Mot Stockholm

I morgon bär det av till Stockholm för oss alla tre. A har semster! En hel vecka. Nästa gång blir nog inte förren i höst när vi ska åka till Spanien så det gäller att ta tillvara på den här tiden.

Vi kör en favorit i repris och bor på Clarion Sign igen. Vi var mer än nöjda med det hotellet och vi är rätt kräsna båda två. Min bror och hans tjej möter oss där på torsdag  och då tä "kte köra alla typiska turistgrejjer ;)  Nu har jag precis packat klart. Att packa till Lydia och mig är ingen lätt match. Jag brukar ju packa lite för mycket och åt Lydia finns det ingen begränsing alls på vad som "KAN BEHÖVAS". Hade inte A hejdat mig lite hade jag nog packat ner en vinteroverall med mitt vanliga "tänk om" .

Förhoppningsvis blir det lite uppdateringar från Stockholm ;)

Lydia går!

Jag var ju bara tvungen att blogga idag ;)

Idag fick Lydia till det här med att gå själv. Hon har gått mellan oss och mellan möbler i några veckor nu. Jag behöver väl inte ens berätta att våra ryggar gör så ont? Idag traskade hon belåtet ut från sitt rum och in i köket, runt köksön och mot vardagsrummet helt själv! Jag får ständigt vara på mig vakt och passa henne så hon inte slår sig. Hon är så orädd och tror hon kan allt själv. Antar att hon brås på A!


Lydia har hoppat i hennes lilla pool med kläderna och blöja på. Detta var på kvällen och vattnet var kallt men trots det blev hon så glad!


Efterlängtad bild


Våran lilla tjej i sin älskade gunga!

Jag vet en som blir glad nu! ;)