Kärlek


Min kärlek till katter har verkligen smittats av sig på Lydia. Här ser ni "mamma" som vi brukar kalla henne bli överförtjust när jag kommer med vagnen. Lydia blir också helt till sig och snart börjar hon nog rulla hon med ;)

Sol

Jag och Lydia har stannat ute i huset i över en vecka nu. Det har varit så fantastiskt skönt med lite värme och lugn och ro. Dom senaste dagarna har det varit riktigt jobbigt för Lydia med feber och tandsprickning. Hon vägrar äta maten och vill bara ha välling eller ersättning. Idag börjar en av tänderna spricka igenom, men det ser ut att vara 3 till på gång.

Idag ska vi åka in till stan och äta lunch och sen tänkte jag åka och köpa blommor som jag ska plantera i krukorna jag har här på altan. Lydia älskar blommor så besöket på blomsterhandeln kommer nog bli en riktig succe för henne.

Dags att åka.


Cooling


A tyckte bestämt att Lydia skulle ha dom här solglasögonen från h&m. Visst är hon en riktig cooling?

Vi är ute i stugan på landet fortfarande och det är så mysigt nu när det är fint väder! Hela helgen ska det bli sol om man tittar på prognoserna, hoppas det stämmer! Tänk om vi kan inviga grillen? Det skulle vara fint med grillad oxfilé med råstekt potatis. Mmmm sommar!

By the way. Jag har slagit till och köpt en till vagn. En vän har en barnvagnsbutik och vi fick den väldigt förmånligt så vi (läs jag) kunde inte motstå den. Det är en emmaljunga citycross som vi ska ha här ute.

Helt plötsligt

Lydia har sagt Mam, Mam, Mam ett tag nu och idag fick hon fnatt och började Mam, Mam, Mam och så helt plötsligt tittar hon på A och så Pap, Pap, Pap och sen Mam, Mam, Mam. När hon väl kört igång med det så kunde hon inte få nog utan hela dagen har hon visat vad hon lärt sig för alla vi träffat. Så sött!


Ute på landet

Jag och Lydia åkte ut till huset ute vid havet i fredags och sent igår kväll kom A också ut. Vi har haft det så mysigt med promenader och massor av god mat. Jag har våldgästat mina föräldrar rejält, inte en enda gång har jag lagat mat här hemma. I morgon bär det av till stan en snabbis för att fixa lite saker men sen åker vi nog ut igen. Det skulle visst bli ganska fint väder i veckan och då är det så underbart skönt här ute. Lydia blev så glad när vi kom ut hit så vi bestämde oss för att stanna extra länge. Vad gör man inte för sin prinsessa?

Lydia har börjat vråla rakt ut när hon åker vagn. Kan det vara en fas hon går igenom eller trivs hon inte i vagnen? Som det är nu så går det bra i 20 minuter och sen börjar hon protestera rejält och vägrar somna. Det spelar ingen roll hur mycket /lite kläder hon har på sig, hon skriker ändå.  Dom senaste gångerna vi varit ute har det slutat med att jag tagit upp henne och burit henne hem. Det blir ju ohållbart i längden att hålla på så.


Nu ska vi titta på några avsnitt av the hills. Det är så vi umgås jag och A.



Kladdigt värre





Ibland låter jag Lydia gå loss helt och hållet på gröten. Det är lyckan för henne. Det kladdas överallt och efter denna procedur är det bara att hoppa i badet allihopa och ställa in stolen i duschen.

Hallen



I hallen står fotot i canvas på Lydia i väntan på att hängas upp på någon bra plats. Det är så fint! Lite påskpynt har jag också i år.

Ja jag har haft ett litet uppehåll med bloggen men kommer snart att köra igång igen. Min kamera är försvunnen så jag har inte kunnat tagit några kort och då har jag struntat i att blogga.

Vi mår alla 3 bra. Jag och Lydia har börjat på barnsång och Lydia fullkomligt ÄLSKAR det! Hennes favorit är när sångtanten håller upp en stjärna och sjunger blinka lilla stjärna. Annars så roar Lydia sig med att skrika "iiiiiiiiiiiiii" eller mam, mam, mam så högt hon kan. Hon är så lustig när hon håller på och jag inbillar mig att mam byter mamma såklart ;)

Nu ska jag ge Lydia lite gröt! Ska försöka leta reda på kameran så ni får se lite kort. Har en hel skiva med bilder från fotografen också.