Poolen och afternoon te!

image514


1.Poolen på hotellet vi bor på nu. Utsikten är makalös! Det känns som att poolen och havet flyter samman.
2. Afternon te på hotellet.
3. Shoppingmall
4. utsikt mot hongkongön
5. Same
6. Tror jag tog kort från poolområdet ner mot havet.






Slappat vid poolen

Vi kom precis upp från poolen här på hotellet. Det är så skönt att ligga i solen även om det inte är så varmt här idag.

Snart ska vi gå och äta lunch och sen planerar vi att prova på gymmet här på hotellet. Det finns en sån där vibrationsplatta! Jag är riktigt sugen på att prova den för den sägs väl vara effektiv mot celluiter?! Ni kommer definitivt att få en recension sen! Vi har bara latat oss sen vi var sjuka hemma och det känns definitivt på orken.


Nu ska älsklingen gambla lite.





Appt i Macau 2007

Många undrar hur det har gått för min bejb i APPT som han har spelat. Jag har visst inte skrivit om det. Ni vet ju redan att jag är så virrig ibland.

Anders kom på plats 28 av 352 st! Han kom i pengarna men det täckte i princip bara inköpet. Det är verkligen hur bra som helst att komma på 28 plats och jag är otroligt stolt över honom. Han var kvar bra länge och på slutet stod vi alla och tittade vid sidan av bordet. Vi hoppades på att han skulle kunna få en bra hand och dubbla upp men det blev inget sånt utan han åkte ut.

Här är lite kort från eventet.

image509

   

Bilder på julpyntningen i Hongkong!

Ni kan aldrig tro att det är sant! I Hongkong verkar dom julpynta överallt. Det hade jag ju kunnat misstänka eftersom allt annat är rätt överdrivet här, men att smycka hela skyskrapor!? Ja titta på dessa kort som jag tog idag under vår 1 och en halvtimmes färd. Jag ska ta fler kort senare när vi går ute en sväng.




image506

tillbaka i hongkon

Nu är vi tillbaka i Hongkong igen. Så skönt ju! Idag när vi åkte färjan från Macau till Hongkong blåste det som bara den. Jag började såklartmå dåligt men som tur var lugna det ner sig ganska mycket mot slutet av färden. Annars har vi bara tagit det rätt lugnt idag. Vi åt lunch på hotellet och sen har vi promenerat efter nathanroad.

Lite kort från idag



1. Moi
2. Älsklingen
3. Phad thai. Supergott!
4. Hamburgare, vad annars?

Nya kort från hotellt i Macau


image498








Dagens outfit i Macau

image490

Blus: Las vegas. Minns inte märket!
Jeans: Crocker
Skor: Ljusrosa ballerina
och till en ljuslila pashminasjla

Dagens outfit i Macau

 

 

Idag kör jag en slapparoutfit!

Shorts: juicy couture
Linne: fcuk
Pashminasjal: Hongkong
Väska: Lv speedy


God morgon från Macau

Nu är klockan snart 12 här i Macau. Vi har precis kommit hem från frukostbuffén på R och K´s hotell. Vilket hotell!
Allt är så väldigt stilfullt och modernt. Utsikten är helt fantastiskt! Jag ville ta kort men vågade inte riktigt.

Idag spelar Älsklingen
turneringen igen. Idag är det dag 2 och det är 75 st kvar av 400 tror jag.

Jag får se vad jag ska hitta på. Jag känner mig fortfarande lite hängig efter magsjukan! Hur länge ska den här skiten sitta i egentligen? Nu är det en vecka sen jag blev sjuk och jag känner mig fortfarande trött, hängig och illamående. Igår var jag och tränade och det var hur jobbigt sm helst! Fast det brukar ju ta tid att bli helt återställt efter att man varit sjuk. Det kan nog ta bra lång tid innan jag får tillbaka min kondition och aptit




Bild 1. Utsikten från hotellet vi åt frukost på
Bild 2. Lo mismo (samma!)

Nya kort från Hongkong

Nej det funkar inte! Bilderna går inte att ladda upp från den här sega internetuppkopplingen! Blir så less! Anders spelar turnering nu så jag sitter här uppe helt ensam. Får se om han hör av sig sen. Nu vet jag inte om jag ska beställa upp nått att äta eller om jag ska vänta på honom.

Jag kom precis upp från spa här på hotellt. Herregud vad mycket personal! Det var två stycken som stod och hjälpte mig när jag skulle byta om! Sen en annan som visa vägen. Inte fick jag använda min bikini heller utan jag var tvungen att vara helt näck när jag bada. Haha vilken syn. Jag kände mig verkligen uttittad fast jag inte var det.

image480


Nu är vi i Macau

Ledsen för att det inte blev nån uppdatering igår! Igår åkte vi till Macau i båt från Hongkong. Gud vilken jäkla pärs det var att ta sig hit. Själva resan i sig är ingen match, men alla folk! Har man aldrig varit i Hongkong så går det nog inte att förstå. Det är som typ julrean gånger 100! Vi skulle köpa biljetter till båten och då var klockan runt 13 och lunchtid! Ja ni kan aldrig förstå.

Som svensk blir man helt stum när det bara väller ut folk från alla håll! Jag kan stå i flera minuter och bara titta fascinerat på hur alla tar sig fram när det är så myckt folk. Alltså det är inte direkt kaos som det är i Sverige när det är mycket folk utan det är mer en typ av organiserat kaos!

Igår så försökte vi frenetiskt att hitta hotellrum i Macau åt R och K, tillslut hittade vi ett hotell som självklart var 6 stjärnigt! Jag måste nog åka dit och fota hotellrummet. Ni kommer inte tro att det är sant. Varje rum har en minipool! Ja ett runt och djupt badkar!

Godnatt från Hongkong.

Nu ska vi sova. Vi kom precis upp till hotellrummet efter att ha ätit en megamiddag på en kinesisk restaurang på hotellet. Magen håller som vanligt på att sprängas! På eftermiddagen unnade vi oss en varsin massage och badade i relaxen på hotellet. Orkar inte skriva mer! Gud vad trött jag är.

Fler kort kommer i morgon. Bland annat på massor av kineser i flock.



Godnatt

Vid poolen på shangri-La i Hongkong

Nu mina vänner kommer ni bli förvånade!  Nu lägger jag in ännu mer kort från poolen. Vi kom nyss upp från poolen, som förövrigt är fantastisk!

Nu ska vi snart gå ut och titta lite i ett köpcentrum som ligger här bredvid och troligtvis äta lite lunch.
Något nyttigt och gott hoppas jag på så att det blir så jag slipper få ångest av min blekfeta kropp! Gah!

Den här stan är fan så otrolig. Titta på husen! Ja försök att ställa in blicken på husen och poolen i första hand och i fjärde hand kan ni väl smykkika lite försiktigt på oss! haha!, jag tror jag faller av stolen i skratt! Nu ska vi rusa.

Puss o hej!


image475



Godmorgon från Hongkong!

Nu är vi framme i Hongkong! Vi kom hit igår på eftermiddagen hongkong tid och det enda vi gjorde igår var att slappa lite vid poolen här på hotellet och sen sova! Det är underbart väder här. Solen skiner och det är precis lagom varmt, ungefär som svensk sommar. Igår somna vid runt 17.00 på eftermiddagen och sen vakna vi såklart vid 3 i natt och fick sysselsätta oss med att titta på tv nån timme innan vi kunde somna om. Idag är vi utvilade och fit for fight! Vi åt en makalös frukostbuffe i morse! Gud!, jag har då aldrig varit med om godare och större buffé. Den slog alla rekord! Efter frukosten gick vi ut och tittade på hongkongborna som var på väg till jobbet. Vi bor i ett finare affärsdistrikt så det kryllade av folk överallt. Vilken syn alltså! Helt fascinerande.

 


1. Anders i lounchen i Bangkok
2. Loungen i Bangkok
3. Från flygplatsen i Bangkok
4. Moi i flyget på väg till Hongkong
5. Utsikt från hotellfönstret
6. Same
7. Same, men neråt! Visst är det högt?! Tror det är 68 våningar!


Mer kort kommer troligtvis under dagen. Vi ska ner till poolen och slappa lite. Kim är och fixar lite småsaker så under den tiden slöar vi!

Just ja! Till katarina. Det är massor av julpynt i Hongkong! Jag lovar att jag ska fota senare och lägga ut. Bland annat är det megagranar och kransar som hänger på skyskraporna!


Packat och klart!

Nu är väskan packad och klar! Jag får jämt ångest över att jag packat med mig för lite/mycket! Gah! Blir så trött på min beslutsångest när det gäller sånt här. Är jag ensam om detta eller?
Jag ska åka i jeans (dum som jag är) och en t-shirt men tar med mig mitt gråa juicyset att ha i planet. Våran plan inför i morgon är att vara uppe länge i natt och bara sova nån timme så vi är trött i morgon. Vi har ju som sagt sovplatser i planet och sover vi under resan dit så kommer vi i perfekt tajmning med tidsskillnaden. Förra gången blev det helt fel för vi var så trötta när vi kom på förmiddagen så vi gick och la oss då och vi självklart vara uppe tills sent på natten.

Nu ska jag dricka julmust! Snart är det jul.

Puss och hejdå!

Fortfarande sjuka

Jag och älsklingen är fortfarande sjuka i magen. Vi försöker att packa så mycket vi orkar. Jag börja fundera på när den här skiten ska försvinna?! Idag är det fjärde dagen som jag är sjuk och tredje för Anders. Någon som har något bra tips på mat som gör en bättre? Igår åt vi maxmål så att vi är sämre idag har vi oss själv att skylla! Vi blev vrålhungriga igår vid 23 tiden och bad bror köpa med sig mat åt oss. Vi hade ju inte ätit nån mat på flera dagar ocj börjar med maxmål! Vad tänkte vid med?! Nu ska jag dricka varm nyponsoppa.

Snart är jag i Hongkong igen!

image461

Det kommer att bli så skönt att komma till Hongkong på tisdag! Vi bor två nätter på 
Shangri-La i Hongkong innan vi åker vidare till Macau. Dessa två dagar ska vi bara vila, strosa runt i staden och äta gott. Det finns inget bättre än att bara gå runt och titta på folk och insupa atmosfären. När vi kommer tillbaka från Macau blir det nog ett lite högre tempo med shopping och sevärdheter som ska hinnas med. Då kommer vi att bo två dagar på Intercontinental.

Den här resan hoppas jag att vi kan hinna

- Besöka oceanpark och pandorna. Dom är ju bara för söta.
- Åka till reiley beach
- Nån utflykt till lite mer natursköna områden
- sightseeingtur utmed kusten i båt. Helst på kvällen!
- Givetvis massor av shopping. Staden är ju gjorde för shopping.


3 dagar sen är jag i Hongkong!

Ja om jag lyckas bli frisk först! Magsjukan går runt som en epidemi här i våran bekanstskapskrets. urk!


Idag har jag börjat packa lite smått. Mitt största problem är faktiskt vad jag ska åka i för skor! Skor med klack kan jag ju lägga ner helt för det funkar inte i tempot som behövs vid mellanlandningarna, stövlar känns lite udda i värmen. Ballerinas? Förmodligen blir det såna med strumpor i här hemma i kylan. Då kan jag ju bara ta av mig sen. Märker ni vilka problem jag har!? Reseoutfiten måste vara skön så jag kan sova och ligga bekvämt i den. Helst hade jag ju åkt i nått juicy set men det känns inte bra att komma till Hongkong i det eftersom alla är så uppklädda där typ! Jag har alltid såna här problem när jag ska åka nånstans! Gah!!

Idag ska jag försöka hinna med att fixa skattedeklarationen och faktureringen för den här månaden. Betala i skatt och sånt i förväg så jag inte har nått sånt att göra när jag kommer hem. Då vill jag bara njuta av julen.

Min söta syster ska nog få julpynta hos oss under tiden som vi är borta. Hon ska få i uppdrag att köpa två enar (minns du?!) och sätta belsyning i dom tills vi kommer hem. Ljusslingorna som ska vara ute på gården kan hon också få fixa. Hon har ju få jul på hjärnan så jag misstänker att det kommer att pyntas redan samma dag som vi åker, eller?!

Så bra låt! Brick & Lace - never never


Fortfarandesjuk!

Yes, jag är fortfarande sjuk! Nu har jag tittat på tv i princip hela dagen. Massor av gamla serier typ. Jag har ingen matlust och är riktigt deppig över att jag inte kan äta! Hallå! Mat är mitt nöje! Det både tröstar och sysselsätter mig har jag insett. När jag blir frisk får jag ta igen det här med maten och godiset. Nu ska jag nog ta och titta på Moulin Rouge och försöka dränka mina sorger i julmust. Hoppas det funkar med stackars magen!

Alicia Keys nya singel



Like I'll Never See You Again.

Hemma från sjukan

Idag blev det en heldag på hälsocentralen och sjukhuset. Läkarn misstänkte utomhavandeskap eller blindtarmen så jag fick åka upp till sjukhuset för en koll. Väl där fick jag vänta i nån timme innan jag fick komma in på ett rum. Sen låg jag på rummet i 3 timmar och undersöktes och väntade och undersöktes och väääntade. Ni vet hur det är där. Efter att dom tagit massor av prover som alla var bra fick jag åka hem med diagnosen trolig virusinfektion i magen. Blir jag inte bättre tills i morgon ska jag åka in igen.  Nu ska jag försöka att äta lite blåbärssoppa och sen vila. Jag måste bli bra tills vi åker! Typiskt att få nått sånt här nu!


Till doktorn

Nu ska jag snart till doktorn med min onda mage! Har så ont idag med. Blir lite orolig för vad det kan vara! Gahh! Återkommer

Sjuk!

Idag när vi åkte till stan slog det till och jag började må illa och känna mig dåsig. Väl hemma så slängde jag mig på soffan med ett täcke och här har jag legat hela eftermiddagen och sovit och tittat på tv. Jag känner mig helt slut och har jätteont i magen och feber. Nu beklagar jag mig men idag är det synd om mig! Jag har inte ens kunnat fått i mig nått annat än varm nyponsoppa och te. Eftersom jag sov i tre timmar på eftermiddagen så kommer jag nog att få vara vaken ganska länge nu. Missade ugly betty också! Var det bra? Jag undrar om det går i repris någon dag? Jag som har så mycket att fixa inför resan. Typiskt! Jag kommer garanterat att bli liggandes i soffan ett par dagar med tanke på att jag har 38,5 i feber nu.

Äntligen!

Först så gick vattenpumpen sönder och vi kunde inte tvätta, sen går tvättmaskinen sönder! Efter två veckor utan tvättmaskin har vi ett berg med tvätt. Idag får vi våra nya maskiner! Vi kommer att få tvätta som tokar idag.

Annars är jag riktigt trött idag. Jag kunde inte somna i natt utan låg och vände och vred på mig till efter 4! Det får bli mycket pepsi max och te för att orka med den här dagen.. Tvättning och storstädning. Sånt som måste göras ni vet. Nu ska jag börja dammsuga!

hasta luego!

Hongkong

Om en vecka bär det av mot asien igen. Vi kommer att flyga till Hongkong för att sedan ta båten till Macau. Väl i Macau ska vi bo på grandwaldohotel, där även pokerturneringen går av stapeln. Det kommer att bli hur bra som helst. Det finns ett megastort spa där! Gah! I hongkong så vet vi inte riktigt vilket hotell vi ska bo på än. Det är Kim som fixar hotellen. Han vet ju bra mycket mer om vart man ska bo eftersom han kommer från Hongkong!


Träning och hotell i Thailand

Nu ska jag iväg och träna! Jag känner att jag måste köra på nu inför bikinibärandet i thailand! Vi har bestämt vilket hotell vi ska bo på i krabi nu. Här ser ni hotellet vi eventuellt kommer att bo på. Eftersom vi kommer att få uppleva all hets och storstadspuls i Hongkong och Bangkok så vill vi ha det lugnt och skönt i Thailand. Vi har dock inte så stor koll men vi hoppas att det blir bra. 

image459




Nu ska jag iväg! Ha det bra!

Alicia Keys


titta vem som har varit i farten igen!

Är det inte bror som är ute på partaj! Alltid lika roligt med partybilder!

Trött och irriterad!

Ja behövs det någon mer förklaring? Allt går åt skogen för mig känns det som. Ni vet sådana här dagar när allt går emot en? Såna dagar som man bara vill lägga sig i sängen och dra täcket över huvudet.
Inte nog med att jag är irriterad, hela huvudet kliar av mitt nya balsam! Gah! Måste nog ta mig en kopp lugnande te nu innan jag börjar kasta tallrikar i golvet ;)


Fredag! Massor som vanligt.

Idag har jag jobbat, varit och fixat lite nödvändiga saker, ätit 2 timmars lunch med det vanliga "gänget" och slutligen tagit en timmes powerwalk! Jag var fruktasvärt trött efter allt detta så jag ställde in drinkarna med några kompisar. Jag känner att jag måste sova ut och vila i helgen så jag inte blir sjuk tills vi åker! Kim ha bokat biljetterna nu och vi har fått samma platser som  när vi åkte hem förra gången! Minns ni när jag ligger och sover i planet?! Nu blir det en fröjd att flyga. Man behandlas som en prinsessa av personalen. Åh sånt älskar jag!

Vår resplan
19/11 Macau
27/11 Hongkong
30/11 Bangkok
3/12 Krabi
11/12 Hem

Fullt upp!

Om ni undrar varför jag inte bloggat nått så är det för att jag har haft fullt upp! Igår jobbade jag i princip hela dagen och idag var det samma sak. Full rulle alltså. Idag träffade vi Kim och Rille som ska följa med till Hongkong och Thailand. Vi gjorde upp lite planer på hur resan ska gå till och när den blir. Det kommer att bli hur roligt som helst ju! Planeringen drog ut på tiden så jag fick rusa till träningen för att hinna få en plats på jumpan. Efter jumpan gick jag och syster Madde och åt middag och fikade, för att sedan bege oss hem till henne. Väl där satt(låg) jag i en superskön fotölj och var så trött.

Jag trodde verkligen att jag skulle falla pladask i säng när jag kom hem vid 22 men icke! Här sitter jag när klockan snart är ett och jag ska upp och jobba i morgon. Det får nog bli en eftermiddagsvila om jag ska orka med drinkrundan på kvällen! I morgon kommer det garanterat en kvällens partyoutfit! Nu ska jag sova!

Godnatt!

En natt på hotell!

Eftersom vi inte har vatten i huset än så tog vi in på hotell en natt. Vi bodde i en minisvit. Självklart visste jag inte om att vi hade en svit, älskligen gillar att överraska mig som ni märker.. Vi hade en riktigt mysig kväll igår. Först åt vi middag ute och sen gick vi på bio. Idag har vi fått lite gjort i alla fall.  Besök hos kiropraktorn med min onda rygg, manikyr och lite annat! Nu sitter jag och slötittar på ugly betty med datan bredvid mig, I morgon ska jag jobba hela dagen! Jag kanske orkar träna i morgon också, det är min förhoppning. I morgon kväll när jag kommer hem kommer vi att få röja hela huset. Vattenpumpen kommer förhoppningsvis att fixas tills i morgon och vi har disk som stått i flera dagar här. Övriga huset är så rörigt och smutsigt så jag mår illa!

Gårdagens shopping!

image449

Igår när vi var och handlade på icamaxi hittade jag dom här ljusen! Dom var billiga och bra! Nu när det är mörkt ute så tycker jag att det piggar upp med ljus inomhus. Jag köpte 4 st ljus som jag kommer att placera antingen på bordet eller på öppnaspisen. Det är både billigt och snyggt! Ljuset fanns i andra färger men eftersom jag är helt insnöad på vitt nu så köpte jag dom vita. Nu ska jag bara prova om dom håller måttet när det gäller att brinna!

Thailand

Vi håller för fullt på att försöker att lösa vattenproblemet. Det verkar som att pumpen måste beställas! Jag hoppas bara att det inte tar för många dagar för vi har berg med disk här hemma. Löser sig det inte idag tar vi in på hotell nån dag. Det kan vara skönt det med. Lite avkoppling och lyx såhär i vardagen.

Igår satt jag och tittade på olika ställen i Thailand. För oss lutar det åt att det blir Phuket eller Krabi eftersom vi kan flyga direkt från Hongkong utan några krångliga byten i Bangkok. Jag flyger inte gärna inrikes med mindre plan eftersom jag är lite flygrädd. (mycket!) Det bästa är att min syster är i thailand samtidigt som oss! Tänk om vi kan träffas nån dag? Det kommer bli hur kul som helst.

Jag hittade ettt hotell som skulle vara perfekt för oss igår. Det var någon form av spa och hälsohem! Varje hus hade en egen pool, man fick yogalektioner och meditation varje dag. Det skulle passa oss hur bra som helt, men det hotellet låg på Koh Samui. Egentligen vill vi nog åka till nått lugnt och rätt öde ställe men det är svårt att veta vart vi ska åka när vi aldrig varit där. Efter någon vecka i Hongkong brukar vi vara rätt trötta på storstäder! Fast å andra sidan vill vi nog åka någonstans där det finns bra mat och stort utbud. Helst vill vi nog inte att det ska vara så mycket svenskar och typiska turister där heller! Gah! Det är hur svårt som helst. Vart ska vi åka?!

image444





Bilder lånade från thailandresor


Mysig söndag!

Idag har vi bara latat oss och haft den riktigt mysigt. Vi började dagen med att gå en riktigt lång promenad. Sen blev det dusch hos mor och far, vårt vatten funkar fortfarande inte! Efter det åkte vi till Lams terass och åt sen lunch. Söndagar är så mysiga när det är lite folk och lugnt och skönt.

Nu ska jag snart titta på sandor/Ida. Jag har aldrig sett den och många säger att den är bra. Älskligen jobbar på för fullt så jag får soffan helt för mig själv. Jag har laddat upp med mörk choklad med mintbitar i. Den är verkligen supergod, så om du gillar mörk choklad måste du prova den!

image443


Bild lånad från www.kraftfoods.com


Varför köpte jag in Chloé edith väskan!

image442


Nu har jag börjat ångra mig rejält. När jag var i Las Vegas var det megarea där. I Las Vegas så verkar det mest vara det nyaste som gäller i shoppingväg och resten reas ut till helt otroliga priser. När jag var in på saks fifth avenu så hade dom en fyndhörna med väskor som var nedsatta med 20-70%. Jag rotar runt lite där och ett butiksbiträde kommer och vill hjälpa mig. Han visar mig en brun Chloé edith, precis en som sån jag spanade på i vintras men hade tröttnat på. Han säger ett pris och med lite snabbt räknande inser jag att jag får köpa den för dryga 3000 kr! Jag säger att jag inte vill ha den utan vill hellre titta på dom nya väskorna från Miu Miu! Nu ångrar jag mig för jag inser att den skulle vara ett bra kompliment i min väsksamling! Varför!? Vad tänkte jag med.

Rean i Las Vegas i juli är helt jäkla grym. Det är verkligen svinhett där, cirka 45 grader så det är inte mycket turister som vill shoppa. Då tokrear dom allt typ. Vi var där på grund av en pokerturnering så älsklingen spelade poker och jag shoppade och badade. Gah! Vill tillbaka nästa juli.

Förändringar!

Nu har jag suttit här och försökt att lära mig hur man gör om bloggen. Profilbilden är större och bannern är ny, fast tror jag ska göra en nya hos mamma i hennes program. Det är mycket bättre än mitt. Nu ska vi åka och äta inne i stan. Vi får se vad det blir för gott idag. Vi går kanske på bio efterråt också. Det skulle vara så mysigt. Jag är sugen på popcorn också och då är bio bäst ju!

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Det är snö!!

I morse när jag kom upp blev jag så glad! Första snön är här! Dock håller den på att smälta bort nu tror jag. Tänk vad mysigt med massor av vit snö, sol, skidor på fötterna och en ryggsäck med matsäck bestående av polarbröd med ost och varm choklad! Jag blir lite nostalgisk ibland som ni märker.

image434



Idag ska jag gå en riktigt lång promenad med mamma. Det känns så hopplöst utan vatten här i huset. Det ser verkligen ut som ett bombnedslag vid det här laget, och värre lär det bli!

Älskligen var iväg och spela en innebandymatch i morse och med sig hem har han en jättemacka till mig. Jätte räcker som beskrivning för mackan kan jag säga. Jag smällde i mig hela mackan såklart. Nu ska jag ut och gå långt!

Ha en bra lördag!


haha! Vilken lysande idé det var.

Min pojkvän satt och titta på min blogg när han plötsligt utbrister

-älskling är önskelistan menad för mig?!
- Javisst svarar jag!

Såklart! Att jag inte tänkte på det när jag satt och prova photoshop hos mamma och pappa. Nu när jag tänker efter inser jag vilken utmärkt idé det var! Önskelista inför jul eller bara spontana överraskningspaket! Sånt älskar jag! 

 Mitt "kollage" är lite smått amatörmässigt jag vet! Första gången jag provar på photoshop men inte sista. Jag ska bli kung på det! Jag har nyss tagit en lång och efterlängtad dusch hos mamma och pappa. Vi har ju som sagt inget vatten hemma och vi lär tidigast få tillbaka det på måndag! Gah!

Idag har vi varit och satt ljus på kyrkogården. Det är så mysigt och fint med alla ljus som är tända. Efter kyrkogården åkte vi och köpte typ 20 wienerbröd, ja det är sant! Vad hände med nyttiga Linda egentligen?! Nu ska jag hem och sova.

Godnatt

Min önskelista! Kollage!

image433


Klänningen finns på
net-a-porter.com
Stövlarna på acne.se
Väskan på net-a-porter
Kappan från mytheresa.com
Mössan från net-a-porter

Godmorgon!

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Vattnet funkar fortfarande inte hemma i vårt hus. Troligvis måste vi byta ut pumpen, och den måste vi beställa så det kommer att ta några dagar. Vad vi ska göra i helgen återstår att se.  Antingen får vi sova hos mina föräldrar eller så tar vi och gör en liten impulsresa nånstans i Sverige. Vi har vänner som är i Sthlm nu så troligtvis blir det dit. Det återstår att se!

Nu ska jag dricka te med mamma. Jasmine te från Hongkong! Så gott ju.

By the way, min
syster hittade den ultimata bilen igår! Rosa, kan det bli bättre? Nog för att jag redan har en audi tt men en rosa vore väl för härligt! Jag och syster planerar en liten tältresa till Norge och visst skulle vi njuta av att åka i denna?

image432

Hemma hos mamma och pappa

Vattnet funkar fortfarande inte hemma så vi är hemma hos mina föräldrar nu. Vi får gå upp tidigt i morgon och försöka att fixa vattnet. I morgon är det ju fredag så får vi inte tag i nån då får vi säkert vänta hela helgen! Drygt som bara den. Nu ska jag vara lite social, älsklingen ropar. Måste dra

Puss


Mina favoritserier på webb-tv!

Nu har jag precis tittat på ett avsnitt av sjukhuset på tv3, på webtv. Det är ju hur bra som helst för mig med webtv!Jag som alltid missar alla program jag ska se. Tänk om alla serier kunde sändas så? Visserligen kan man ju ladda ner men det är lite bökigt det med. Mina favoritpersoner i sjukhuset är tjejerna på onokolgen som verkar vara helt underbara mot patienterna och barnläkaren, jag tror att han heter Christian? Vem är din favorit?


image431

Bild lånad från tv3.se


Fortfarande kaos! GAH!

Vattnet funkar inte alls nu. Vi håller på för fullt med att försöka åtgärda problemet. Såna här problem uppstår bara när man bor i hus! Tänk vad enkelt det var när vi bodde i lägenhet, men att bo i hus är 100 gånger trevligare. Nu ska vi försöka att bryta upp golvet på altanen för under där är vår pumpanläggning! Nu är det dessutom mörkt så det får blir pannlampor!

Får vi inte igång vattnet ikväll måste vi nog ta och sova hos mina föräldrar eller på hotell. Hotell vore ju mysigt! Ikväll ska jag gå en kvällspromenad och sen titta på du är vad du äter. Inspiration till en bättre och framförallt mycket hälsosammare livsstil.

Kaos! Nu är det verkligen kaos här!

Det är något fel på våran vattenpump! Det kommer inget vatten alls. Vi försöker febrilt att försöka få tag på någon som kan åtgärde problemet! Vi har gjort om all el i huset så vi tror att problemet kan vara det. Nu måste vi alltså åka hem till mor min för att duscha, borsta tänderna och gå på toaletten! Hur ska det här sluta? Huset ser ut som ett bombnedslag med fullt med disk som inte är diskad. Vi har nästan inga tallrikar och glas kvar att dricka ur. Jag fick dricka mjölk till frukost i vinglas! GAH! Hjälp mig!!