Dagens shopping

image544

Bodybutter är alltid bra att ha. Det är en av mina trognaste produkter. Denna gillar jag skarpt då den inte luktar så mycket.


Vi ska till Miami och New York

Äntligen har vi bokat flygbiljetter! Vi åker den 23 april till Miami och den 7 maj åker vi till New York och stannar där i 6 dagar. Det blir så härligt att komma bort lite. Nu letar vi hotell för fullt. Vi är ju lite kräsna jag och älsklingen.

Det kommer garanterat att bli en hel del shopping i New York. Kanske lite i Miami också. Nu ska vi bara planera in allt vi ska hinna med att se och göra. Så nice!

image543

Storhandla

Idag ska vi försöka uträtta lite ärenden. Storhandla och köpa lite annat på stan som behövs.
Storhandla måste väl vara en av dom absolut tråkigaste sakerna man kan göra? Köer och massor av folk. Vi försöker undvika det i den mån det går men ibland bara måste man åka iväg till nån stor och jobbig affär.

Först ska vi äta lunch på stan. Nått riktigt gott och nyttigt hoppas jag på. Tråkigt nog finns det inte mycket sånt i Gävle. I stockholm finns det desto mer. Jag är grymt sugen på kentucky fried chicken, onyttigt men så gott. Längtar till Miami eller New York. Åh vad jag ska äta massa gott och dricka massa iskaffe då.. Suget har inga begränsningar längre.


En helt vanlig dag

Idag gick vi en riktigt lång promenad igen. Solen sken och himlen var klarblå. När vi kom hem satte vi oss ute på trappen i solen och fika lite. Solen piggar verkligen upp. Vi vill verkligen åka bort till något varmt ställe snart men det är så svårt att bestämma sig. Miami och New York? Eller Las Vegas? Eller thailand? Spanien? Listan kan göras lång.

Idag börjar jag min sockeravvänjning efter allt påskgodis. Nu är jag lite smått beroende igen! Satan. En vecka utan sötsaker. Klarar jag det tror ni?

Ikväll blir det middag hos mor och far i brist på ork och kylskåpet är helt tomt. Det är verkligen inte likt oss. Det märks vad vi har livnärt oss på den senaste veckan.

Vinterland

Vi gick en härlig promenad idag i solskenet. Underbart. Men vart är våren. Känns som en skämt.

 

Snökaos

Det är sjukt mycket snö här! Detta påminner faktiskt om snöovädret vi hade här i Gävle 1998. Vi har precis pulsat hem från mamma och pappa. Det måste nästan ha kommit 4-5 dm snö här. Så vi fick snällt skotta gården för andra gången idag. Nu har det börjat snöa igen så det är väl bara att skotta igen i morgon. Detta ska föreställa slutet av mars? Jag blir galen!

I morgon ska jag simma och sen ska vi på påskmiddag igen. Mycket mat och mycket godis, men på måndag börjar vi om igen med nyttiga vanor. Min absolut bästa bortförklaring för att jag inte ska få dåligt samvete för allt jag proppar i mig är "på måndag blir det råris och morötter", då när jag tänker på så mår jag genast mycket bättre och smäller i mig lite till godis. Haha. Linda i ett nötskal.

Snart dags för sängen. Jag är så fasanfullt trött idag. Som alla dagar nu för tiden.

God natt!


Chokladkakor

Nu har jag bakat massor av chokladkakor med chokladöverdrag. Så gott! Snart så rullar vi fram allihopa! Inte nog med att jag bakade dessa och provsmaka lite under tiden, jag åt ur påskägget också! Jag fick ett gigantiskt påskägg fullt med godis av Älsklingen. Han sa "om du får ett litet tror du väl att jag vill att du ska banta" haha! Äntligen har han förstått sig på hur vi tjejer tänker. Vissa av oss i alla fall. 

 
image539


 Såhär blev mina kakor

Är det verkligen vår nu?

Vädret är ju bara för sjukt! Det vräker ner snö här hos oss. Jag som längtade så till våren. Förra veckan såg jag till och med att tulpanerna som jag planterade i höstas hade börjat komma upp. Såhär ser det ut hos oss!


image537

Kanelte

Idag har jag verkligen inte gjort någonting! Bara slöat och småstädat lite. Anders är sjuk igen så han måste pysslas om. Ni vet hur killar blir när dom är sjuk? Jag ställde mig snällt och stekte massor av pannkakor till honom som tröst.

I måndags köpte vi cirka ett kilo godis ifall det skulle komma påskkärringar. Vad tror ni har hänt med det? Allt är slut! Usch jag mår nästan dåligt när jag tänker på hur mycket vi proppat i oss. Jag och mamma har nog stått cirka 75% av allt ätande! Gud, sommaren 2008 here i come! Fast jag är ju redan lite som en val så det spelar inte så stor roll. Får se om jag åker in till stan idag och köper mer ifall det kommer några söta påskkärringar eller om jag blir sugen.

Dagens kläder består av ett grått juicyset typ. Orkar inte med nått annat.


massor av mat

Idag var jag iväg till friskis och svettis för första gången på flera veckor. När jag stod på löparbandet insåg jag hur dålig kondition jag har! haha det är så lustigt hur man blir. Andfådd för ingenting.

Efter träningen tog vi oss en rejäl fika med både varma mackor, kladdkaka och choklad. Onyttiga? Sen lite shopping såklart. Syster köpte en tröja som jag ångrar starkt att jag inte köpte! Ibland står jag och velar fram och tillbaka i typ en kvart för att sedan ångra beslutet när jag kommer hem.

Virrig, glömsk och velig är en bra beskrivning nu. Jag ska börja anteckna allt jag sk göra under dagen så det blir gjort nångång.

Nu ska vi äta kyckling med curry! Så gott.
I


Fredag

Idag är det en sån där dag när allt går fel! Jag blir så less! Först måste jag ordna massa saker så jag inte hinner åka och simma! Sen strular allt!

Nu har jag precis fixat lunch utan att bränna ner stället. Vilken tur. Snart ska vi laga mat igen. Det överlåter jag till min bejb med tanke på olycksrisken med mig i köket.


Jag borde ta mig ut på en promenad men det orkar jag inte heller. Jag håller säkert på att bli sjuk. Min vanliga otur. Haha, hur jag låter. Stackars er som läser.


Nu ska jag dricka lite pepsi och försöka bli på bättre humör.


Hemma igen

Så var jag hemma igen. Det var ett riktigt trivsamt hotell vi bodde på i Stockholm. Scandic Anglais heter det och ligger mitt på stureplan. Så nära att jag hann shoppa lite innan Rihanna igår! Rihanna var sådär. Det kändes lite väl "rockigt" och porrigt. Spöregnade gjorde det dessutom.

Frukosten var riktigt god och vi fick trevligt sällskap av Crister Sjögren och Upp och hoppa tjejen. Haha! Mina favoriter.

Idag har vi shoppat lite. Fikat mycket och vilat ännu mer. Så är det när jag ska göra nått. Helst shoppar jag på internet eller besöker en affär med väldigt stort utbud som neimanmarcus eller saksfifthavenue. Det är underbart! Allt under samma tak. Helst ska personalen springa som galningar runt en också så jag inte behöver röra mig alls. Så brukar det vara i Las Vegas. Kan det bero på att dom har provision där?

Nej nu är det dags för sängen så jag orkar upp i morgon. Jag tänkte att jag ska hinna iväg och simma innan A´s mor o bor kommer hit och äter.

Sov gott



Stockholm i morgon

I morgon åker vi till Estocolmo. Det kommer att bli superkul. I morgon börjar vi dagen med att strosa lite på stan i Stockholm och en blir det Rihanna! Oh lalala! På torsdag tänkte vi shoppa lite innan vi åker hem. Jag har så mycket saker jag behöver som inte finnas här i Gävle. Det är så skönt att åka bort en natt bara. Då slipper jag planera och packa så mycket. Efter att resor och långa hotellvistelser så är jag rätt less på allt vad hotell och packning heter. I morgon plöjer jag bara ner lite saker i min Lv keepall.

Idag var jag och M iväg och simmade och bubblade lite. Så skönt!  Jag borde verkligen ta tag i simningen och försök komma iväg 2-3 gånger i veckan. Nu ska jag sova!


Godnatt

Frisören och lite till

Idag var jag och färga och klippte håret. Det lite ljusare och finare. Jag fick ont i baken av att sitta i 3 timmar! Efter det blev det lunch med grabbarna och lite shopping. Jag köpte lite nödvändiga saker som mascara. Jag har kört på diorshow i flera år. Funkar super så varför ens prova en annan.

I helgen var vi på Kent. Nostalgi! Det blir aldrig samma sak som när vi var mindre och gick på kent och dansa och skrek. Det var tider det. Nu är man på väg mot 30 år. Jag är närmare 30 än 20! Gah!

Nu är det dax för en promenad. Jag måste verkligen försöka röra på mig lite. Jag har nämligen 34% fett i kroppen! Det beror nog på alla kakor och bullar jag bakat på sista tiden. Från och med idag har jag ett litet sockerförbud tills på lördag. Nu är det lördagsgodis som gäller. Precis som när man var barn. Var inte allt mycket enklare då?

Tandläkaren :(

Nu ska jag snart till tandläkaren. Blä! Jag har alltid avskytt borren och självklart hade jag ett hål också. Jag ska dessutom "rensa" som min tandläkare brukar uttrycka det. Han tar helt enkelt den där grejjen han pillar med när han undersöker och kör runt i tänderna så det blöööööder! Det kommer att kännas så skönt när det är klart.
Jag tar hellre 10 sprutor än borrar en tand! Ljudet av borren är nog det värsta.

Vilket härligt väder det är ute! Så lovely. Vi gick en liten promenad i morse i solen. Snart är det vår. Vad jag längtar.


Nu blir det lunch sen tandläkaren!


Lite nytta bör man ju göra

Idag har vi inhandlat nya dörrar till vårt hus. Det kommer bli perfekt. Jag hoppas vi köpte rätt saker så vi slipper åka och byta. Jag och A är inte så "händiga" av oss så det är tur att det finns proffs! Det känns skönt för vi har dragit ut på tiden med dörrarna. Som vanligt när det gäller oss. Nu är det bara badrummet kvar. Inte så bara det heller. Där ska rören dras om och allt annat som ska göras orkar jag inte tänka på idag.

Nu ska jag äta bullar!




Rihanna

Vi bokade precis biljetter till Rihanna på hovet den 12 mars. Det blir perfekt för då kan jag passa på och shoppa lite kläder också. Det behövs verkligen. Man måste ju se anständig ut. Inte som nått hunden släpat in. Säger man så? Jag hoppas på att det blir en natt på hotell också. Så mysigt ju! Jag vill bo på grand hotell!

Idag har jag städat igen. Gud jag håller på att bli en pedant. Ibland blir jag så äcklad när jag ser smutsiga hem så jag måste städa hela tiden. Undrar vem jag brås på? Såg ju på det dära städprogrammet och det var ju hur äckligt som helst! Gah! Hur kan man ha så mycket skit hemma? Jag håller på att bli nån typ av moralkärring/städkärring/bakkärring. Jag känner vibbarna! Säg åt mig om jag blir odräglig. Nu ska jag baka en äppelkaka. Ja ni märker väl att det inte fnns nån hejd längre. Är jag inte lite som Bree i Desperate housewifes?

Bullar, limpor och viktkurvor

Nu har jag varit så flitig så ni kan inte ana! Först bakar jag kanelbullar åt min darling, sen går jag en lång promenad med mor min för att slutligen ställa till med brödbak! Energin tar inte slut trots att jag känner mig lite sjuk.

2 limpor, massor av grahamsbullar och en sådär 100 kanelbullar. Efter min orgie i bullar är det dock inte många kvar! Gah!

Kvällen blir lugn. Väldigt lugn för A är sjuk och behöver vila. Lite melodifestivalen och sen om en pojke på trean så är kvällen räddad. Kanske några kilo glass. godis och chips så fortsätter vikten sin härliga branta kurva uppåt! Fast jag är glad endå.

Nu ska jag bjussa far min på bullar. Dom renoverar badrummet helt och hållet så jag får täta duschbesök av min kära familj nu för tiden.