Starbucks gör mig tjock!

Herregud. Fortsätter jag hälla i mig frappucinos med grädde på lär vi få betala övervikt på planet! Jag är besatt av denna enormt goda, söta och kalla dryck!

image620

Nya skor från Michael Kors.

image614


 

Igår hittade jag dessa skor på aventura Mall. Så sköna och snygga! Passar perfekt när jag är gravid eftersom det kan bli lite svårt att gå i vanliga klackar typ.


Våghals!

image613

Inte på så när håll men ser ni mannen som tvättar fönster?! Han hänger och dinglar hur lång upp som helst! Jag skulle inte ens våga tvätta fönster sådär på tredje våningen! Blev lite rädd bara av att se honom.

Frukost på rummet

Igår handlade vi med oss lite saker från affäreren här bredvid. Fanns massor av gott! Tur att vi har kylskåp o sånt. Det är så skönt med kök nu när jag fortfarande mår lite illa på morgonen. Vill ju inte spy nere vid frukostbuffén!

image612

Magen i vecka 20

image611


Haha! Visst är jag snygg. Anders har börjat kalla mig för "valen". Jag kontrar med sjölejon. Är det inte såna som liksom konkar sig upp på land? Från sida till sida och stönar lite? Påminner om A när han tar sig ur poolen.


En kväll på restaurang

Först måste jag bara berätta om igår när jag och Anders åt på restaurangen nere på hotellet. Vi beställde in en stor köttbit. Oxfilé tror jag det var. Hemma i Sverige brukar man ju få diverse tillbehör till det. Jag la till en sideorder, champinjoner typ, och anders la till spenat. Ja inte fråga dom om vi ville ha nått mer till så vi trodde såklart att det var typ som hemma.

In kommer det en megastor köttbit på ett stort fat med lite rödvinssås runt. Bara en köttbit och inget annat. Haha, gissa om vi blev förvirrade. Hon trodde väl att vi gick på atkinsk eller nått! Jag var tvungen att beställa in strips på sidan annars hade jag spytt. Kan verkligen inte bara äta kött! Snacka om att vi skratta åt det både då och idag. Nu har vi lärt oss nått nytt. Jag kommer alltid att fråga vad man får till köttet!

Påminner om när jag och syster M var på cypern och hon beställde spagetti bolognese och fick en stor tallrik med enbart spagetti. Kommer du ihåg!? haha

Shopping i Miami

Det första jag stöter på när jag kommer in på aventura mall är Mimi maternity, gravidkläder! Gissa om jag blir glad. Där fanns det allt möjligt till riktigt bra priser. Fick med mig ett par korta shorts som jag letat som en galning efter hemma i Sverige. Så sköna.

Vi köpte även lite bebiskläder för första gången! Så söta från polo sport.



 

Övre raden från vänster
1. Kläder från polo sport. Som ett juicy set typ!
2. Samma
3. Kläder igen
4. o igen
5. Solglasögon från Marc by Marc Jacobs för 95 dollar. Så billigt!
6. Snygga jag
7. Gravid shortsen
8. Mot bristningar. Jag köper allt. Hoppas nått funkar!

På playan i Miami

image599


Nu har vi precis smällt i oss mat som vi beställde från roomservice. Det är sjukt varmt här idag så jag var tvungen att gå upp pusta ut på rummet lite. Graviditeten börjar märkas!
Jag beställde baked penne pasta with chicken. Ja rena gravidmaten lär jag säga. Fullt med gratinerad mozarella ost. Får ju bara äta sådan ost om den är varm. En riktig megaportion fick jag och tror ni inte att jag lyckades smälla i mig allt! Anders skrattar åt mig. Att jag är hungrig jämt.

I morse åt vi frukostbuffé. Ni vill nog inte ens veta vad jag smällde i mig då. Croissant, bagel, rostat bröd och massor av frukt. Så gott! Men onyttigt. Jag lär rulla hem efter denna resa.

Nu frågade Anders precis om jag ville ha mer mat! Hallå? Nån motta får det vara. Det är ett jäkla tjat om att dricka vatten, äta chips och smälla i mig mat från hans sida. Blir killar så?

Nu ska jag ner till playan igen. Promenera runt lite bara. Har bränt mig överallt trots bra och starkt solskydd.






Bilder från hotellet i Miami

Nu är vi äntligen framme i Miami. Det blev en rätt lång resa med lite ont i baken som följd. Jag hade glömt bort hur det var att åka i ekonomiklass längre sträckor! Igår kväll kom vi fram till hotellet och var sådär lagom trött. Vid incheckningen får vi reda på att vi blivit upgraderade till en svit! Kan det bli bättre?






Lite bilder från hotellet och utsikten från vår balkong på fjortonde våningen.

Besök hos barnmorskan

Glömde ju berätta att jag var till barnmorskan i morse. Klockan 08.00 av alla tider! Jag som är morgontrött i vanliga fall är som en zombie vid den tiden.

Mina värden var superbra och det blev jag riktigt glad över. Mina ansträningsningar med kosten gör sitt! Så skönt när man får belön för mödan. Förr åt jag i princip aldrig kött men nu äter jag det flera gånger i veckan på inrådan av barnmorskan och det gör susen! Mitt blodvärde var bättre än vid starten.

Vi fick även lyssna på bebisen hjärta. Lät som en skällande hund nästan. Dunk, dunk, dunk, snabbt som bara den.

Vågen visade på 5 kg plus sen vecka 8! Sammanlagt har jag gått upp 6 kg nu i vecka 20! Jag undrar vart detta ska sluta.

Dagens outfit

image586

Blir bara större och större!
Byxor med låg midja från H&M. Kör med snodd i midjan och det funkar super!
Fodralklänning från Gina tricot. Passar perfekt att växa i ju och riktigt bekvämt blev det.


Som vanligt gör jag nån typ av min. Det får bli mitt signum! Älsklingen fotar och skrattar jämt samtidigt så resultaten blir konstiga grimaser.

Kaos inför resan

Ni som känner mig bra vet hur det brukar se ut hemma hos oss innan vi åker. Speciellt min söta syster som snällt brukar fixa iordning allt och städa tills vi kommer hem. Nu är det kaos igen! För att vara på den säkra sidan så tar jag fram allt jag kan tänkas vilja ha med mig och lägger det på en bra och synlig plats, tex mitt på köksön! Ni kan ju tänka er.

image583

image585

Stämmer det?!

image582

Är Ashlee Simpson
gravid?

Min dag

Idag blev det en hel del bullar hos A-L. Nu är det inte bara en jag ska äta för längre! Tre bullar smällde jag i mig. Inte konstigt att jag går upp i vikt. När jag kom hem kort tid efter det var jag vrålhungrig igen. Då menar jag verkligen VRÅLHUNGRIG. Magen kurrade som aldrig förr. Så vi tog en liten lunch på stan. Det blev lasagne och loka päron. Supergod lasagne var det!

En lite promenad med stavarna blev det nu på kvällen så nu tänkte jag däcka i soffan och titta på cashmere maffia.
Packningen går sådär. Ett par skor har försvunnit! Mina favoriter från topshop. Så snygga och riktigt bekväma var dom. Förmodligen är dom kvar i nått hotellrum som vi bott på. Trist.


Pretty woman

Hur många tjejer älskar inte den filmen?! Så bra ju..

image581

Idag blir det packning inför Miami

Är det bara jag som får ångest av att packa? Jag vill gärna ta med hela garderoben om det går. Nu är det dock väldigt begränsat med tanke på att jag kan ha ungefär 5% av alla mina kläder.

Ett par svarta byxor, en svart kjol som jag lånat av syster och en miljon klänningar. Det är min packning än så länge. Så tillkommer såklart allt möjligt som jag anser vara nödvändigt. Efter ett tag sollar jag bort ungefär hälften och sen tar jag bort ytterligare lite grann. Sen lägger jag till några saker och tar bort andra. Ja ni kan förstå att det är rena rama kaoset i mitt huvud.

Mitt största dilemma idag är vilken väska jag ska ta med som basväska? Funderar på att ta med min LV för den är lätt och smidig med gillar samtidigt min Miu Miu, men den verkar inte tåla regn. Ja ni märker ju hur jag är. Min Chanel ska med som partyväska. Inte för att det lär bli nått party för min del precis men bra med en liten väska när vi går ut och äter.

Min bejb har laddat ner massor av serier eftersom han tror att jag kommer att vara så trött och vilja ligga och vila hela tiden!  Han verkar tycka att det är så komiskt när jag kommer hem från en runda på stan och är trött och slut


KAOS. Miu Miu eller LV? Vilken tycker ni? Dagens i-landsproblem. Nästan så jag skäms lite över hur fixerad jag är.



Iväg på middag

Nu ska vi iväg och äta tacopaj. Så gott! I brist på ork bad jag mamma laga det åt oss idag. Perfekt! Tur att man har föräldrar som är hjälpsamma. Jag undrar om det blir någon efterrätt? Det har vi inte beställt.

Pappa skulle visst tvätta alla fönster här när vi är borta. Trädgården komme säkert vara upppiffad om jag känner min mor rätt. Dom kan inte sitta still dom där två.

Idag ska bror och hans
flickvän få sin kattunge som dom väntat på i flera veckor. Är inte lite avis. Trist att vara allergisk! Kommer definitivt att våldgästa dom framöver.

image577

Kläder till en växande mage.

Kläder är nått som verkligen är svårt när man är gravid. Mammakläderna kan man ju glömma för det är rena rama tantkläderna! Tror säkert att det finns fina i stockholm men bor man i Gävle så blir de problem.

Idag hittade jag lite kläder som kommer att passa perfekt! Klänningen blir nog hur skön som helst att strosa runt i Miami i!




Övre raden från vänster
1. Klänning från Åhlens. 249 kr! Ett riktigt kap med andra ord. Rejält med utrymme för en stor mage.
2. Same
3. Fodralklänning från Gina tricot. Jag kommer använda den som en lång tröja. Perfekt för en stor mage!
4. Längre linne. Också från Gina tricot av alla affärer. Funkar också hur bra som helst eftersom det är så långt.

Lite shopping

Idag blev det inget jobb så istället så åt jag lunch och gick en runda på stan med M. Trevligt! Lunchen bestod av en avokadosallad och rött te. Jag smygtittade lite på bebiskläder. Gud vad mycket sött det finns till tjejer! Allt är ju rosa dessutom. Haha


image570

Pocketböcker till resan. Är som sagt en riktig bokmal. Hoppas på lite glada och lättlästa böcker som går bra att läsa under flyget. Är som ni kanske vet lite flygrädd och har svårt att koncentrera mig då.

image571

Svarta ballerina i skinn. Äntligen hittade jag ett par i skinn som är sköna! Mina fötter är så svullna nu så jag behöver ett par skor som kan töjas ut!

Bokföring

Idag har jag och Anders försökt bokföra allt i mitt företag. Inte lite komplicerat. Vi tog en välbehövlig pause och fortsätter ikväll. Alla skatter hit och dit, moms in och ut och allt annat gör mig helt förvirrad.

Vilket härligt väder det är. Jag ska snart bege mig ut på en lite promenad i solen. Underbart! Jag ska bara smälta ner pajer jag smällde i mig till lunch. Numera får jag sånt fruktansvärt håll om jag går tätt inpå maten. 2 timmar behöver jag mellan minst. Lite drygt.

Annars så händer det ingenting idag. Jag orkade inte följa med in till stan och bada på relaxen och äta lunch. Ibland behöver man vara själv ett tag.

Städdag

Nu är det städning som gäller igen. Som vanligt känns det som. Måste få lite ordning innan vi åker. Oftast brukar vi lämna huset i en enda röra och det är lite jobbigt när vi kommer hem.

Jag börjar lite smått fundera på vad jag ska packa med. Lite svårt  är det nu när magen växer! Jag kan tex inte ha ett par av mina shorts från förra året. Så det får bli klänningar och lite provisoriska lösningar. Tur att det är 5 minuter från hotellet till nått megashoppingcenter i Miami. Jag funderar på hur jag ska göra med skor med höga klackar. Jag undrar om det är omöjligt att gå i såna som gravid? Nått par får följa med.



Lite saker har jag förberätt till resan.

-Hämtat ut astmamediciner för hutlösa 1500kr!
-Köpt stödstrumpor. Yes, det är jag och alla gamlingar som kör på såna.
-Fyllt på reseapoteket. Har alltid mitt lilla reseapotek med mig. Har hänt en del olyckor under våra resor och det har kommit till användning flera gånger.

Saker jag bör göra
-Köpa nån solkräm. Vi mellanlandar ju så då kan vi inte handla på arlanda! Drygt för min favorit från Lancaster verkar inte finnas i Gävle. När det gäller solkräm är jag så nog man bara kan vara. Vill ju inte få massor av rynker orsakade av solen!
-Kolla upp försäkringen. Vad som gäller om det skulle uppstå någon typ av komplikation för mig.

Rutinultraljud

Idag har vi varit på rutinultraljud på förlossning. Vi blev helt paff när vi såg bebisen där inne. Tänk att det växer nått i magen. Svårt att förstå. Allt satt på rätt plats och det känns så skönt nu när det är över. Jag trodde bestämt att det var en pojke vi skulle få men det är en flicka! Så nu ska här shoppas klänningar i USA. Beräknad födelse är 14 september. Inte lång tid kvar nu!

image567image569

Så hemskt!

Gud nu har dom hittat den stackars flickan mördad. Snart vågar jag inte gå utanför dörren längre. Vilka galningar det finns som lever fria ute i samhället.

Planering inför framtiden

image559image561image563image564
image565image566

Som mamma vill man väl vara lite hipp ibland också. Dom här fina skötväskorna hittade jag på
neimanmarcus. Perfekt för mig som snart åker till USA och New York. Det svåra blir att välja!

Övre raden från vänster
1. Lucia Patent Diaper Bag. Går loss på 350 dollar
2. Juicy Couture Stroller Bag.  295 dollar
3. Classic Check Diaper Messenger Bag. 575 dollar
4. Elizabeth Satchel, Blush. 285 dollar
5. Samma som ovan fast i camel
6. Same again, men grå

Nu ska här bakas!

Nu ska här bakas! Saftig äppelkaka. Hoppas Anders blir glad när han kommer hem. Haha, jag känner mig som en husmor! Är det bara jag som gillar att baka och laga mat tro?

God morgon

Idag är jag ruskigt trött. Anders tyckte bestämt att jag skulle vila hela dagen. Det tycker han ofta numera. Helst ska jag ligga i sängen så "bebisen får vila" haha! Han är för söt. Blir killar såhär när tjejen är gravid tro? Överbeskyddande?

Jag är helt låst här ute idag. Anders är på innebandyturnering hela dagen så jag får se vad jag ska göra. Bussen är inte ens ett alternativ för mig. Hellre går jag in till stan. Eftersom jag blir åksjuk numera när jag åker bil så kan jag inte ens i min vildaste fantasi föreställa mig hur det skulle bli om jag åker buss!

Igår var vi på bio och såg 21. Mattesnille som börjar räkna kort i black jack. Det var helt okej. Dock har jag sett bättre filmer. Jag blir så nostalgisk när jag ser filmer från Las Vegas. Åh jag vill dit igen. Vi funderar på att göra en liten avstickare från Miami till Las Vegas. Inget bestämt än utan det är än så länge bara funderingar.

image556 

image558

Bortse från mig på detta foto! haha ser ju förjäklig ut.


Bada bubbelpool

Idag har jag varit och badat på relaxen. Så skönt att sitta i bubbelpool och basta. Jag gjorde även inpackning och satt med ansiktsmask i bastun så nu känner jag mig riktigt fin och fräsch för en gångs skull. Numera brukar allt bara kännas eländigt när det gäller mitt utseende men inte idag!

Ikväll blir det middag ute och sen bio med min bejb och Niklas. Vi ska visst se 21. Denna film har det tjatats om ett bra tag här hemma eftersom den handlar om spel. Min pojkvän är ju som sagt lite spelgalen. Han har nog blivit yrkesskadad av allt pokerspel.

Nu ska jag dricka rött te med massor av mjölk i. Har blivit lite smått beroende på sista tiden!

Idag ser jag ut såhär

image553

Såhär ser jag ut idag. Jag vet inte vad jag gör för konstig grimas men denna bild får duga! Visst ser det ut som att jag smällt i mig lite mycket bullar?

Kjol: Indiska
T-shirt: H&M mama
Kofta: Dagmar (köpte den på www.branten.com)
Armband: Hermés
Väska: Min svarta mulberry bayswater.

Vissa har det bra!

image552 

Är hon inte för söt lilla Tussan? Hon bara sover och äter och är så nöjd med det. Ibland vill jag nästan vara en katt. Tänk att få sova större delen av dygnet och äta resten? :)

På smällen

Idag är det ingen bra dag. Jag är irriterad och ledsen. Tror bestämt att hormonerna spelar mig ett spratt. Ibland blir det så nu för tiden. Idag gör jag ingenting. Bara sitter här hemma och väntar på bättre tider typ. Kanske bakar en äppelkaka åt pappa(egentligen åt mig men det är min ursäkt!).

Lite bilder på hur det utvecklar sig.



1. Vecka 9
2. Vecka 12
3. Vecka 17

Dagens shopping

Dagen började med lite städning och sånt där nödvändigt. Trist, men skönt att det är gjort. Nu håller jag på att fixa till lite här hemma tills älsklingen kommer. Jag har bland annat köpt massor av lyxig choklad som han älskar.

Lunchen intog jag på bergrenska gården en av mina bröder. Riktigt god mat var det.
Efter det så fick bror snällt följa med mig när jag skulle springa runt och göra lite inköp.

Nagellack, ögonremover, te och blommor. Färska blommor piggar verkligen upp en. Det behövs en sån här dag när det vräker ner snö och det är april. Våren vart är du?

   

Lite av sakerna jag köpte idag.

1. New York guide. Kan vara bra att ha med sig. Fanns en bra karta också och det är ju bra för mig med uselt lokalsinne!
2. Choklad till min bejb
3. Rosor
4. Tulpaner

Köpte även nagellack , ögonremover och lite sånt men det får ni inga bilder på :)


UVI

Ja ingen rolig historia men jag tillhör en av dom som åker på detta titt som tätt. Nu ska jag till hälsocentralen. Jag som tänkte storstäda här idag och baka äppelkaka åt min bejb. Kanske hinner med det när jag kommer hem. När man är gravid måste man visst behandla UVI annars kan vattnet gå! Scary..

I morgon är det vecka 18! Gud vad tiden rusar fram.

Vecka 18
Du: Om du är förstföderska kanske du kan känna de första rörelserna nu. Men det är inte ovanligt eller konstigt om det dröjer ytterligare ett par veckor.
Fostret: Det ofödda barnet är nu cirka 18-19 cm långt och väger ca 170 gram. Fostret övar matsmältnings- och utsöndringsprocesserna genom att svälja fostervatten och låta det gå ut via urinblåsan. Tungan har redan fått smaklökar och fostret kan reagera på fostervattnets smak.

Skorpor

Idag har det varit en dag i matens tecken. Lunchbuffé. pannkaka, cous cous och mängder med skorpor. Soffan är nu full med smulor efter skorporna. Det är bara att dammsuga igen. Gör jag annat än städar? Hur kan folk hålla rent hemma egentligen? Hos oss blir det skitigt varje dag. Vi är väl ena lortgrisar jag och A.

Jag slingade min systers hår idag och det blev precis sådär gyllenbrunt som vi ville ha det. Nu när det går mot sommaren vill jag jämt ha ljusare hår. Always. Så snyggt.  Får se om hon lägger upp nån bild på det sen.

By the way, jag köpte en guidebok om Florida så nu ska jag i pricip åka runt överallt. Nån måtta får det vara men när jag kommer till nått nyss ställe så bara måste jag se allt. Det blir rena rama cirkusen. Jag vågar inte ens tänka på hur det kommer att bli i New York!

Jag köpte även en söt liten strandklänning på gina tricot. Ja gina tricot av alla affärer! Nu är det andra bullar när man har en bulle i ugnen. Inte kan man slösa på massa dyra stora kläder när det finns stora billiga. Jag ska ju dessutom bara vara såhär stor under en bergränsad tid. (min förhoppning men förmodligen blir jag en valross resten av livet)

Åh det är vår!

Äntligen får jag känna solen. Idag har jag varit ute i flera timmar. Först gick jag min vanliga motionsrunda runt utvalnäs och sen satt jag ute hos mor min med alla katterna. Det är nog inte bara vi människor som får vårkänslor! Katterna rullade runt som fånar när dom kom ut. Så sött! Snart så kan man nog ta fram utemöblerna och sitta ute lite. Så mysigt. Jag älskar våren och solen så mycket.

Snart ska jag börja steka pannkakor åt älsklingen och bror min. Han är en självklar gäst om det är pannkaka. Hans favorit! Dags att göra lite nytta