Fredag

Så var det helg igen. Skönt! Idag ska vi på bio. Det är premiär för No country for old med min favorit Javier Bardem. Honom har jag gillat sen jag såg gråta med ett leende för ett tag sen. Ska bli kul för den verkar så bra.

Idag har jag gått runt en mil. Jag känner mig så duktig! Jag kan inte sluta berömma mig själv för prestationen. Undrar hur det skulle låta om jag skulle springa en 2-3 mil som syster M? Då skulle nog hela bloggen handla om det.

Pannkakor med grädde och sylt

Nu ska vi snart iväg på hockey. Yeah, trevligt. I dag har jag hunnit med sånt där tråkigt man måste göra som att städa, tvätta och rensa ut lite. Det känns alltid så skönt efteråt.

Jag, M och Katarina var iväg till Hemlingby och åt lunch. Det var en riktig buffé lär jag säga. Ni vet kanske vad som händer om man placerar mig vid en buffé? Jag äter tills jag är fullständigt proppmätt och efter det äter jag ytterligare lite till. Oftast slutar det med att jag måste åka hem och vila. Ja vi har det i släkten, vi är ena riktiga hetsätare hela bunten.

Nyss laga jag väl en sådär 50 pannkakor åt min bejb. Jag tror alltid att han äter typ 25 idag och 25 till lunch i morgon, när han i själva verket äter en 4-5 st. Jag får bjussa bror min på några eller äta lite själv.


Nu lär jag rusa


Puss och hej!

Iväg på manikyr

Nu ska jag snart åka in till spa gamla gefle och få en välbehövlig manikyr. Mina händer och naglar ser förjäkliga ut. Det är lite drygt att behandlingen tar så lång tid även om det är skönt. I Kina så fixa dom det på 15 minuter! Snacka om express manikyr men bra blev det.
 
Egentligen borde jag lägga in en före och efter bild så ni får se hur förskräckliga naglarna ser ut! Annars kanske det blir lite till att inhandla nått på stan. Finns ju inget i klädväg men en filt behöver jag. En filt som kan förgylla mina soffkvällar. Haha

Oscarsgalan

Jag och Katarina satt uppe och tittade på oscarsgalan. Jag halvtittade nog om jag ska vara ärlig. Blev så trött! Vilka var då vackrast av alla dessa människor? Som vanligt mina favoriter! Jessica Alba är ju rikigt bedårande som gravid!

image531 

image532

Bilder lånade från
www.people.com

Åh det är vår

Termometern visar 15 grader i solen! Underbart. Snart så kommer jag att tin upp igen. Jag funderar starkt på att skippa träningen på friskis och ta en lång promenad istället. När det är såhär härligt väder så måste man ta tillvara på det.

Igår åt jag så mycket chips så jag är fortfarande mätt idag. Ja det är sån är jag. Det finns liksom ingen gräns. Melodifestivalen var ju sådär lagom rolig. Vi ringde och rösta på BWO drygt 10 gånger.

Äntligen helg

Så har ytterligare en vecka gått. Tiden går fort nu för tiden. Idag åt vi lunch med syster och hennes sambo. Trevligt! Sen bar det av till friskis för att träna lite för att slutligen avsluta på chocolaterie gefle. Yes, massor av choklad blev det. Just nu ligger jag i soffan och proppar i mig. Vit choklad med mangofyllning. Åh så god!

Fundera ett tag på att gå på bio men vi blir nog hemma och degar istället. Maler i oss choklad istället.




En röd marc jacobs vore nått

Ni vet när man vaknar och allt känns så fel? Håret ser förjävligt ut och vi ska snart till advokaten och fixa lite saker. Självklart kan jag inte tvätta håret för jag ska på vattenjumpa efter. Jag ska nog prova på sånt där torrschampoo som jag läst ska vara bra. Jag undrar vart man kan köpa det?

Min blogg är lite dyster.



Det lutar åt att vi drar till New York och Washington snart. Hockey och lite shopping. Inget är bestämt än.

  En röd väska vore nått.


Ibland känns allt så fel

Så var jag hemma efter en slitsam dag på jobbet! Jag tror jag måste ta och sova lite. Mitt huvud bultar och munsåret ömmar. Ibland känns allt bara så fel.

Nog om det. Vad ska jag annars göra idag? ingenting. Fila naglarna typ. Känner mig så uttråkad. Jag vill åka och shoppa. New york eller Miami, eller rent av båda. Det återstår att se. I Gävle finns det inte en sak jag vill ha. Allt är bara skit. Ursäkta mitt lite dåliga humör. Skyller på fullmånen som mamma. För det är väl fullmåne nu snart?

Vilken morgon

Vaknade i morse med världens munsår i mungipan. Fy! Jag har inte haft ett munsår på över 5 år. Troligtvis blev jag smittad av nån efter att jag körde in gaffeln rakt i mungipan så det börja blöda häromdagen. Klantig? Jag?

Nu ska jag ut och gå lite. Sen blir det matlagning och förhoppningsvis brödbak. Tänkte göra mina nyttiga gramhamsbullar med linfrön i. Så gott!


Dagens i-landsproblem. Brors kompis kan inte träna innan hockeymatchen idag. Orsak? Han måste platta håret. Så lösningen blir att han får ta med plattången till träningen. haha! Jag som trodde jag var nojjig.


Glass med jordgubbar

Jag och syster åt nyss spanska jordgubbar med glass! Åh nostalgi. Jag vill åka till Spanien och äta massor av jordgubbar som vi brukar göra i februari/Mars.


Annars så har jag och syster försökt studera lite avancerade ord inför högskoleprovet. Jag föll bland annat för orden

stridulation =Ljudet när två kroppdelar gnids mot varandra, vingar mot varandra. Särskilt hos insekter

Nibbla = småäta

Nästa gång ni ska beklaga er över att ni småäter lite för mycket säger ni helt enkelt. Satan vad jag nibblar hela tiden! Eftersom ingen förstår vad ni menar så stör sig nog ingen över ditt klagande utan du får förhoppningsvis lite medhåll och nickande. Haha!


Städning

Ja så roligt har jag idag. Storstädning med andra ord. Jag försöker gå igenom allt och slänga eller ge bort sånt som jag inte använder längre. Jag röjde nyss i badrummet bland alla mina 100 miljoner krämer och insåg att det finns dom som behöver dom bättre än mig! Nu är det bara dammsugning och skurning kvar. Gud så rolig lördag jag har!

Älsklingen jobba hela natten så han ligger och sover. Trist.

Sen blir det middag hos mamma tror jag. Ryktet går att det bjuds på blåbärspaj. Så gott.


Nu tillbaka till städningen!


Ett paket till mig från net-a-porter

Idag kom det ett paket till Anders. Han sa såklart att det var dataprylar som vanligt. Tråkigt tänkte jag, men jag hade fel! Det var inte tråkigt för det var ett paket till mig från net-a-porter!

Ja ni kan ju tänka er min reaktion. Slet upp paketet och där låg det en rosa underbar kartong med svart snöre runt!

image527


Vad tror ni det låg i det paketet då?!


image529

Tack darling!

Söndagar

Idag sitter jag bara här i soffan. Som en riktig latmask, men det är väl det söndagar är till för?

Vad tyckte ni om meloifestivalen igår?! Gud vad vi skratta jag och A när Christer Sjögren gick vidare. Förstod nästan det med tanke på mormor som avgudar den mannen och hon är nog inte ensam i sin åldersgrupp.

Nu ska jag väl ta tag i mina fötter och göra lite pedikyr.


God kväll

Intressant dag. Först sovmorgon som vanligt, sen lite shopping. Kuddar och mixer.

Helt plötsligt tycker jag om keso. Vad är det frågan om? Keso! Ja jag vet att många äter det och gillar det men jag har då aldrig varit ett fan av det.

Nu bakas det blåbärspaj. Så hälsosamt!


Nej inget har hänt

Det är bara brist på intressanta saker i mitt liv. Just nu har vi en lugn och mycket trist hemmaperiod! Jag vill åka bort!  12 februari är det två månader sen vi åkte nånstans, då räknar jag inte in vår lilla tripp till saltsjöbaden som vi gjorde häromveckan.


Lite tjat och jag är back in business. Snart drar vi nog till nått varmt ställe. Det kryper i hela kroppen, likaså för min darling. Ibland undrar jag hur vi är skapta. Ska vi åka runt hela livet? Ja förmodligen. Vi kommer nog dra runt med våra barn på resor jorden runt!

Nu ska fläsket motioneras!