det enda bröd jag vill ha är vitt rostbröd!

Nu ska jag bege mig till stan med min syster och leta efter en morsdagspresent till mor min. Världens bästa mamma förtjänar nått fint.

Får se om jag orkar lägga ut en bild på dagens kläder. Känner mig som en uppblåst ballong idag efter allt jag tryckte i mig igår. Stackars bebisen i magen, Det blev nog rätt trångt efter all tårta, bullar, kebab och chips på det!  Ni ser det finns ingen hejd! Får kompensera med att äta en morot nu,

Ses sen!

Min favorit vann

Ja jag har en viss förkärlek för ryssen efter hans andraplacering förra eller förrförra året. Minns inte så bra.
Trist att Sverige fick så få röster. Den här gången trodde jag på topp 10 i varje fall! Fast o andra sidan tror vi ju att vi ska vinna varje år. Börja bli lite drygt. Nä vi skulle ha skickat kebabpizza slevovitza istället. Hur hade det gått tro?

image700

Bal!

 

 image698

Så fina! Hur snygg är inte min syster? Håret fixade jag ihop lite snabbt bara. Blev ju riktigt najs! Blev lite nostalgisk och tänkte tillbaka på hur det var på min bal för läääääääänge sen. Jag börjar bli gammal!


Gud vi har ingen toalett!

Idag har golvet i badrummet behandlats med nått. Tror det har med värmeslingorna att göra. Nu får vi inte gå på toaletten. Det står här ute i hallen. Tänk er! Vi har bara en toalett. Så fort jag tänker på det så blir jag kissnödig. Haha. Lustigt hur man är. Nä måste rusa hem till mamma och pappa!

Lyssna!



Kalas och bal

Idag ska vi hem till mor och far och äta tårta. Min systers pojkvän fyllde år i veckan och som vanligt tar vi alla chanser vi kan få att baka kakor och äta tårta! Presenten är given. Undrar om han läser detta? En ljusblå lacosttröja blev det. Det är så klassiskt och fint med en ljusblå lacost piké och ett par ljusa chinos.

Efter fikat ska jag försöka mig på att fixa håret på syster. Det är svårare än vad jag trodde eftersom hon har så fruktansvärt tjockt hår som dessutom är långt! Det får bli en knut i nödfall! Det blir nog jag som sminkar och piffar till henne lite också. Mitt fina pärlhalsband och örhängen får hon låna. Dom passar så bra. Så klassiskt och elegant!

Det kanske blir ett litet bildspecial sen. Om jag lyckas komma ihåg att ta med mig kameran!

Magbilder från vecka 24

image696

Ser ni också att magen är sne? Haha ser ju så roligt ut! Visst har den växt mycket nu? Känns gigantisk!


Dagens önskeoutfit

image694

♥ Örhängen från
Monica Vinader
♥ Väska från Bottega Veneta
♥ Klänning från Frenchconnection
♥ Skor från H&M
♥ Solglasögon från French connection



Dagens outfit!

Eftersom jag är sunkigast av alla när jag är sjuk får ni se dagens outfit såhär istället!

image692image693

Linne och dress från H&M mama. Dressen är en stor favorit. Mina juicyset har blivit aningen små så denna har fått ersätta dom. Tror den är på rea nu på webshoppen så passa på!

Bilder från H&M www.hm.com


                          

Fredag!

Jag har fått min astmahosta som en följd av förkylningen. Detta lär aldrig ta slut! När jag väl blir sjuk i astman med hosta och luftvägsinfektion blir jag sjuk i flera veckor. När jag sedan ska börja motionera igen så orkar jag ingenting. Tappar hela konditionen och måste börja om från början. Trist nu när jag är gravid! Jag som har gått och simmat så mycket för att förbereda mig inför förlossningen och tiden efter det! Slut på klagomål nu. Ni börjar nog tröttna på mig snart?!

Idag blir det vila igen. Solen skiner ute och allra helst hade jag viljat åka till
Berggrenska Gården och prova deras nya uteservering. Det verkar så mysigt och sofforna ser så bekväma ut.

I morgon är det bal för min syster! Gud, tänk att hon går ut gymnasiet! Jag ska försöka mig på att fixa hennes hår. Då måste jag komma ihåg att fota lite så ni får se. Jag har en frisyr i huvudet som jag tror kommer bli hur bra som helst. Hoppas bara jag klarar av att tillverka den!



Eurovision och smoothie

Spännande! Eller inte? Ena sällskapet satt med datan och den andra sov i fotöljen. Jag satt och hosta och tittade. Vore det inte för hostan hade jag somnat efter dom första låtarna. Dom var ju bra sen resten var väl bara massa krafs.

Jag blanda nyss till en riktig vitaminbomb till smoothie. Banan, hallon, blåbär, mango, ananas, honung, yoghurt och apelsinjuice. Hoppas jag mår bättre i morgon.

Härligt! Charlotte gick vidare. Hon är ju så proffsig.


Stekt ris och graviditetssug!

Så nu har jag ätit stekt ris med kyckling. Mitt nya beroende. Jag bara älskar stekt ris. Känner inte igen mig själv längre!

Nu tittar jag på lyxfällan. Blir lite rädd när jag tänker på om dom skulle göra en sån där tavla över oss. Gud!
Sen blir det melodifestivalen och smoothie. Helst vill jag ha massor av glass. Flera liter. Tyvärr tål jag inte laktos så jag får inte äta vanlig glass, bara isglass. Så trist!

Det känns som att jag tänker på mat 75% av min vakna tid. Är det inte mat så är det glass eller godis. Risifrutti eller nått annat. Helt sjukt hur man blir. Just nu skulle jag kunna ge mycket för en stor förpackning med piggilin. Gah! Så sugen!


Fortfarande sjuk

Idag är det nästan värre! Det var längesen jag var såhär förkyld. Känner mig helt täppt i huvudet så det blir till att vila idag med.  Hoppas jag blir frisk till systers bal på lördag. Det  vore ju trist att missa en sån sak för en tråkig förkylning.

Idag tänkte jag fota magen igen. Jag har inte varit så noga med sånt men nu tycker jag att den har blivit så STOR. Gigantisk. Jag undrar hur det blir sen? Jag som redan känner mig som en val.

Mom to be

image691

Som gravid är det inte det lättaste att vara chic och snygg. Hatt och solglasögon behövs för att skydda ansiktet mot solen och pigmentfläckar. Sval tunika är perfekt för varma lata dagar. Mammabikini som går under magen. Sköna och svala sandaler. 

www.ellos.se
www.net-a-porter.com
www.mytheresa.com  
www.forever21.com  

Ny design

Sitter och försöker lära mig photoshop. Svårt! Vad tycker ni om loggan? Tyckte den blev bättre än den innan? Snart är jag proffs på det här! Har ju inget att göra nu när jag är sjuk så det är ett ypperligt tillfälle att försöka lära sig för det tar tid!

Tröstshopping!

image687
Ser fram emot att få duka och bjuda på fika ute på gården. Så mysigt! Småkakor, te och scones till blir perfekt!
Alla sakerna kommer från
www.countrystyle.se

Nu är jag tråkig

Först går Anders och blir sjuk och sen jag direkt efter. Idag får jag snällt bädda ner mig och vänta på bättre tider. Jag avskyr att vara sjuk och bara sitta hemma. Jag undviker det in i det längsta men efter nattens hosta så måste jag nog vila.

Får se vad jag hittar på idag. Att vara hemma och vara sjuk är oftast inte samma sak som att vila för mig. Oftast brukar jag börja baka, städa och fixa här hemma. Jag är ju trots allt inomhus då!

Nu ska jag roa mig med internetshopping. Min favoritsyssla!


Dagens outfit

image685

Haha! Jag börjar likna en rund boll mer och mer!

Idag har jag på mig
Byxor från H&M (med låg midja)
Tröja från Banana Republic
Linne från H&M
Skor från Miu Miu
Väska från LV
Jacka från tiger
Sjal från indiska
Armband från H&M och Hermés

God morgon

Efter en lång natts sömn hoppas jag att förkylningen är påväg tillbaka. Nu ska jag iväg till läkarn och förhoppningsvis få nån typ av pollenmedicin. Det är därför jag är vaken så tidigt! Annars kan ju jag ligga och dra mig i all oändlighet. Så underbart skönt! Idag vaknade jag med ett frukostbord dukat också. Det är inte varje dag det. Älskligen har tagit lite ledigt nu när han vart sjuk. Så skönt att se honom göra annat än jobba.

Nu ska jag göra mig iordning. Kommer outfit senare! Vill ni se det?

Vi ska kanske titta i en barnbutik idag också. Har inga förhoppningar om att bugaboo finns i Gävle, men kanske!

Nu är det bråttom!

Ses sen!

Gossip Girl

Jag och min bejb roar oss med att titta på Gossip Girl. Han laddar ner alla nya avsnitt när dom gått i USA. Han sägr att han gör det för min skull men jag tror nog att han blivit lite beroende han med! Så sött ju. Annars när jag vill ha tex greys eller DH så får jag tjata i evigheter innan han fixar det å mig.

Jag älskar att titta på alla kläder. Jag har alltid haft en förkärlek för den här typen av överklass och sånt. Blair är ju bara för snygg.

image683

image684


Marc by marc jacobs

Håret blev superbra. Tyvärr så tog vi kort med hennes kamera och den har hon med sig när hon är på kalas. Håret blev precis sådär guldigt och somrigt som vi ville ha det! Så fint.

Ringde min frisör för ett tag sen men hon är fullbokat fram till 6 juni. Trist!, men det visar ju att hon är rätt populär. Så hellre står jag ut med mitt risiga hår ett tag till än går till nån annan.

By the way. Den
här väskan köpte jag till syster i USA. Snacka om prisskillnad! Jag som älskar modellen och gärna vill ha den fast i brunt eller vitt. Känns ju inte kul när jag vet hur mycket mer jag får betala för den här.


Vaknade i morse

Och är sjuk! Så tråkigt! Inte nog med att jag är allergisk mot pollen så går jag och blir förkyld och får världens hosta också! Jippi! Med min vanliga tur och med astman blir jag väl sjuk en månad eller två. Brukar vara så runt maj! Hatar våren! Tänk om jag kunde få befinna mig i Las Vegas. Inte många träd som överlever i öken.

Så vad hittar jag på idag då? Vilar. Äter lite för att trösta mig själv. Vilar lite till. Äter ännu mer och ja fortsätter äta i all oändlighet. Kan ju räkna med att rasa uppåt i vikt den här veckan.



Så bra!



Älskar den här låten. Undrar vad min bebis får för musiksmak? Sägs ju att den kan lyssna till musik nu.

Slinga min systers hår

Min syster K ska på bal på lördag! Gud vad stor hon har blivit! Tiden går så snabbt. Jag erbjöd henne att låna min chanelväska till balen men efter en del borttappade saker vågar hon inte låna den. Synd för den kan verkligen lyfta
 en hel outfit. Eller vad säger ni?




Ikväll ska jag göra lite ljusa slingor i hennes hår. Inte så avancerat utan vi försöker få det lite ljusar och guldigare som vanligt. Tänkte prova min selftanner från shiseido på henne också. Stackarn, hon är min försökskanin!

Jag som älskar att hålla på med sånt här provar jämt allt på henne. Hennes hår har också fått sig en rejäl omgång med saxen några gånger. Jag tänkte lägga knäppa lite kort och lägga ut före och efter bilder på håret. Blir ni glada då?

By the way, jag och A har rullat köttbullar i 2 timmar idag. 2 kg köttfärs var i värsta laget, men nu har vi köttbullar ett tag framöver!

Nu ska jag ta bilen och susa iväg. Älskar våran Audi tt♥.  Sånt drag i gasen! Måste ju passa på att köra nu innan vi måste byta den mot en mer barnvänlig bil.

Self tanner

Nu har vi precis varit iväg och duschat hos min mor och far. Vi har ju ingen dusch och det börjar bli LITE drygt! Det ska bli så skönt när badrummet är klart. Det lär väl ta nån vecka till eftersom vi var så smarta och beställde kakel från italien med lång leveranstid.

Vaknade i morse och var både förkyld och allergisk. Vilken kombination. Det första jag ska göra i morgon bitti är att ringa hälsocentralen. Hoppas dom inte strejkar också. Blir så less på strejken!

Annars så tänkte jag att jag ska spendera dagen med att ta hand om mina händer och fötter. Det behövs verkligen! Även om fingrarna mest börjar likna tjocka korvar så blir dom lite finare med nått lack. Tänkte även prova en self tanner från shiseido som jag köpte i New York. Så dagen får gå i skönhetens tecken. Haha!

Regnet bara öser ner!

Idag fick jag snällt gå upp klockan 8.00 och bege mig ut i regnet. Vi har nämligen städdag här på området. Då fixar vi iordning diken, vägarna och grillar korv. Regnet öste ner men det var rätt mysigt att träffa alla som bor här. Människorna här är så snälla och rara! Beror det på den härliga havsluften tro?

Kallt var det verkligen och jag fick gå in och lassa på några extra lager med kläder två gånger. Nu sitter jag i soffan och försöker tina mina kalla fötter!

Dagen till ära är jag klädd i leggings, tjocktröja och skidstrumpor. Så varmt och gosigt.

Burberry stövlar

Dessa stövlar tittade jag på i New York. Dock köpte jag dom inte för jag hade ingen plats i väskan. Det känns som att det skulle bli så mycket enklare (och snyggare!) att fixa i trädgården. 95 pund kostar dom och frakten ligger på 20 pund så det vore ju fördelaktigt att beställa nått mer när jag endå är på gång. Sitter just nu och spanar in bebiskläderna. Våran ♥bebis♥ är bortskämd redan i magen!

♥Burberry♥
image680 image681
Tror ni inte att dåligt väder skulle kännas lite bättre med dessa?

Att köpa vagn

När det kommer till vagnar har jag ingen koll alls! Vad jag har hört så är Bugaboo cameleon en bra vagn. Den är både snygg och smidig. Jag vill inte ha en stor klumpig vagn som jag inte kommer fram i affärerna med! I New York så såg jag bara minivagnar som kom fram överallt och det fick mig att bestämma mig för en Bugaboo!

Så givetvis blev jag lättat över att jag äntligen bestämt mig för en vagn. Min lättnad övergick snart i beslutsångest igen, vilken färg ska jag ha?! Ljus eller mörk? Svart funkar ju alltid men så säger Anders, blir det inte lite trist? Okej vi får ta lite olika klädslar då. Verkar gå att byta dom. Enklast möjliga för en sån som mig som ALDRIG kan bestämma sig! Sen ska man ju ha olika tillbehör till också. Vilka har jag ingen aning om. Vilken djungel det är!

image678image679
Lite fakta:

· Vikt endast 9 kg

· Höj & sänkbart handtag

· Vändbart handtag

· Vändbar sits

· 3 lägen i sittdelen, varav ett har fullt liggläge

· Perfekta stötdämpare i de små svängbara hjulen 

som gör att man lätt tar sig över gropar och stenar. 

· Två små hjul för stadskörning och två stora hjul för 

terrängkörning, konverteras till två hjulsläge för att dras i 
sand och djup snö 

Sov morgon

Min kropp är helt ur balans av jetlagen! Så lyd mitt råd och sov inte hela dagen när ni kommer från väst och åker mot öst! Jag somnade runt klockan 12 igår och sov till makalösa 13.30. Då blev jag dessutom väckt av telefonen så jag vakna inte av mig själv. Det här börjar likna början av graviditeten när jag säkert snitta 13 timmar per natt!

Idag blir det inte mycket för mig. A är fortfarande sjuk och jag är så trött så vi blir nog hemma idag. Vi renoverar ju som sagt badrummet nu så vi har ingen dusch! Tänk vad bortskämda vi är endå är i Sverige allt. Ni kan ju tänka er vilken röra det blir utan badrum! Jag har lagt alla mina ansiktsprodukter, smink och liknande på köksön. Lite utspritt och snyggt.


Jag borde städa också. Tvätta gör min kära mor. Hon är en riktig klippa! Tänk er att komma hem från en lång resa med massor av tvätt och så tvättar nån annan åt er. Hon är helt makalös! Nog med beröm.

Nu ska jag dricka lite läsk och läsa Elle innan jag börjar dammsuga.

Dagens outfit

Idag är det slappardag. Har bara varit iväg och handlat och fixat här hemma så då blir det leggings, ballerina och tunika. Min slapparoutfit! Ser ni vad trött jag ser ut? Helt osminkad och påsar under ögonen. Tror nästan jag håller på att bli sjuk jag med. Det var syster som fotade mig utan att jag beredd. Märks kanske på min pose och min?

image677

Shopping i NY

 

 

Övre raden från vänster
- Klänning från Juicy couture
- Sminkväska från Juicy couture
- Klänning från Forever 21
- Klänning från Forever 21

Magen i vecka 23

Så här kommer det nya magbilder! Vad tycker ni, växer magen nått? Tror bestämt att låren växer fortare!

image670


God morgon!

Klockan 04.53 vaknade jag i morse! Somnade inte förren vid 12 så det blev bara 5 timmars sömn. Känner mig helt konstig i huvudet idag. Förmodligen kommer jag bli trött om ett tag och sova nått timme för att sedan inte kunna sova ikväll. Vad har jag ställt till med?!

Anders har gått och blivit sjuk! Precis när vi kom hem också. Så idag får jag åka och storhandla och fixa allt själv. Killar brukar kunna det där med att bli sjuk "lägligt". Jag får väl övertala nån att följa med och handla så jag slipper bära massor av tunga kassar själv.

Om ett tag ska jag fota lite av kläderna jag köpte. Har bara ingen ork nu. Kommer nog bilder mot kvällen. Magen har jag också lovat bilder på! Den växer så det knakar. Under min vistelse i USA gick jag upp 1,5 kg! Trodde det var mer så jag blev rätt glad endå. Jag har nog börjat bundit vatten som man kan göra när man är gravid. Jag får märken av alla kläder så lätt. Tror det brukar tyda på att man är svullen.

Nu ska jag fixa en smoothie till min sjukling. Måste ju pyssla om honom nu när han är SJUK.


Hemma i Sverige igen!

Nu är vi hemma! Vi kom hem tidigt i morse och jag föll pladaskt i sängen och sov i 3 timmar. Vanligtvis brukar jag tvinga mig själv att vara vaken till kvällen men eftersom jag är gravid så var det lika bra att sova. Sen när vi vakna så gick vi hem till mor min och åt. Väl där la jag mig på soffan och vilade. Somnade såklart igen! Nu är jag ganska pigg vid 23 tiden. Undra hur mitt dygn kommer att se ut framöver? Helt bakofram?!

Syster har fått titta och klämma lite på sin väska, men hon får den inte förren hon klarat av löftet. Den är bara för snygg!  Tidigare har jag inte gillar marc by marc jacobs väskorna speciellt mycket men denna är super snygg ju!

Titta själva!

Nu ska vi sova. Godnatt

Forever 21

När jag kommer hem ska jag visa er klänningarna jag köpte på forever 21. Två klänningar för 22 dollar! Helt sjukt billigt var det. Shoppade även lite söta bebisgrejjer från Juicy couture. Juicy baby står det på dom. Så söta! Gah. Ja ni får se sen.

Nu ska vi snart ta en taxi mot Newark för att bege oss hem till Sverige. Ses där!

Puss

image669

haha! Fy vad fula vi är. Dubbelhakor har vi också. Ey, det är vatten. Skyller på det numera! Vatten på mig men vad det är som gör Anders rund vet jag inte. Kan det vara alla våfflor?

Kvällens outfit!

Igår var vi på en supermysig asiatisk restaurang. Vi åt pekinganka och massor av annat gott. Såhär såg jag ut!

image666

 

När jag står sådär bredbent ser mina ben ut som mastodontben! haha. Känner mig som en riktig tjockis. Kan det bero på alla pannkakor jag äter till frukost tro?


Jag har på mig

Jeans från William Rast
Skor från Vezzano.
Linne från Zara
Kofta från Filippa K
Jacka från Tiger
Väskan från Chanel
Armband från Hermés och H&M
Randig sjal från Indiska



Shoppat en Marc by marc jacobs åt syster min

image665

Jag och mor min slog vad med min söta sockerberoende syster innan jag åkte till USA. Vadet gick ut på att hon int skulle äta något socker alls fram till sin studentbal och börja träna lite mer. Hon åt godis varje dag i princip så vi var lite oroliga för diabetes och sånt. Vad passar bättre än att muta med en designerväska?!

Så idag fick jag snällt gå och köpa den. Den är verkligen super snygg. Vill ha en vit själv. Hon fick en svart. Är vi inte snälla jag och mor min?

Saks

Nu ska vi till saks och shoppa det sista. Väskan är redan proppfull så får så om det blir nått! I morgon bär det av till Sverige! Längtar hem så mycket. Vet dock inte om våran toa funkar hemma. Vi håller nämligen på att renoverar badrummet! Ni kan ju tänka er att vara gravid utan att ha en toalett. Springer väl på toa 1 gång i timmen nu. Igår frågade två damer om jag ville gå före kön på toaletten! Så uppenbarligen ser jag gravid och desperat ut på när jag står i kön.


Hörs sen!

Dagens kläder

image664


Dåligt kort med det får duga.

Jeans William Rast
T-shirt från Levis
Armband från Hermés
Ballerina från Vezzano

Nya kort från New York

image659image658image660



Central park och ett kort från Little Italy

När min älskling äter frukost

Ja igår var det våfflor och bakelser till lunch och idag blev det våfflor till frukost.

image657


Ps: Samtidigt köper han tidningar som Ultimate fitness och berättar om hur han ska komma i form när vi kommer hem!


hahahaha

Ja jag är rätt värdelös på bloggdesign! Nu orkar jag inte göra om det igen för tionde gången! Så håll tillgodo mina vänner.

Godnatt!

Central park och Upper east

Äntligen funkar bloggen normalt igen! Jag har försökt lägga in kort på frukosten hela dagen. Blev så ivrig och ville visa er den!

Idag har vi vandrat runt i central park, varit en sväng till Bergdorf Godman och Barneys och ätit Brunch på en mysig liten restaurang. Anders åt napolitanas(som wienerbröd med choklad i) och våfflor och jag smällde i mig croissanter och ägg med potatis. 100 kg here i come!

Det blev inte mycket till shopping idag. Jag är inte alls sugen på att handla nått nu när jag är så stor. Känns rätt meningslöst. Även med skor eftersom mina fötter är större än normalt nu. En olja och bodybutter som ska motverka bristningar köpte jag på en mammaaffär. Jag är villig att prova allt. Hoppas nån hjälper lite!

Inne på mammaaffären så står det en äldre dam i kön. Jag tänkte "åh hon ska nog bli mormor snart" men hon skulle bli mamma! Hon måste ha varit över 45-50 år! Helt galet gammal med grått hår och hela paketet.

Continental frukost a la USA

Jag tror jag spyr! Vi åt precis frukost på rummet. Vi beställde en continental frukost som vanligt. Oftast brukar vi beställa den och det består oftast av rostat bröd, juice, te, kaffe och frukt.

Bilden talar väl för sig själv

image653

Regnet det bara öser ner i New York

Idag tog jag en rejäl sovmorgon. Jag hade ställt klockan på 09.00 för att hinna tvätta håret och så innan frukosten. När tror ni jag vakna? Klockan 12! Helt sjukt att jag kan sova 12 timmar i sträck. Jag hade visst stängt av alarmet i sömnen och sen sovit vidare. Behövde väl antagligen sova ut.

Efter min rejäla sovmorgon gick vi iväg och åt varma mackor på ett café i närheten och sedan begav vi oss mot saks fifth avenue. Gud vad stort det var! Väl där så flög tiden iväg. Vi åt sen lunch på ett café där. Det blev en riktig braklunch med bröd, lax, cheesecake, chokladkaka och massor av te. Så gott var det.

Nu ligger vi och slappar lite på rummet. Det behövs det med. Om jag fick som jag ville skulle jag springa runt hela dagen och kvällen nonstop. Tur att Anders är med och lugnar ner det hela lite.

Får se vad det blir ikväll. Kanske en wonton soppa. Hoppas.

Empire state buildning

Idag var vi upp en sväng på empire state building! Så högt och häftigt.

image651

image652

Shopping i New York

Igår hann vi inte med att göra så mycket eftersom vi landade på sena eftermiddagen. Strosade mest runt här runt hotellet för att lokalisera oss. Eller Anders lokaliserade oss. Skulle jag göra det skulle vi aldrig hitta tillbaka till hotellet! Åt massor av god mat också men dessvärre fick jag massor av utslag av den på magen så det var väl nått jag inte tålde i den. Kliade som bara den! Gah! Höll på att bli galen. Läste lite på internet om det och vips så hade jag fått nån typ av leveråkomma som gravida kan drabbas av. Ja ni känner väl mig vid det här laget?!

Idag har vi shoppat! Vi började dagen med att äta frukost i en Bryant Park bredvid hotellet. Varm ciabatta med kalkon och svamp. Gud vad gott. Jag gick faktiskt och köpte en till. Första gången jag gjort något dylikt men är man gravid så är man.

Efter det bar det av till Macys som är världens största varuhus! Vilken fart jag fick när jag gick! Väl där tvingade Anders på mig ett par sneakers från Nike. Ett par rejäla och gravidvänliga skor var jag bara tvungen att ha enligt honom. Så snällt snöra jag på mig dom innan vi började shoppingen.

 
 Mina nya sneakers från Nike

  

Mina nya jeans! Är grymt nöjd med passformen. Så sköna. Maggrejjen är det visst ett företag som har patent på. Den är supermjuk och det bildas inte ett endaste veck. Inte ens under mitt vita tunna linne! Fast billiga var dom inte. 220 dollar gick dom loss på. Var ju trots allt mina första och säkert enda par mammajeans så det var jag värd.

    

Käderna vi köpte idag. Det var verkligen superbilligt på Macys. Den gula dressen är likadan som den rosa jag köpte i Miami fast för 6 månaders. Kommer från Ralph Lauren. Resten var helt vanliga kollektioner. Billigt och bra!

Badrocken valde Anders ut. Ni skulle ha sett dom andra kläderna han ville köpa! Stora prinsessklänningar i värsta prasselmaterialet.




Mot New York

Nu ska vi snart checka ut för att sedan ta en taxi till flygplatsen, där bär det av mot New York. Lovely!

Min väska är smockfull. Förstår inte hur det kan komma sig egentligen? När vi åker är den alltid typ halvfull men sen smockfull utan att jag har shoppat så mycket! Jag åt massor av frukost för att ladda upp inför flygresan. Ja mina ursäkter blir bara bättre och bättre! Toast, jordgubbar, hallon, blåbär, ananas, färspressad apelsinjuice och sist men inte minst croissanter! Gud vad jag älskar det. Onyttigt men så gott! Tur att det inte finns nån våg här.

Nej nu ska vi stänga väskorna och checka ut.

På återseende i New York.


Bye bye

Bye bye Miami

image637

image638

image639

Nu är våra två veckor i Miami slut. Det känns lite trist att lämna värmen! Härligt har det varit.

Ny dag

Nu börjar jag bli less på playan. Jag som är rätt rastlös av mig klarar inte av att ligga ner i solstolen. Varmt är det också! Som i Spanien på sommaren typ. Ni vet apvarmt. Så man inte står ut. Kan nog ha att göra med min boll till mage! Allt börjar bli tyngre nu. Tidigare har jag verkligen inte känt av graviditeten förutom illamåendet, nu däremot blir jag trött och andfådd av en lite kort promenad.

Ikväll ska vi bara ut och titta här i South Beach. Jag är sugen på japanskt eller kinesiskt så hoppas det blir nått sånt ikväll. Riktigt god tempura eller en wanton soppa! Att jag ska längta efter sånt i USA.

Idag sprang min syster halvmaran. Hur orkar man ta sig runt 2 mil? 200 meter känns oöverstigligt för mig nu!

Nu ska vi ut!

Puss

Last night

image636

 

Igår så var det värsta poolpartyt här på Delano. Eller det är det rättare sagt varje kväll. Fick inga bra kort från poolen men ska försöka knäppa bättre idag. Runt poolen är det som breda vita bäddar med bord och lyktor bredvid. Där kan man ligga och beställa drinkar och tilltugg. Inga drinkar för mig utan bara barndricka. Diet pepsi. Min nya favorit. Gud så gott det är. Dietpepsi och citronvatten med massor av is! Måste fixa lite sånt nu.

Puss och hej

Kvällens outfit

image633

image634

såhär såg jag ut igår kväll. Inläggen kommer typ en dag efter!

Klänning från Rodebjer
Kofta från Filippa K
Skor från Michael Kors
Väska från Chanel
Armband från Hermés

South beach

image628




Lite kort

image625
image626

Kvällens outfit

image624

Lite dåligt kort men det får duga. Jag har inte fixat håret och så än som ni ser.

Klänning från Indiska
Skor från Michael Kors
Väska Chanel

South beach - dagens outfit

image623

Nu blir det playan!

Delano på south beach

Igår bytte vi hotell så nu bor vi på delano på south beach. Värsta design hotellet!

image621
image622

Allt är vitt! Helt galet. Datan är seg så jag lägger in fler kort sen.