Lite bilder

Här är några kort som jag har knäppt idag.




Övre raden från vänster.
1. Älsklingen sover
2.Wynn bygger ut
3.Golfbanan som vi ser från vårt fönster på 57:e våningen
4.Café på hotellet
5.Vattenfall vid cafét
6.Älsklingen
7.Älsklingen

Las Vegas

Idag mår jag lite bättre iaf, det är så tråkigt att jag har astma. Jag hatar verkligen det. Nu ligger anders och sover lite. Det blev en hel del spel för honom i natt. Igår sprang vi runt som galningar och därför vill vi ta det riktigt lugnt idag. 

Vi var nyss nere och åt lunch på ett café här på hotellet. Jag fick nog den största salladen någonsin. Portionen var enorm!
Det blir ingen shopping idag för mig. Lungorna ska vila. Stränga order från älsklingen.

Jag har i alla fall hunnit in på neiman marcus. Gud vilken rea!

Nu ska jag hämta is till min megacolalight!

kram



men vad har hänt med texten?! Får fråga älsklingen när han vaknar.

Trasig-data!

Tyvärr-är-mellanslagsknappen-trasig!!................Så-det-blir-svårt-att-blogga-direkt....
Här-är-allt-bra-med-oss..Nu-ska-vi-äta-lunch!


kram

Dagen före..

Nu är allt i princip packat och klart. Klänningarna lägger jag inte i väskan förren jag ska stänga den! Gah vad nervös jag är nu! Jag har packat med hur många skor som helst för jag tänker "kan vara bra att ha om vi ska ut i öknen", "kan vara bra om jag vill träna" och så fortsätter tankekarusellen i mitt huvud!

Idag har jag varit på manikyr och pedikyr. Det  var verkligen underbart att bli lite ompysslad för en gångs skull. Så nu känner jag mig riktigt fin inför Las Vegas. En riktigt fin sjukling typ.

Känner mig lite smårasslig och man vill ju inte bli sjuk när man ska åka bort. Min vanliga otur typ.
Jag kommer väl aldrig att kunna somna i natt. Blir ju så nervös nu! Det är inte likt mig att hispa upp mig såhär ju.
Jag hoppas att resan går bra bara och att jag slipper bli sjuk.

Mina bröder har nyss varit här och grillat lite. De är ju helt ensamma här hemma i Sverige nu eftersom mamma och pappa är i Spanien under hela sommaren, (saknar er redan!) Nu ska jag kika igenom väskan igen och kolla passen och sånt.

Fortfarande vaken?

Ja jag ligger fortfarande här med datorn. Jag började gå igenom gamla outfitsbilder och blev givetvis sugen på att prova lite kläder och vips så var karusellen igång igen! Nu jag jag lagt fram lite mer saker på soffan som kan vara bra att ha. Nu oroar jag mig för att jag kommer att ha med mig för få skor. Jag undrar hur denna packning kommer att sluta..

Nu får älsklingen komma och lägga sig snart! Jag avskyr när han "jobbar natt". Gaah hatar att sova själv. Det blir så kallt och ensamt i sängen. Idag åkte min söta syster och mina föräldrar till vår lägenheten i Spanien. Titta vad skönt jag har det i barnpoolen i Spanien..Min lilla plaskdamm!


image186

Snart så åker vi!

Nu börjar Las vegas resan verkligen att närma sig! På torsdag åker vi kl 06.00 från vårat kära hus. Idag gjorde jag klart allt jobb innan resan och jag har även klarat av all fakturering och sånt. Efter allt "slit" så tyckte jag att jag förtjäna en välbehövlig ansiktsbehandling och massage. Det var ljuvligt att bli lite ompysslad. Tyvärr verkar det som att min lungor reagera mot nått under behandlingen så jag måste äta kortison i några dagar nu. Jag sväller av tabletterna. Nicht gut..
I morgon har jag bokat in manikyr och pedikyr. Det känns ju riktigt lyxigt att unna sig nått sånt ibland.

Min packning än så länge typ..
Cirka 10 klänningar
4 shorts
100 linnen och toppar typ..(snälla nån!) Kommer jag nånsin att lära mig att man inte alls "behöver" allt som jag ska ha med mig? Dessutom kommer jag ju garanterat att shoppa en del! I morgon får jag försöka att planera och rensa bort allt jag lagt fram på på soffan. När jag rota runt i garderoben nyss hitta jag på en tunika som jag inte använt på 2 år, vips så låg den också på soffan! Jag kan forsätta tjata om min packning hur länge som helst verkar det som..

Nu ska jag sova!
Puss o godnatt!


Midsommardagen

Idag har vi slappat typ halva dagen i sängen och nu på eftermiddagen har jag i alla fall gjort lite nytta. Dammsög och bakade en äppelkaka till min käre far.

Jag måste verkligen börja packa idag! Jag har ju så mycket som jag vill ha med mig men samtidigt vet jag att jag säkert kommer att shoppa som en galning som förra gången. Det blir nog mest klänningar som får följa med i år. Slappa kläder kan man ju glömma när vi bor på wynn.

House

Nu blir det några avsnitt av House och lite godis. Jag sitter här helt ensam i mitt hus ute på landet. Älskllingen kommer inte hem förren efter kl 3. Jag får se om jag orkar vara uppe så länge. Har så svårt att sova själv bara..

I morgon ska vi ut och plocka blommor till majstången som pappa har fixat. Jag hoppas att det inte regnar bara! Det känns riktigt mysigt med midsommar hemma i Sverige för en gångs skull. Tidigare år har vi ju varit i Spanien och då har det inte blivit så mycket till att fira nått ;)

Nej nu house o godis..

Midsommarafton!

Ibland känns det som att tiden bara rusar fram. Tänk att det är midsommarafton i morgon och att vi åker till Las Vegas om en vecka!

Som vanligt så är jag seg med packningen och jag kommer förmodligen att packa kvällen innan. Det är ungefär 45 grader i Las Vegas nu så jag förbereder mig på att få värmeslag typ. Tack och lov så är det svalt och skönt på alla shoppingcentrum. Jag ska shoppa Vince, Marc by marc jacobs och Juicy couture kläder som en galning. Prisskillnaden är ju otrolig. Vi ska på bo Wynn i år igen och så tar vi och unnar oss lyxen med en liten svit på Venitian i några dagar. Jag hoppas det blir lika roligt som förra året!