GIF


Vilken min! Bror min kom hit med lite presenter till Lydia. Märks det att han gillar fotboll?


Från mage till rygg

Igår när jag och Lydia låg i sängen vände hon sig från magen till rygg! Jag blev helt paff för det är väl lite väl tidigt vad jag förstått? Det var i sängen så det underlättade nog lite för henne. Hon avskyr att ligga på magen och blev helt vild och galen och vände sig. Ropade på A och då gjorde hon om det igen. Vi blev riktigt stolta! Hon brås verkligen på sin pappa!

Nu ska jag bada Lydia i baljan. Hon älskar verkligen att bada så vi gör det ganska ofta.




Begravning

Idag ska jag iväg på begravning. Det blir första gången som jag är ifrån Lydia en längre stund. A är så duktig med henne så jag tror att det kommer gå hur bra som helst.

Innan tänkte jag passa på att åka och titta på en overall till Lydia och köpa lite annat som behövas. Det börjar bli lite kallare nu så det kan behövas. Först blir det lunch med syster på stan. Det var verkligen evigheter sen jag var på stan.

Nu måste jag skynda mig!

Blommor


Igår knackade det på här igen. Jag fick ett blombud! Åh jag älskar blombud. A hade beställt blommor till mig. Det piggade verkligen upp mig när jag var ensam här hemma. Ni får stå ut med A´s fot och röran i bakgrunden.

Knivman!

I morse knacka det på här hemma. Utanför står en man som såg ut att komma från mellanöstern nånstans. Han bröt rejält och förklarade att han sålde knivar. Knivar?! Ja köksknivar förklarade han sen. Riktiga kockknivar. Han frågade om han kunde få komma in och visa hur dom fungerade. A nekade bestämt och stängde dörren. Jag blev livrädd och började direkt fantisera ihop både det ena och det andra. Det var tur att jag inte var ensam hemma när han kom. Min fantasi är alltför livlig ibland och värre har det blivit sen vi flyttade ut hit.


God morgon

Det blev en sen kväll igår. Lydia vägrade bestämt att sova så jag satt här och skaka vagnen rätt länge. Hon blir nöjd när jag skakar och kör den fram och tillbaka. Tillslut somna hon och idag är hon riktigt slut så jag har legat och dragit mig i sängen halva dagen med henne. Idag ska vi bara vara hemma och ta det lugnt som vanligt. Mysa med vår lilla prinsessa.

Nu har annonsen kommit ut på GD för er som vill se!

Höst

Åh vilket underbart höstväder det är! Strålande sol och 10 grader. Vi tog en lång promenad med Lydia nu i morse. Hon älskar verkligen sin vagn. Vaggan däremot avskyr hon som pesten. Varje gång jag har försökt få henne att sova där så har det blivit gallskrik deluxe. Hon vill sova överallt utom i sin vagga så vi måste komma på en lösning snart. Vi har haft henne i vår säng tills nu men nu har hon börjat rulla mot mig och jag blir orolig att jag ska mosa eller kväva henne med täcket. Vi funderar på att köpa en spjälsäng som vi monterar bort ena sidan på och ställer mot våran säng. Det blir ju nästan som att sova hos mig och sen så lär steget till att sova helt själv inte vara lika stort.

Hon har blivit riktigt mammig av sig och vill helst av allt ligga på mitt bröst och sova hela dagen. Det blir rätt svårt i längden för det blir inte mycket gjort här hemma. Jag har börjat vant henne lite vid bärselen och hoppas kunna gå runt med henne i den en del.

Nej nu blir det lunch och sen ut i det fina vädret igen.







Dagens


Dagens på både mig och Lydia! Vårt hem börjar likna en lekstuga. Leksaker och filtar överallt. Idag täckte jag hela soffan med filtar för att undvika att den blir totalt nerspydd. Den är ju trots allt bara 4 år och borde få hänga med ett tag till.


Idag var vi iväg och fotade Lydia till tidningen. Det blev premiär för hennes set från Ralph Lauren (köpt i USA) och strumporna är en present.


En månad

Idag är det exakt en månad sen Lydia föddes! A svängde förbi ett bageri och köpte en tårta. En månad är ju en milstolpe känns det som. Förmodligen kommer A att vilja fira varje månad med tårta..




Hela jag håller på brister!


Helt slut efter förlossningen men så glad!


Lite shopping

 

Igår beställde jag lite saker från H&M. Jag är så sällan på stan numera så det är tur att man kan shoppa över nätet. Min syster har den här kappan i svart och den är riktigt fin. Jag kände att jag kan behöva nått annat än svart så jag slog till på en plommon. Det är ju ingen katastrof om jag inte använder den när den är så billig! En knallrosa mysdress beställde jag också. Nu när Lydia spyr en del så behövs det slit kläder här hemma.

Jag beställde även lite nödvändigt som strumpbyxor och leggings åt både mig och Lydia. Jag undrar om jag kommer att bli en sån där mamma som klär sig likadant som sin dotter, eller som klär sin dotter lika som sig själv.

Promenad

Det var ett riktigt bök här innan vi kunde komma ut på promenad. Det blev hela 3 ombyten och massor av kräk och hicka. Idag utökade jag sträckan lite efter att ha smällt i mig varm choklad med polarkakor och ost till frukost. Det känns som att det är dags att försöka hitta tillbaka till mina sunda vanor med bär, naturell yoghurt och musli till frukost. Senaste månaden har det varit kaos med maten.


På promenad


Fotboll

Idag så har vi haft en riktigt skön dag med promenad i solen, städning och lek med Lydia. Ikväll så var A iväg och hämtade mat på fiskekrogen här ute. Både förrätt,varmrätt och efterrätt. Så gott! Lydia sov under hela middagen, något som är rätt ovanligt. Oftast så verkar hon känna på sig att det är mat på gång och gallskriker.


A roade sig med att ta kort på oss igår när jag somnade i soffan.


SÅ sött. A leker ofta med Lydia. Hon älskar att ligga och titta i babygymet.


Fullt upp

Dåligt med bloggande för min del. Den här veckan har det varit fullt upp med besök hos barnmorskan. bvc, läkaren och så hembesök av bvc sköterskan.

Ikväll så tittar vi på idol och äter hemlagade hamburgare. Nyttigt och bra för vikten. Mina gamla jeans lär jag nog aldrig komma i igen. Funderar starkt på att beställa lite jeans men förmodligen bidrar det till att vikten stannar där den är idag då.

Kiss och bajs

Idag invigdes jag i den riktiga bajsligan. Jag fick nämligen en fontän med bajs i ansiktet när jag skulle byta på Lydia. Samtidigt kissade hon så det rann nerför hela tvättmaskinen. Jag har nog aldrig sett maken till nöjd bebis. Hon har redan kissat i soffan och sängen när hon skulle få lufta rumpan lite och jag är riktigt nöjd med mitt beslut att vänta med att köpa en ny soffa.

Idag har vi haft besök nästan hela dagen. A´s släkt var här och fick träffa Lydia. Efter dom åkt gick vi ut på en promenad med vagnen. Det är alltid lika mysigt. Nu är vi helt utslagna efter nattens bravader.

Utslagen



Eftersom Lydia kräktes så mycket så försöker vi rapa henne varje gång hon äter. Oftast ligger hon och jämrar sig tills hon rapar och sekunden efter drar hon världens suck och somnar. Försöker jag lägga ner henne så vaknar hon och skriker. Oftast sitter jag med henne såhär när jag sitter med laptopen i soffan.

Utflykt







Idag tog vi med Lydia på en liten utflykt. Vi gick till vårat favoritställe här ute. Vi hade med oss varm choklad och mackor precis som när man var liten. Riktigt mysigt var det! Lydia sov skönt i sin vagn under hela tiden.

Lek


Lydia med sin favoritleksak och så jag i riktig mammaoutfit. Myskläder.