Kvällsmys

Ikväll hade jag och Lydia en sån mysig kväll. Vi sov så länge i morse så hon fick vara uppe längre idag. Jag fixade iordning en bricka med skorpor, bröd, smör och chaite med havremjölk och så satte vi oss i soffan. Vi tittade på wipeout och Lydia blev helt till sig. Hon pekade och skrek Bab bab bab= bada. Sötnosen min :)



Mmmm chaite är så gott!


Sjuklingens snacks :)


Lydia och mormor. Lydia kör stenhårt med sin hjälm. Väskan skulle hon bestämt ha i handen och mormors fina halsband hade hon även tagit på sig..

Rösta rösta! :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Fredag kväll

Nu har jag precis gett Lydia en smoothie i sängen. Hennes nya välling såhär i magsjuketider. Hon tokvägrar vällingen helt och hållet. Allt tokvägrar hon förrutom flingor och havremjölk, bubbelvatten, chips, isglass och happy meal. Nåja, lite får hon i sig och tur är ju det.

Mitt fredagsmys blev det inte mycket av. Jag hade planer på att dricka chaite och myyysa lite med A men Lydias hosta satte stopp för det. Nu har jag gett henne hostmedicin och placerat henne i våran säng och hon sover mycket bättre. Innan medicinen ropa hon MAMMA och peka på sin ena kudda om jag gick. Min lilla prinsessa. Jag tycker jämt det är så jobbigt när hon är sjuk. Jag hispar upp mig för mycket. Hönsmamman kan man lugnt kalla mig.

Nu blir det väl sängen snart så jag orkar upp och träna i morgon.

God natt :)


Dagen

Så denna dag har bestått av
-10 bajsblöjor minst
100 skrikatacker
5 timmars tittande på teletubbies i mammas knä i soffan.
5 timmars aktivt lekande mamma på golvet.
1 happy meal med coca cola. (hemsk mamma jag vet)
10 piggelin
1 liter kaffe
3 liter pepsi max


Läste lite om såna hära magsjukor. Antar att det är rotaviruset Lydia har fått. Så verkar kunna sitta i ett tag. Våran isolering fortsätter :)



En magsjuka senare

Så är vi invigda i magsjukeklubben. Lydia hade vad vi förmodar nån typ av magsjuka under helgen. Kräkningar och 40.4 i feber! Det här med febern gör mig GALEN. Hon får verkligen superhög temp varje gång hon blir sjuk och den sänks inte av alvedon utan jag får varva alvedon och ipren (råd från läkarn) för att det ska ha nån effekt. Idag har hon varit feberfri, supergnällig och uttråkad.

 I morgon hoppas jag på en frisk tjej så vi kan göra nått kul. Typ shoppa lite. Lydia ÄÄÄLSKAR att shoppa. Ja faktiskt. Hon brukar peka och skrika "LYA, LYA LYA" och så ser man att det är en storblommig blus på XL avdelningen :)


Åh vilken intressant läsning det blev idag Katarina :)

Nu sängen och nya mama och chic. Smaltips here i come!


Resa

Så ett litet break från bloggen igen. Ni vet hur jag funkar vid det här laget. Lite nya bilder vore fint men jag är för lat för att hämta kameran.

Igår bokade vi en resa till solen. Det fanns så lite resor kvar under april och valet föll då på ett
blue village hotell på Gran canaria. Eftersom Lydia är så pass allergisk så vågar vi inte resa vart som helst och jag antar att det borde funka bra på ett sånt hotell. Vi lär få proppa väskan full med mat och sånt till henne också.
I två veckor blir vi borta. Mina föräldrar följer också med och jag räknar med sovmorgon :) Det kommer att bli hur skönt som helst att bara ta det lugnt.


Spela med "bubban"


Lydia gillar verkligen att spela bandy eller hockey som hon tror. Hon brukar sätta på sig sin hjälm och sen skrika bubba och börjar dribbla lite med bollen.

Idag har vi verkligen inte gjort någonting vettigt förutom att jag och Lydia åkte till affären en sväng i morse och handlade. Vägarna här är helt oframkomliga med vagnen så vi har mest hållt oss inne. Mormor och morfar kom som vanligt förbi en sväng. Direkt när dom kom skrek Lydia MOM MOM och pekade frenetiskt på sina strumpor som hon fått av mormor. Sötnosen våran :) Just nu är Lydia helt fast i pingu på tvn så jag får några minuter över att blogga. Nu ska vi strax börja förbereda kvällen här hemma. Först blir det ett bad, förmodligen ett LÅNGT sådant. Lydia fullkomligt älskar att bada och tvättar håret både på sig själv, dockan och mig.