Det börjar likna nått nu!

Nu har jag börjat få lite ordning på min garderob. Ännu återstår det att köpa lite korgar och annan inredning men skillnaden känns redan enorm! Jag älskar min rosa garderob! Här är lite bilder på hur den ser ut nu. Det kommer mer bilder sen när jag fått riktig ordning och reda!  






      

  


Så söta

Dessa underbart söta sneakers som bland annat bloggen modette tipsar om blev jag kär i direkt!
På våren älskar jag låga och riktigt sköna skor och det känns som att dessa skulle kunna bli riktigt användbara.  Jag undrar om dessa säljs nånstans i Sthlm? Jag har ju noll koll på utbudet där känns det som. Jag hittar ju knappt till söder och skulle nästan behöva ha en guide med mig när jag åker dit! Jag har ju verkligen sämst lokalsinne av alla jag känner. Annars får jag väl ta och beställa från http://www.luisaviaroma.com/.




Bilder. luisaviaroma


Mums mums och tv


Nu ska jag mata syster med lite mums mums och läsk så hon orkar med morgondagen. Det blir nog att vi ser på OC och konstaterar hur dåligt det har blivit för typ tionde gånger eller nått.  Senare ikväll har jag för mig att det är typ greyes anatomy (hur stavas det?)sammanfattning eller nått? Jag hoppas på det för det är alltid lika trevligt och underhållande. Först måste jag bara hinna med en snabbdusch och sen tänkte jag prova
niveas body summer beauty.
Jag brukar vara fruktansvärt kräsen när det gäller bus och även vanliga lotions med lätt bus effekt så det blir roligt att testa denna och se om den funkar (hoppas!)

niveabus

Today!

Idag har vi reparerat bilen och letat efter korgar som jag ska ha i min nya garderob. Än så länge har jag inte hittat dom perfekta. Men jag hinner förhoppningsvis med det i helgen.
I morgon åker jag och syster till stockholm och shoppar lite. Båda har nyss varit sjuka så vi kommer nog att bli rejält trötta efter en dag på stan. Inte nog med det så ska jag iväg och ta några drinkar med lite players  när jag kommer hem och sen upp och jobba på fredag. Nice!

Mina shoppingplaner inför i morgon är att hitta en jacka eller trechcoat. Helst en beige eller nån annan ljus färg. Kanske ett par sneakers? Annars har jag inte så mycket annat som jag behöver och som jag inte kan beställa via nån webshop. Jag behöver ju en ny bikini nu när vi åker till Spanien. Förhoppningsvis är det så pass varmt att vi iaf kan ligga på stranden och sola lite. Annars så har vi ju terassen som var stekhet i februari förra året.  Nu är det ju bara 20 dagar kvar! Nedräkningen har börjat! Vi har även börjat planera lite smått inför sommarens Las vegas resa och det lutar åt att det kanske blir en svit som vi ska dela med några andra. Oh my god! Las vegas here i come.


Är inte detta varje flickas dröm?!


lasvegas



lasvegas



Puss


Sött som socker!

Den här supersöta bikinin från skulle jag inte ha något emot att ligga vid poolen och dricka strawberrydaiquiri (stavas det så?) klädd i. När det gäller bikinis så tycker jag att ränder alltid funkar och ser så fräscht ut. Denna är dock aningen dyr men s nice ju!

Bikini från
Tomas Maier

bikiniBild www.mytheresa.com


Vamos a Espana!

Oh lalala! 20 mars åker jag och älsklingen till Spanien i två veckor! Det ska bli så fruktansvärt skönt och komma bort lite. Så nu kan jag ju shoppa lite vårkläder som jag faktiskt kommer att kunna använda snart.

Så jag kanska lägger in en liten beställning på
net-a-porter idag. Jag är så sugen på ett par metallic sandaler! Det finns ju så många olika fina just nu. Måste bara fundera lite. Nu ska jag iväg till stan och fixa ögonbrynen på face och sen filosofera lite hos min psykolog. Det är alltid lika givande! ;)


Puss

Dagens Linda!





19883-40


Min klippning

Nu har jag varit och klippt mig. Jag tog bara 3 cm men valde att ha topparna spikraka! Jösses vad jag bra det blev! Jag är helt inne på spikrakt hår nu.






Snart lägger jag in mig på rehab

Ja det är sant. Iaf lite sanning. Jag skulle så gärna vilja åka bort på en hälsovecka. En vecka med nyttig mat, sol och träning. Vi fundera ett tag på om vi skulle åka iväg till Spanien nästa vecka och bara relaxa lite men vi har ju köpt massa slutsspelsbiljetter som vi borde använda. Det känns ju sådär lagom slösigt att köpa biljetter och sen inte använda dom. Vi har ju säsongskort på hockeyn men har inte förbrukat det som vi tänkte. Slösigt? Inget slår ju när vi hade två biljetter bokade till Chicago som vi strunta i att avboka!
Just nu är det perfekt att åka iväg på en liten hälsovecka till Spanien. Vädret är perfekt för strandpromenader och löpning, jordgubbarna är himmelskt goda och det är få turister. Det perfekta är ju att det finns ett stort utbud av vår och sommarkläder i Spanien redan nu. Förra året shoppade jag som bara den när vi var där i februari. Jag ska försöka övertala älsklingen att vi förtjänar en liten semester och behöver träna lite. Ja för träna det behöver jag verkligen göra. Mina 6 kilo som jag planera att gå ner inför sommaren har blivit 7 kilo nu! Så nästa vecka får jag börja hårdträna igen om jag ska komma ner till min idealvikt och om jag vill kunna ha mina kläder!


Puss

Jag vill åka hem

Nu är jag ganska less på att bo hos mor och far. Jag längtar hem till mitt hus och min nya garderob!
I morgon ska jag klippa mig på morgonen och sen blir det nog till att fylla garderoben! Åh vad jag längtar efter att få lite bättre ordning bland alla mina saker. Jag hoppas att det blir så bra som jag förväntar mig.

Oscarsgalan

Trots att vi ladda upp med massvis av ostmackor och te i natt så somna jag runt 3 på soffan. Jag blev bara så fasligt trött så jag kunde inte hålla ögonen öppna. Jag hann dock med att se fantastiska Beyoncé och Jennifer Lopez.


Tack


     Världens bästa       Ett hjärta till min darling som ger mig en sån fin garderob!

Snart är den klar!

Nu är min walk in closet snart klar med rosa väggar! Åh vad jag längtar efter att fylla den med nya härliga designerväskor och lyxiga klänningar! Jag hoppas att den blir klar tills på torsdag när jag och kattis ska på utflykt till Stockholm. Dock finns det inte så stort utbud i Stockholm och jag föredrar ju att shoppa på nätet, så det blir nog fikarast varannan timme. Jag hoppas på att man kan få lite service på affärerna i Stockholm den här gången. Förra gången var ju under all kritik. Jag undrar om de inte får träna sig i kundbemötande. Iof så har dem väl inte provision kanske..Nu är jag så sugen på nått gott! Jag måste ha nått. Jag skyller på min tabletter (kortison) som ökar matlusten ;)




Godis

Yeah nu blir det till att äta godis. Jösses vad jag kommer må illa innan denna dag är slut. Ikväll blir det oscarsgalan för hela slanten. Massvis av godis och min kära pepsimax!


Ett fint minne

19883-22



Jag bara älskar det här kortet. Det togs i höstas när vi var i Helsingborg. En vacker dag med en underbar person, kan det bli bättre? Helsingborg är verkligen en vacker stad och jag hoppas verkligen att vi kan ta en liten tripp dit i vår eller sommar. Först lär vi ju fixa våran drömbil.  Jag känner mig lite smånostalgisk idag. Kanske att det beror på allt kortison? Eller är det jag som är överkänslig för att vara borta från dig? Snart tänkte jag sova lite men det känns som att soffan är sådär lagom lockande. Lite för kort och lite småhård men jag slocknar nog efter nattens bravader.


Puss

Hemma hos mor o far

Nu ska jag bo hemma hos min mor o far tills min walk in closet är klar. Jag har ju astma och den förvärrades så pass igår att jag fick åka till sjukhuset. Det yr ju byggdamm och luktar färg så jag slipper vara hemma och vistas i röran. Ett plus är ju att jag inte får röra nått hemma heller utan att det måste vara riktigt ordentligt städat innan jag kommer hem. Så det det du älskling som får göra det?

Trist som bara den men det är skönt att vara här också. Mina föräldrar tror ju fortfarande att jag är 10 år typ! Speciellt pappa enligt honom är jag "lilla hola".
Hola är ju spanskt så det betyder "lilla hej". Sjukt smeknamn, speciellt när vi är i spanien och mina föräldrar ropar hola åt mig. Alla spanjorer runt omkring tror ju att dom ropar "hej" åt alla typ ;) Namnet kommer av att jag när jag gick på spanska kurs blev jag lite insnöad på spanska och sa alltid "hola, qué haces?" (hej vad gör du?) när jag ringde hem. Nu ska jag nog be pappa att göra lite mackor jag är ju trots allt bara 24 år så jag behöver lite service.


Puss


Melodifestivalen

Idag ska vi på melodifestivalen. Det ska faktiskt bli riktigt roligt att gå på nått sånt. Våra platser är väl inte dom bästa men dom duger iaf.

varför funkar det inte?

Nu blir jag less på bloggen! Gah jag försöker att skriva men det updateras ju inte. Dryyyyyyyygt!

Åh så mycket fint ju!

Jösses vad mycket klänningar det finns nu! Jag blir ju helt salig. Nu har jag suttit här i 3 timmar och försökt fördrivit tiden och distraherat min irriterande förkylning. Jag tycker att fcuk har otroligt mycket prisvärda och fina saker och då speciellt klänningarna. Jag har nog aldrig blivit besviken på något som jag beställt därifrån.

 Jag är helt kär i dessa silversandaler från Michael Kors. Dom här är jag också riktigt sugen på! Det finns så mycket fint nu så jag kan knappt välja vad jag vill ha! Åh vad jag längtar efter att vara brun och riktigt uppklädd.
Nu ska jag äta korv med bröd, glamouröst? ;)

Walk in closet

Ja nu är det inte alls så långt kvar med min garderob. Hittils har oscar målat väggarna, bytt taket och i morgon ska han eventuellt byta golvet. Sen återstår det bara att sätte in inredningen som vi köpt och fixa lite andra saker. Igår insåg jag dock att jag endå inte kommer att få plats med alla mina saker. Hur gör andra egentligen? Garderoben blir i alla fall megasöt! Rosa väggar och en spegel med guldkant vill jag ha. En stor och gammal spegel som är lite sådär lagom sliten i guldfärgen. Åh!

House maraton

Jag har haft  House maraton de senaste dagarna. Hittils har jag sett hela säsong ett och 3 avsnitt av andra säsongen. Min älskling är ju för underbar. Åker in till stan bara för att köpa house boxen till mig så att jag har nått att göra! House är riktigt bra tycker jag men lite väl allvarligt och dystert ibland om man har maraton som jag. Denna skulle jag inte ha nått emot att få idag. Sex and the city tröttnar jag aldrig på. Jag måste nog be älsklingen svänga in nånstans och köpa den till mig när han ska till stan. Idag är det en sån tråkig dag att vara sjuk på. Jag vill ut och åka skidor! Solen skiner för fullt här och granarna är helt snötäckta. Fantastiskt. Så vackert.


Puss


Tröst shopping

När jag ligger hemma och är sjuk så tycker jag att jag kan vara värd lite tröstshopping! Jag har aldrig beställt från blush förut så det ska bli roligt att se hur de sköter leveransen. Dessa produkter har jag hört mycket gott om så det ska bli roligt att se om de funkar. Speciellt smashbox primer.



Smashbox photo finish foundation primer

smashbox photo primer        

Essie Nail Polish i färgen Princess Pink


Essie nail polish



Dr hauschka ansiktsmask fukt



  drhauska                                                                                           





Walk in closet

Yes det är sant! Hoho snart så har jag min drömgarderob. Den blir inte så stor men jag tror att det räcker än så länge iaf. Min gamla höll på att svämma över av alla mina grejjer! Det är lite synd att jag är så förkyld idag. Jag hade tänk att jag skulle åka och titta på inredning till min garderob och tak och sånt men nu blir det vila hela dagen istället. Igår hade jag världens flyt. Först kommer vi över två biljetter till melodifestivalen för ordinarie pris och dessutom bredvid varandra. Sen när jag är på stan och ska betala så har jag glömt mina kontokort i en annan väska. Båda korten dessutom och mitt svarta har jag glömt koden till. Så vad gör man? A hade glömt mobilen hemma så honom kunde jag inte ringa, så jag tittar efter i plånboken, och tänka sig att jag som aldrig nånsin har kontanter på mig har en rätt stor summa där. Flyt?


Puss

Slutkörd?

Nu är jag helt slut efter jogging turen och två vildingar som sover över här idag :) Alldelles för mycket bus blir det.
Jag kan ju berätta att dem är 17 och 19 år! Inte 5 som man skulle kunna tro.. :)
Det är helt sanslöst jag har verkligen överträffat mig själv idag, jag jogga 35 minuter! Sen blev det lite minimorötter och godis framför tvn. Mys.

puss


Fredag

Nu är jobbet klart för idag så nu återstår bara lite joggning och sen handla lite inför helgen.
Hur sjutton ska jag orka jogga? Det känns som att jag skulle behöva en bil framför med mig fastsatt i dragkroken! Jag har inte joggat sen i maj förra året så mitt mål är 20 min till att börja med., förhoppningsvis klarar jag av 30. För mig blir allt så mycket enklare med delmål för då känns det inte alls lika jobbigt och svåröverkomligt. Jag har ätit kopiösa mängder med bröd och fika på jobbet. Mina söta tanter är bara för generösa! Nu blir det joggning i skogen.


Puss


Rosa :)

hehe nu blev allt rosa! Orkar inte göra om det nu för jag måste verkligen sova. Ska upp och jobba i morgon. Jobba och fika lite kanske?

Puss

Perfekt

Åh jag har hittat 2 väskor som skulle bli perfekta i min väsksamling! Min svarta mulberry bayswater känns trygg och funkar till allt men aningen trist ibland, min lv speedy har jag tröttnat lite smått på efter alltför flitigt användande. Så jag har varit på jakt efter den perfekta bruna tredjeparten i min lilla samling. Denna väska är ju bara för underbar. Eller den här!

Raringar

Dessa raringar skulle väl inte heller vara helt fel till en lbd? Tänker mig Las Vegas, lyx och glamour, Varmt som tusan och så jag i några av  dessa ursnygga skor från Christian Louboutin. Give me!

         




bild: www.net-a-porter.com

In love

Ok ja jag måste erkänna. Jag saknar mina nya fina skor som jag har hemma! Kan man bli förälskad i ett par skor? Ja! Åhh
 

Hos mor o far

Sitter här och slappar framför datan i min brors rum. Jag väntar på att vi ska åka på hockey. Hoppas det blir en rolig match. Lite trist att jag missar "du är vad du äter" ikväll. Det skulle visst handla om en tjej som är professionell pokerspelar. Så lite råd hade man ju kunnat fått. Jag får hålla utkik efter reprisen.
Jag och älsklingen försöker ju äta nyttigare nu och vi har slutat ätit godis o dyl varje dag. Det svåra är ju alla luncher och middagar ute på restaurang. Har jag tur och om det är en finare restaurang så kan jag ju äta fisk men annars blir det svårt. Nu ska här intar lite pepsi max, eller kemikalier som älsklingen kallar det!


Today is a good day

Idag är det en riktig slappardag! Känner mig helt slut i hela kroppen efter träningen igår. Jag som hade tänkt att träna idag också! Mitt mål är ju -6 kg tills juni och jag ska lyckas! Något annat tillåter jag inte.
Det som är svårast med att lägga om kostvanorna och börja träna är att det är komplicerat och tar tid.
Men det är det väl endå värt för att må bra? Nu ska jag göra mig iordning för att luncha på stan. Det blir nog ingen shopping skulle jag tro. Jag har ju redan överskridit budgeten ganska rejält med mina snygga pumps..åh ge min vår nu så jag kan använda dom!

Puss


Jag var visst inte tillbaka :)

Men kanske nu? Vi får väl se hur det går för mig och min blogg ;)
Idag är det alla hjärtans dag och dagen började bra med att jag fick 2 små söta presenter och ett kort som älsklingen gjort. Kan det bli bättre än så? Jag kände mig iaf som en prinsessa i morse! Nu ska här tvättas och städas lite inför våran romantiska afton(skratt). Jag tycker att alla hjärtans dag är lite smått löjlig men inte kan jag låta bli att dras med i all romantik!

Nu blir det lite sen lunch med potatis och purjolök soppa och hembakt bröd! åhh vad gott....



Puss